Dodaj do ulubionych

dla koleżanki bardzo prosze

06.03.15, 19:41
Moja przyjaciółka jest po cięzkich przejściach, trudnym rozwodzie i na dodatek jej synek wyladował u byłego męża , jest samotna i smutna , chciałaby wiedziec czy pozna jakiegos wartościowego mężczyzne przy którym poczuje sie kobietą , wiem że prosze może o dużo ale Kochane to bedzie dobry uczynek i w zamian może piosenka ?
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: dla koleżanki bardzo prosze 06.03.15, 21:36
      Powiem ci, że ja wolę stawiać karty osobie, która sama usiądzie przy klawiaturze komputera i sama poklika swoimi łapkami. Wysyła wtedy swoją energię bezpośrednio do drugiego człowieka, łatwiej więz nawiązać i w ogóle jasniej się robi. Może więc spóbuj ja namówic, żeby sama się podpisała pod twoim postem, żeby swoimi słowami to ujęła.
      Nie obiecuje, że postawię jej karty, ale nie wykluczam tego, zależy, czy więz poczuje i czas bedzie smile
      • black.kiara Re: dla koleżanki bardzo prosze 06.03.15, 22:07
        Witaj Rozmarynku, to ja Grażyna. Bardzo prosiłam swoją przyjaciółkę o napisanie kilku słów odnośnie mojej sytuacji. Moja przyjaciółka potrafiła krótko i zwięźle opisać sytuacje w jakiej się znalazłam. Ale jeśli jednak to ja muszę być przy klawiaturze smile no to jestem. Nic dodać nic ująć. Bardzo proszę o odpowiedź co w kartach widać na temat moich spraw sercowych? Dokładnie takich o jakie przyjaciółka moja pytała? Przesyłam pozdrowienia i podziękowania i mnóstwo pozytywnej energii.
        • black.kiara Re: dla koleżanki bardzo prosze 10.03.15, 21:35
          może jednak któraś się ulituje - w zamian trzy karty cygańskie na dowolne pytanie wink i tak znam , sprawdzają się, na sobie nie stosuję bo wtedy im nie wierzę , koleżanka ich nie znosi ze względu na ponurą "stylistykę " ha ha ale w sumie są dosłowne czego obie nie lubimy lub sie że tak to ujmę boimy )))
    • rozmaryn_1 grazyna 11.03.15, 19:51
      Grażyno,
      Nie bedziesz samotna, to pewne, ale jeszcze potrwa, zanim wejdziesz w jakiś związek wg kart powinnaś zająć się sobą i umocnic swoją pozycję życiową. Masz jakiś potencjał, który powinnaś wykorzystać, sądzę, że chodzi o sprawy zawodowe. Czy prowadzisz swoją działalność lub myślałaś o tym? W kartach stoi sukces finansowy, jesli o niego zadbasz. Masz dużo skrytych, nieuswiadomionych negatywnych mysli , straciłaś wiarę w swoje marzenia. Możesz jednak wszystko zmienić. Nie bedzie łatwo, ale jesteś na dobrej drodze do pozytywnych zmian, mozesz się nawet przeprowadzić, a może zmienisz pracę. Mężczyzna też się pojawi, a może już jest jakiś blisko ciebie, ktos fascynujący, atrakcyjny. Skryłaś się przed miłością w swojej skorupie, ale nie odrzucasz jej ze swojego życia, jestes po prostu ostrożna. Nie jest to jakiś szczególnie szczęśliwy czas na wchodzenie w nowe związki,ale jest szczęsliwy, aby zająć się swoimi finansami, otworzyć się na nowe możliwości, a możliwe, że właśnie tą drogą poznasz nowego mężczyznę. Przyszłość- król mieczy, kochankowie, paz monet.
      Co uda się osiagnąć- 4 buławy- na pewno satysfakcjonujący romans z mozliwością zamieszkania ze sobą i dalszego rozwijania się tego związku. Z całą pewnością nie czeka cie samotność.
      • black.kiara Re: grazyna 11.03.15, 21:24
        Rozmarynku wink daj pytanie chyba że wolisz piosenkę , ale myśle że dam rade i zinterpretować i odpowiedzieć z tym że jutro wieczorkiem i bardzo bardzo dziekuje w imieniu koleżanki jestes Kochana
        • rozmaryn_1 Re: grazyna 11.03.15, 21:48
          Zastanowię sie Kiara czy mam jakieś pytanie, bo w sumie przyzwyczaiłam się sama sobie wszystko sprawdzać w kartach. Wiadomo, że czasem interpretuję subiektywnie, ale przeważnie wyczuwam, czy dzien jest odpowiedni do tego,żeby wyjąć i spojrzeć na rozkład z dystansem. Prześpię się z tym i jutro napiszę smile
          • black.kiara Re: grazyna 11.03.15, 21:59
            ok Rozmarynku , zastanów się i daj znać, i nie bój sie jestem niezła "nieujawniona" czarownica , ktora się przykłada do tego co robi bo robi to nader rzadko ... wink
            • rozmaryn_1 Re: grazyna 12.03.15, 11:14
              Może i bym miała bardziej osobiste pytanie, ale sie krępuje na forum wink
              Poproszę więc o coś mniej osobistego big_grin
              W sobote przyjezdża do mnie rodzina z wizytą. Odwiedzają mnie raz w roku. Może byś zerknęła, czy wizyta odbedzie się w przyjaznej atmosferze?
              • black.kiara Re: grazyna 12.03.15, 17:03
                ok wieczorem bedzie odpowiedź a jak sie sprawdzi to zawsze to bardziej osobiste możesz mi napisać Rozmarynku na gazetową pocztę wink
                • black.kiara Re: grazyna 12.03.15, 18:28
                  hmmm ... powiem tak - niby proste pytanie i można na ne odpowiedzieć prosto no ale się nie da bowiem Rozmarynku Ty wizyty się i boisz i jesteś do niej bojowo nastawiona ale z drugiej strony liczysz że wreszcie bedzie jak w przeciętnej rodzinie gdzie emocje wobec jej członków sa na poziomie standardowym ,podczas przełożenia dwa razy i po wyciągnięciu kart - 4 razy !!! co jest dla mnie niepojęte pokazała się karta napad , która świadczy o awanturach a nawet przepychankach i bijatyce zarówno w przeszłości jak i czasem na chwilę obecną - oczywiście w zależności od tego wokół jakich kart sie pojawia , tu pokazała się w kartach pozytywnych czyli miłość, dziecko i dobry los, nie wiem w jakim jesteś wieku ale ogólnie z rodziną która nadjedzie łączy Cie młody członek, członkowie rodziny i dla nich i ich dobra wiezy są pięlęgnowane i robienie dobrej miny do złej gry czy tam wydarzeń z przeszłości które doprowadziły do pewnych niesnasek , wychodzi tu jakiś brak akceptacji na cos nie chce pochopnie wyciągac wniosków ale może o dobór partnera i konflikt z nim - czyli może nie lubisz meża córki lub nie trawi Cię tesciowa , tego nie wiem , trzeba by większy rozkład zrobić wink na chwile obecną póki wszyscy są w oddaleniu to wygląda to bardzo dobrze choć pewnych wypominek czasem nie brakuje wink, co do najbliższej wizyty będzie ok i to bardzo na sam koniec, ale w trakcie jakieś jednak zgrzyty się pojawią , łączy się to z krytyką kogoś lub czegoś ,poczujesz się troszkę i zmęczona i przytłoczona sytuacją , ale dasz radę , ogólnie na przyszłość wszystko bardzo dobrze się ułoży dzięki pewnym ustępstwom i kompromisom - mam nadzieje że odpowiedź nie jak kula w płot wink
                  • rozmaryn_1 Re: grazyna 12.03.15, 18:57
                    black.kiara napisała:

> hmmm ... powiem tak - niby proste pytanie i można na ne odpowiedzieć prosto no
                    > ale się nie da bowiem Rozmarynku Ty wizyty się i boisz i jesteś do niej bojowo
                    > nastawiona ale z drugiej strony liczysz że wreszcie bedzie jak w przeciętnej ro
                    > dzinie gdzie emocje wobec jej członków sa na poziomie standardowym ,
                    Wizyty może się w pewien sposób obawiam (o tym pózniej), ale nastawiona jestem na ugoszczenie ich i zeby wszystko było ok. Mają byc popołudniu, jak samolot się nie spózni wink
                    podczas prz
                    > ełożenia dwa razy i po wyciągnięciu kart - 4 razy !!! co jest dla mnie niepojęt
                    > e pokazała się karta napad , która świadczy o awanturach a nawet przepychankach
                    > i bijatyce zarówno w przeszłości jak i czasem na chwilę obecną
                    Kochana, jeśli są jakies przepychanki i bijatyki to nie po mojej stronie. Żadnych oficjalnych awantur czy konfliktów wprost nigdy miedzy nami nie było. Wyglada miło i rodzinnie. Jest tylko jedna rzecz, która jest tu zgrzytem w tym wszystkim. Przyjedzie mój wujek z córką- moją kuzynką. Jego żona ma skrywane do nas pretensje, że ich nie odwiedzamy, więc przypuszczam, że najchętniej by mnie tez zbojkotowała, ale nie za bardzo ma jak, bo moja kuzynka chce tego spotkania. Może więc oni się coś między sobą przepychają czy kłócą? Ona jest raczej despotyczna i awanturnicza, więć może robi im afery? Zdziwiłaś mnie tym bardzo, ale nie wierzę w przypadki, więc pewno o coś chodzi. Może byc tak, że ma jeszcze o coś żal, o czym ja nie mam pojecia, bo jest między nami coś takiego bardzo dziwnego, że niby stosunki dobre, a nie wiadomo czemu cierpnę na myśl, że miałabym ją odwiedzić i kompletnie nie wiem CZEMU tak jest
                    - oczywiście w
                    > zależności od tego wokół jakich kart sie pojawia , tu pokazała się w kartach po
                    > zytywnych czyli miłość, dziecko i dobry los, nie wiem w jakim jesteś wieku ale
                    > ogólnie z rodziną która nadjedzie łączy Cie młody członek, członkowie rodziny i
                    > dla nich i ich dobra wiezy są pięlęgnowane i robienie dobrej miny do złej gry

Trafiłaś w dziesiątkę.
                    > czy tam wydarzeń z przeszłości które doprowadziły do pewnych niesnasek , wychod
                    > zi tu jakiś brak akceptacji na cos nie chce pochopnie wyciągac wniosków ale moż
                    > e o dobór partnera i konflikt z nim - czyli może nie lubisz meża córki lub nie
                    > trawi Cię tesciowa , tego nie wiem , trzeba by większy rozkład zrobić wink
                    Tu nie jestem w stanie tego ocenić, nie wiem, o kogo chodzi. Wiadomo,że chodzi o jakieś pretensje nieujawnione. Tak wnioskuje i tak jest na pewno, choć nikt nie chce powiedzieć niczego wprost.
                    na ch
                    > wile obecną póki wszyscy są w oddaleniu to wygląda to bardzo dobrze choć pewnyc
                    > h wypominek czasem nie brakuje wink,
                    Tu się zgadza idealnie smile
                    co do najbliższej wizyty będzie ok i to bar
                    > dzo na sam koniec, ale w trakcie jakieś jednak zgrzyty się pojawią , łączy się
                    > to z krytyką kogoś lub czegoś ,poczujesz się troszkę i zmęczona i przytłoczona
                    > sytuacją , ale dasz radę , ogólnie na przyszłość wszystko bardzo dobrze się uł
                    > oży dzięki pewnym ustępstwom i kompromisom - mam nadzieje że odpowiedź nie jak
                    > kula w płot wink

Nasze spotkania zawsze trochę polegają na pouczaniu (tzn. ja jestem pouczana co do róznych rzeczy), ale jakoś ostro fest nigdy nie było. Małe zgrzyty sa bardzo prawdopodobne.Bardzo dziękuję Ci za wróżbę i sporo wyciagnęłaś informacji z tak skromnego pytania big_grin big_grin Myslę, że poszło Ci swietnie, to trudne ocenić stosunki rodzinne nie znając faktów, a Ty wyłapałaś różne niuanse, nawet jesli nie wszystkie są mi znane do końca, ale się domyslałam, że coś tam jest nie tak. Jeszcze raz dziękuję Ci i jak Twoja propozycja wróżby na temat prywatny jest wciąż aktualna, to z wielką chęcia (choć i z pewnym przerażeniemwink ) skorzystam z Twojej pomocy smile
                    • black.kiara Re: grazyna 12.03.15, 22:01
                      tak jest aktualne Rozmarynku (uwielbiam Cię) ale chce też coś w zamian jeśli się zgodzisz ale wróżbę masz mimo wszystko i bez niczego
                      • rozmaryn_1 Re: grazyna 13.03.15, 12:40
                        Pisz smile Tutaj, albo na maila gazetowego smile
                        • black.kiara Re: pisze tutaj 13.03.15, 14:38
                          Rozmarynek chciałabym abyś sprawdziła w swych kartach o co chodzi Piotrkowi , czego on ode mnie chce a może niczego , naprawdę nie mam już na niego siły wink i przyślij mi na gazetowego swoje pytanie postaram się wieczorkiem odpowiedzieć buziak i dziękuję
                          • rozmaryn_1 Re: pisze tutaj 13.03.15, 17:26
                            Kiara, nie będę pisac rozkładu, bo mi się nie chce, ale jakby ci zalezało, to zapisałam karty i moge je dorzucic potem, jak bede miała więcej czasu.
                            Pisze więc , jak ja to czuje sadząc po kartach. Wyglada na to, że Piotrkowi obojetna nie jesteś, ale ma dużo watpliwości i próbuje zwalczyc w sobie te uczucia. Albo ma kogoś i nie chce zdradzić partnerki, albo prowadzi wewnetrzna walkę ze swoimi myślami opierając się na złych doswiadczeniach z przeszłości, a także może uważac, że z jakiś powodów nie pasujecie do siebie. To uczucie jest mu po prostu nie na rękę z jakis powodów, nie spodziewał się go i powiedziałabym grubiańsko, że ma nadzieję zrazic się do ciebie przez kontakty, może liczy, że coś zrobisz, powiesz czy nie wiem co, że pomoże mu to powrócić do zdrowego rozsądku i uwolnić od Ciebie. A może go zraniłaś nawet o tym nie wiedząc. Fajnie mu się z Tobą rozmawia, uważa Cię za interesującą, wnosisz powiew świeżości i radości, ale wcale go to nie cieszy, bo wywołujesz efekt niechciany- jak tu się uwolnić od takiej osoby? Chciałby się Toba rozczarować, a może Ciebie zrazic do siebie, tak czy inaczej chodzi o efekt końcowy, upewnienie się, że ma rację oceniając sytuację między Wami. Bedzie się tak jeszcze motał i szarpał i końca nie widać. Z jego punktu widzenia są jakieś blokady między Wami, przeszkody nie do obejścia. Tak to czuję smile
                            • black.kiara Re: pisze tutaj 13.03.15, 21:18
                              Dziewczyno masz racje !!! oj masz też tak uważam że on wciąż szuka we mnie wad i nie może ich znaleźć i chce mnie przyłapać na czymkolwiek ale nie może i jest tak głupi że nie widzi że mu zależy , ok teraz wezme sie za Twoje pytanie o ile je mam , odpowiedź wyśle jeszcze dziś Rozmaryn jesteś prawdziwa czarownica oj aż ciarki przechodzą
                              • rozmaryn_1 Re: pisze tutaj 13.03.15, 21:40
                                Dzięki Kiara wink Wyslę Ci zaraz moje pytanie, ale nie spieszy mi się tak z odpowiedzią, zerknij na spokojnie w karty, ja i tak zaraz ide spac, bo padnięta jestem smile A jutro będę latac ze ścierką i kucharzyć gościom smile
                                • rozmaryn_1 wysłane :) 13.03.15, 21:45

• rozmaryn_1 po wizycie 14.03.15, 18:50
      Było ok, miło, przyjemnie, upiekłam pizze, która im bardzo smakowała (tak sądzę, bo chcieli przepis na ciasto). Dzieki Kiara smile
      • black.kiara Re: po wizycie 15.03.15, 17:55
        cieszę sie że było ok , i że tylko pozytywne rzeczy sie sprawdziły i nie bylo nic z negatywnych wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka