Dodaj do ulubionych

Noc meteorytów

12.08.15, 08:58
Przypominam: dziś noc spadających meteorytów. Życzenia macie już przygotowane? ja mam tyle, że chyba całą noc będę czuwać, by nałapać tych spadających z nieba meteorytów wink
Obserwuj wątek
    • bladamery Re: Noc meteorytów 12.08.15, 11:26
      Magiczne są takie noce smile Będę obserwować smile
    • inguszetia_2006 Re: Noc meteorytów 12.08.15, 11:28
      Witam
      Nie mam życzeń. Podejdę do sprawy naukowo i matematycznie. Wyjmę lunetę i będę liczyć;-D Ciekawe, czy będzie coś widać w Warszawie. W sumie, niebo bezchmurne. Pogadamy wieczorem.
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: Noc meteorytów 12.08.15, 12:55
      Najśmieszniejsze jest to, że co radio, gazeta czy inny portal podają inną datę tej fajnej nocy i ja już od 2 północy stoję jak ta zjawa w koszuli nocnej na balkonie i gapie się w niebo w oczekiwaniu na deszcz spadających meteorów i co? I .. to dopiero dziś.. a algaria stała na balkonie bosa, w chłodzie i przeciągu, z zadartą głową do skurczy w karku big_grin.. ale jaka to przyjemność tak stać targana przyjemnym wiaterkiem, prosto z piekła w pokoju nawet bez meteorów
      Dziś z chęcią postoje jeszcze raz. wink
      Tam życzenia? widok najważniejszy
      • bladamery Re: Noc meteorytów 12.08.15, 21:50
        Pfff.....miała być randka z Perseidem, a tu piwo mi się kończy i nic! A jak u Was?
        • algaria Re: Noc meteorytów 12.08.15, 22:31
          A to nie za wcześnie - nie koło północy?.. Może w mieście patrzysz i nie widzisz.. zresztą u mnie na wsi też nic nie widać - chmury są czy jak - a może to znowu nie ta noc suspicious
    • caro-caro Re: Noc meteorytów 12.08.15, 22:36
      Kicha po całości... chmury chmury chmury i wieje. Nie mam takiej zwiewnej koszulki jak Algaria, więc nawet za białą damę nie mogę robić sad
      • algaria Re: Noc meteorytów 12.08.15, 22:40
        A po której stronie nieba to będzie latać, bo wyczytałam że północny wschód, a może na złą stronę "paczę"
        Nad naszą wsią przeleciał meteoryt, nad naszą wsią przeleciał no i zgasnął...
        • bladamery Re: Noc meteorytów 12.08.15, 22:51
          w zach-pom chmury zapierdzieliły całe niebo, więc z której strony bym nie zaatakowała, to chyba nic z tego...
          • kashaa_35 Re: Noc meteorytów 12.08.15, 23:19
            W Krakowie także chmury... Nic nie widać, nawet jednej gwiazdy....
            • babowa Re: Noc meteorytów 12.08.15, 23:36
              a tam
              a u mnie wszystko rozswietlony, lampy w pelnym napieciu
              za wuja nic nie widac
              • nagietek123 Re: Noc meteorytów 13.08.15, 06:12
                No niestety, wyglądałam, chodziłam boso po trawie w ogrodzie i tylko chmury niestety... Będę próbować nadal, bo one jeszcze do końca sierpnia będą spadać, ale ponoć nie w takich ilościach wink
                • leda-is-one Re: Noc meteorytów 13.08.15, 06:57
                  mnie spadł kłopot jak wielki meteoryt na głowę.. zepsuł się mój nośnik dostępu do internetu..ale se poradziłam, rano, marzenia się spełniają szybko smile
    • inguszetia_2006 Re: Noc meteorytów 13.08.15, 09:35
      Witam
      No i nie policzyłam, bo zasnęłam.
      Pzdr.
      Ing
    • algaria Re: Noc meteorytów 13.08.15, 11:27
      Rozczarowałam się - miał być deszcz, a tylko pokropiło wink.. za jasno było
      • nikix4 Re: Noc meteorytów 13.08.15, 13:10
        Ja tam zbojkotowałam meteoryty.
        Wyciągnęłam listę życzeń z zeszłego roku.
        W tym roku w zasadzie mogłabym ją przepisać.
        Tylko po co tongue_out
    • nagietek123 Re: Noc meteorytów 13.08.15, 22:16
      W ciągu 20 minut widziałam 4 i wystarczy, nie można być zachłannym wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka