niki.ix 23.01.16, 23:17 Jakiś miesiąc temu postanowiłam zastosować pewien rytuał. Na co to był rytuał ? Jaki był jego skutek ? ps. Nick jest nowy ale Niki jest "stara" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki.ix Re: Zagadka 23.01.16, 23:51 To wszystko przez tą rewolucje na gazeta.pl Nie mogłam korzystać z poczty. Coś się podziało i nie mogłam ani odbierać ani wysyłać emaili. Jedyne wyjście skasować konto i założyć nowe. Niestety ze starym nickiem się nie dało Ale, co najlepsze, nie mogłam założyć konta pocztowego na gazeta.pl. Teraz mam konto tutaj, tzn. nowy nick i pocztę na wp. Mam nadzieję, że coś z tym zrobią. I przywrócą porządek Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zagadka 24.01.16, 06:40 Na co to był rytuał ? - giermek denarów Jaki był jego skutek ? - - szóstka denarów Nic mi nie przychodzi innego do głowy jak praca, coś w pracy, z obowiązkami związane, podwyżkę dostałaś? premie uznaniową? albo się uczysz i dostałaś się na jakiś drugi kierunek, lub zdałaś poprawkowy egzamin.. czyli rytuał był na prace lub na naukę, efekt był, ale nie taki znowu jak sobie wymarzyłaś Pozdrawiam. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Zagadka 24.01.16, 11:11 Witam Rytuał - Mag. Efekt - 9 buław. O rany! Coś wypełzło z nory, jak zrobiłaś rytuał? Ktoś dawno niewidziany skontaktował się z tobą? Czy to był rytuał na twoje samopoczucie? Żebyś przestała się bać, wyszła z czymś do ludzi? A może na odwrót, rytuał spowodował, że coś się schowało do nory? Odeszło, zostało zamknięte i unieszkodliwione? Tu mam zagwozdkę. Odpowiedź brzmi - nie wiem Ale jestem bardzo ciekawa, co wymyśliłaś, bo w Magu widzę dużą moc. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
evro44 Re: Zagadka 24.01.16, 12:50 Trudne i karty też kapryśne. Co zrobiła Niki- Królowa Pucharów - jakaś oczyszczająca kąpiel albo napar z ziół Powód - Walet Mieczy - natłok czarnych myśli, ciężkie egzaminy, rozedrganie emocjonalne a może plotki Oczekiwany efekt - uspokojenie myśli, cierpliwość w oczekiwaniu na rezultaty, zaakceptowanie własnych emocji, nie przejmowanie się opinią innych. Jak dziecko we mgle - to o mnie Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 24.01.16, 13:14 Rytuał - Koło Do czego służył - as buław Jaki był wynik - Diabeł No nie mów że robiłaś rytuał miłosny Na pewno dany "ryt" miał przynieść zmianę - podejrzewam że na lepsze , bo na gorsze nikt takich rzeczy nie robi. Jeśli robiłaś go do pełni to chciałaś uzyskać przybytek, przypływ i moc (na np. odchudzanie robi się po pełni) Pomyślałam jeszcze że chciałaś się oczyścić, ale tu wyraźnie chodzi (z moich kart oczywiście) że to rytuał na potencje seks, jakiś wabik upiększający przyciągający by kusić wabić i nęcić.. Choć Diabeł mówi również o uwolnieniu z nałogów Dobra dość wywodów.. odpowiedź krótka - rytuał wspomagający rzucenie nałogów - kawy papierosów uzależnienia od.. choćby faceta - udało Ci się choć łatwo nie było Odpowiedz Link
niki.ix Re: Rozwiązanie 25.01.16, 18:50 Zgubiłam namiary na pewną osobę z którą musiałam się skontaktować. Zamiast popytać wśród znajomych, zrobiłam rytuał na to, żeby ta osoba się ze mną skontaktowała. Zadziałało. Po zakończeniu rytuału ta osoba do mnie zadzwoniła. Dostała numer od jakiegoś wspólnego znajomego, bo jak mówi, poczuła, że musi do mnie zadzwonić. Odgadła Inga. Inga w nagrodę wylosowałam Ci przesłanie kart IOSHI na luty. Odpuszczenie, Intuicja, Zdobywca Zapomnij o rzeczach z przeszłości które do tej pory nie dawały Ci z pokoju. Pozwól im odejść. Zaufaj swojemu instynktowi. Kieruj się intuicją i słuchaj swojego wewnętrznego głosu a pokonasz wszystkie przeszkody i odniesiesz sukces. Odpowiedz Link