Miłe Panie i Hoax (w razie jakbyś tu zajrzał),
Chciałabym Wam zaproponować wróżby na miłość lub seks z talii erotycznej (propozycja tylko dla stałych, znanych nicków osób, które się udzielają na forum). Chce ją przetestować, a ile można testować na sobie, zwłaszcza takie tematy?

W kółko wyciągam te same karty, już mi pytań brakło...

Przetestowałam tez na chętnej koleżance naszej (koleżanka niech się już nie wpisuje, bo facet przejrzany na wylot, chyba że innego wielbiciela ma na myśli).
Proszę Was o konkretne pytania to znaczy piszcie czy chodzi o konkretną osobę. Wróżby ogólne tez mogą być, ale będą potraktowane ogólnie - w 3 kartach. Jeśli ktoś szuka dopiero partnera, to spytam o pierwszego potencjalnego "kochanka", a nie miłość życia, którą może spotkacie za ileś tam lat. Fajnie by było, jakbyście pisały wrażenia, żebym mogła się przyjrzeć kartom i temu co Wy mi powiecie, wyłapać niuanse czy może błędy, jeśli takie będą...
Kart nie będę zawsze podawać, bo nie jest to zwykły Tarot i nie można go tak interpretować, ale czasami może podam, jak będzie to miało sens czyli będzie podobieństwo do klasyki.
Ostatnia prośba. Wiem, że temat miłosny pociąga, fascynuje i czeka się z niecierpliwością na taka wróżbę, ale tym razem od razu nastawcie się na to, że nie wiem, ile to potrwa, nie zamierzam się spieszyć, jak będę miała czas i wenę, coś pójdzie szybciej, jak nie- wolniej. Dziś już nie stawiam kart.
Jak ktoś chce pytać o bardzo intymne sprawy, to możemy się umówić, że odpowiedź wyśle na maila. Pozdrawiam