Dodaj do ulubionych

Może chciałby ktoś pomóc:)dzień dobry:)

04.10.15, 14:59
Ponownie dzień dobrysmile 3 dni temu skonczylam z ciężkim sercem relacje z Panem B.;/ Chciałabym poprosić kogoś jeśli oczywiście mialby ochote mi pomóc i rozjasnic sytuację... Jaki on ma obecnie do mnie stosunek, co do mnie czuje i czy może w najbliższym czasie będzie jednak chciał sam odnowić nasza relację, czy jeszcze kiedyś się spotkamy ;/ czy zwyczajnie powinnam przestać się łudzić bo to kategoryczny koniec relacji;/

Bardzo będę wdzięczna za pomocsmile pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Może chciałby ktoś pomóc:)dzień dobry:) 04.10.15, 20:28
      Jesteś nowym nickiem, dopiero co założonym, bez aktywnego konta. Jeżeli masz stały nick, którego nie chcesz ujawnić, napisz do mnie na priv ze swojego stałego konta, wówczas tu pozostaniesz nadal anonimowa, a my zyskamy pewność, że nie sprawisz kłopotów. wink
    • black.kiara ))))) 04.10.15, 20:53
      Algaria ale ona napisała - ponownie dzień dobry ....
      • rozmaryn_1 Re: ))))) 04.10.15, 21:01
        Skoro ponownie, to pewno się już znamy smile Napisze do Algarii z innego nicka i będzie Ok. Chyba że obiad się nie udał... wink
        • inguszetia_2006 Re: ))))) 04.10.15, 21:14
          rozmaryn_1 napisała: Chyba że obiad się nie udał... wink
          Witam
          Udał się na pewno i zapewne są już po ślubie;-P
          Pzdr.
          Ing
        • algaria Re: ))))) 04.10.15, 21:20
          albo nogi połamała biegnąc - bo klątwa zadziała nie w "te strone" tongue_out
      • algaria Re: ))))) 04.10.15, 21:18
        wiem, widziałam i dlatego poprosiłam ją na priv.
        Dziewczyna miała inny nick - sprawdziłam historie i zwykle prosiła o wróżby czasem u nas czasem na szkółce. Mówi że nie sprawi kłopotów, mimo tego nie namawiam, ale i nie neguję. Decyzja będzie należała do chcącego powróżyć smile
        • black.kiara Re: ))))) 04.10.15, 22:19
          zapewne litościwy Rozmaryn sprawdzi jej historie .... jak zwykle wink i odpowie szczegółowo czemu Pan B sobie poszedł ....
          • algaria Re: ))))) 04.10.15, 22:28
            Ja obstawiam ulę - albo nagietka - bo one wróżą nie patrzą wink
            I dowiemy się czy pan B ma chęci do powrotu
          • rozmaryn_1 Re: ))))) 04.10.15, 22:31
            black.kiara napisała:

> zapewne litościwy Rozmaryn sprawdzi jej historie .... jak zwykle wink i odpowie
            > szczegółowo czemu Pan B sobie poszedł ....

Litościwy Rozmaryn sie sparzył i nie sprawdzi tongue_out
            • algaria Re: ))))) 04.10.15, 22:48
              Ja też nie reflektuje ale może ktoś chętny się znajdzie wink tongue_out
    • 88ula Re: Do rozdartychrupek - Może chciałby ktoś pomóc 04.10.15, 23:41
      Karty pokazały:

1/ powód rozstania: Król buław - ktoś był bardzo porywczy, może kłótliwy, zaogniał sytuacje, gwałtowny, niecierpliwy. (być może Pan B. - bo król). Albo każde z was kłóciło się o wszystko.

2/ jaki p.B miał stosunek do ciebie: - Królowa mieczy + Umiarkowanie - czyżby był ostry, niegrzeczny i oschły, nie okazywał uczuć, a raczej kontrolował je i dozował, sztywność w relacji, takie zachowanie zrównoważone, nie ma tu namiętności i entuzjazmu.

3/ jaki on ma stosunek teraz: 5 buław - walczy, coś burzliwego się w nim dzieje, może walczy z mieszanymi uczuciami, a może walczy z myślami, ma sprzeczne odczucia albo wewnętrzna presje.

4/ co on zamierza zrobić: Cesarz - nie wygląda, aby on miał się ukorzyć (bez względu na to kto miał racje, albo kto był przyczyna rozstania). Chce górować nad sytuacja, nie zamierza pierwszy szukać kontaktu. To uparciuch, chce postawić na swoim, twardziel, długo wytrzyma bez kontaktu.

5/ najbliższa przyszłość tej relacji: Słońce + Gwiazda - tutaj zaskoczenie, najlepsze karty z tali. Radość, nadzieja, szczęście, wspólne życie i lepsze widoki na przyszłość. Tak, jakbyście jednak doszli do porozumienia. I teraz: albo on, jako Cesarz postąpi jak władca i wyjaśni sprawy oraz łaskawie zapomni o niesnaskach, albo ty jednak uznasz, ze to był ten i sama przełamiesz lody .

Ciekawam opinii nagietka smile

smile
    • nagietek123 Re: Może chciałby ktoś pomóc:)dzień dobry:) 05.10.15, 10:08
      Z przełożenia: 6 BUŁAW, 5 MIECZY, DIABEŁ
      karta wspólna
      KSIĘŻYC
      Ona/on
      10 KIELICHÓW/ 3 KIELICHY
      2,3 wzajemne uczucia
      PAŹ KIELICHÓW/5 KIELICHÓW
      4,5 wzajemne wyobrażenie o relacji
      KRÓL KILEICHÓW/ 9 MIECZY
      6,7 Odczucia skrywane wobec siebie
      KAPŁAN/ 8 MIECZY
      8,9 Zachowanie wobec siebie
      KRÓLOWA BUŁAW/ 8BUŁAW
      10,11 Jak się widzą w relacji
      4 KIELICHÓW/ 4 BUŁAW
      12,13 Wzajemne oczekiwania
      RYCERZ MIECZY/ 6 MIECZY
      14 Plusy relacji
      RYDWAN/ PAŹ MIECZY
      15 minusy relacji
      ERAMITA/ 5 DENARÓW
      16 to należy zmienić
      9 BUŁAW/ 8 DENARÓW
      17 tego nie ruszać
      3 MICZY/ 10 MIECZY
      18, 19, 20 przyszłość relacji
      ZAWIESZONY, 3 DENARÓW, 7 DENARÓW, UMIARKOWANIE

Czarno to w sumie widzę, szczególnie po jego stron jest wiele kart mieczowych, już z przełożenia tez jest 5 mieczy, a więc ucieczka z pola walki, domyślam się, że takim polem walki był Wasz związek. Relacja oparta była na silnych emocjach związanych z seksem ? zapewne był to seks uzależniający partnerkę. Wspólną kartę macie Księżyc ? oboje coś ukrywaliście, nie mówiliście do końca o co Wam chodzi, jakieś półsłówka, niedomówienia, brak szczerej rozmowy, kreowanie fałszywej rzeczywistości. Mam wrażenie ? patrząc na dalsze karty, że to Ty właśnie kreowałaś nierealną życzeniową przyszłość, myślałaś o małżeństwie w 10 kielichach, a pan o dobrej zabawie w 3 kielichów. W dodatku on może kogoś mieć, bo na pozycji ?tego nie ruszać? masz 10 mieczy, tak jakby zabronił Ci podejmować tego tematu. Macie zupełnie różne wyobrażenia o związku ? Ty chcesz czułego, kochającego, a on ma wiele obaw i zamknął się w klatce w tych 9 mieczach. Ty chcesz stabilizacji, zalegalizowania relacji w Kapłanie, a on jest nieczuły na Twoja presję. I ta karta, i poprzednia mówi o jego poczuciu ograniczenie, bycie w potrzasku na dodatek.
      Ty wykazujesz wiele energii, również w relacji intymnej, jesteś aktywna, a on ma natłok spraw, myśli. Najchętniej zamiast spotkania wybrałby kontakt telefoniczny, internetowy. Nie chce budować silnych więzi.
      Wzajemne oczekiwania właśnie się zrealizowały? bo doszło do konfrontacji, wygarnęłaś mu to, co Ci leżało na sercu, nie przebierałaś w słowach w tym Rycerzu mieczy, a on się odciął, uciekł.
      Plusy, hmm zabierał Ciebie na jakieś wypady? Jemu fajnie się z Tobą rozmawiało? No i seks. Albo to tylko Ty wiedziałaś czego chcesz? on nie dojrzał. Miałaś wizję przyszłości jako pasma samych miłych chwil. Z minusów: czułaś się samotna, a on 5 denarów- karta biedy, może skąpy był? Ale to tez karta na dobre i na złe, szczególnie na złe niestety?
      On ewentualnie może ciut odpuścić z ta swoja pracą. Przyszłość mówi o dosłownym zawieszeniu relacji, o pracy, o zasianiu (symbolicznym) ziarna, które wyda plon w następnym sezonie, czyli w zimie może nastąpić odnowienie relacji ? po Twoich działaniach, na końcu mamy Umiarkowanie.
      Według mnie to człowiek zbyt skomplikowanie, nie gotowy na trwałą i głęboka relację. Może mieć kogoś i nie chce z tamtej kobiety zrezygnować.

Algario, patrzę, w karty teżwink
      • rozdartychrupek Re: Może chciałby ktoś pomóc:)dzień dobry:) 05.10.15, 10:40
        dziękuję Wam serdecznie!!! Drogi Nagietku wszystko co napisalas o naszej relacji jest prawdą i właśnie to było przyczyną, że podjęłam relację o zakończeniu naszej relacji i przyznałam mu że się zaczynam angażować dlatego wole skonczyc to teraz;/ on nie chciał kończyć relacji. Już wiem ze na nic nie mogę liczyc ciekawego;/ Jedynie u 88uli wyszlo bardzo dobrze na najbliższy czas...może chodzi o jakiś epizod w najblizym czasie.Jeszcze raz bardzo dziękuję WAMsmile
        • algaria Re: Może chciałby ktoś pomóc:)dzień dobry:) 05.10.15, 11:36
          I mówiłam że ula i nagietek karty postawią - na nie zawsze można liczyć wink tongue_out
          • nagietek123 Re: Może chciałby ktoś pomóc:)dzień dobry:) 05.10.15, 14:26
            Mówisz i masz wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka