Dodaj do ulubionych

kto chce krótkie przesłanie anielskie

20.02.16, 15:47
na nadchodzący tydzień? Wpisujcie się smile
Obserwuj wątek
    • gosia44114 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 15:48
      smile poproszę
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 16:49
        "Nie obawiaj się, przywołaj nas, a będziemy z Tobą".
        Karta nawiązuje do lęków, obaw i wszystkiego, co obniża energię człowieka. Czas stłumienia światła duszy, możesz poczuć ubytek energii, odczuwać negatywne emocje, przywołaj w takich chwilach Anioły.
        • gosia44114 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 23:01
          Ślicznie dziekuję, mam lekkiego kaca. Dzieki Tobie wiem teraz kogo wezwac na pomocsmile
    • meda08 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 16:04
      Rozmarynku poproszę pięknie.
      • kashaa_35 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 16:13
        Poprosze rowniez, dziekuje.
        • rozmaryn_1 kashaa 20.02.16, 16:52
          "W ludzkim sercu nie ma takiego uczucia, które byłoby tylko w nim jednym i którego nie można by było znaleźć w jakiejkolwiek formie w sercu każdego człowieka."
          Czas leczenia urazów serca, zawiedzionego zaufania. Trzeba zająć się swoimi emocjami i relacjami z ludźmi. Trzeba oczyścić stare rany i odnowić energię życia.
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 16:50
        "Kolejne aspekty poznania są przesłaniami Twojej duszy".
        Gdy opanujesz lekcję, której udziela Ci życie, problem zniknie. Czas rozwoju duchowego, decyzji, wyciągania wniosków ze zdarzeń. Masz wolną wole, więc nie musisz tego robić, ale wtedy nie posuniesz się do przodu.
        • meda08 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:35
          Czy to dla mnie, bo było w wątku kashy?
          • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:56
            To dla Ciebie, Kashaa weszła do Twojego wątku.
            • meda08 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 19:28
              Bardzo dziękuję smile
        • meda08 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 23.02.16, 12:37
          oj kręci się wokół wyborów i rozterek , wiec przesłanie bardzo adekwatne do sytuacji smile.
          Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
    • nagietek123 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 16:24
      Poproszę, może być krótkie wink
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 16:53
        "Pokochaj siebie i idź za głosem swojego serca."
        Tydzień pobudzonych tęsknot serca. Zostaną one spełnione, jeśli służą Twojemu rozwojowi i jeśli prześlesz je do Światła.
        • nagietek123 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:03
          Bardzo dziękuję, jest piękne!
    • ag_at5 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:01
      O jeny smile chcę jak nie wiem co. Od dłuższego czasu zachowuję się jak niemowa i niemota. Skrzydeł mi trzeba uncertain
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:57
        "Świat-takim, jaki go widzisz, przeżywasz i odbierasz- jest zwierciadłem Twojej duszy."
        Jesteś wrażliwa w odbiorze świata, masz wiedzę intuicyjną, więc sięgaj bezpośrednio do źródła, kiedy wczuwasz się w położenie innych, zdemaskuj, to co zakryte, odkrywaj to, co piękne, rozpoznaj siłę swego serca. Nie musisz krytykować ani walczyć.
        • ag_at5 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 19:31
          Dziękuję i ukłony smile
    • ziajka.a Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:03
      Poproszę smile
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:58
        "Poznaj samą siebie i swoje zdolności."
        Używaj właściwie swoich cech i możliwości. Ty decydujesz czy wspierasz innych czy ich ranisz. Sama generujesz uczucia zabarwiając emocjami wydarzenia, więc weź za nie odpowiedzialność.
        • ziajka.a Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 20:02
          Dziękuje smile
    • maja.1987 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:14
      Ja poproszę ??
      Pozdrawiam ??
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:59
        "Siła Aniołów przepływa przez Ciebie- wraz z nią czujesz ich świętą obecność. Możesz być pewna anielskiego przewodnictwa."
        Anioły czekają na Twoje zaproszenie, a pomogą Ci zachować spokój i pogodę ducha nawet przy niesprzyjającej sytuacji.
        • maja.1987 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 22.02.16, 06:29
          Dziękuje smile
          Pozdrawiam smile
    • bladamery Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:29
      Proszę.

Chociaż wiem jakie jest moje przesłanie na najblizszy tydzień. Brzmi ono:

Weź się do cholery do roboty, bo Ci nogi z dupy powyrywam!!!!
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 18:59
        Twojemu Aniołowi jest przypisane zdanie z "Małego Księcia":
        Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
        Przynosi on przypływ mądrości, odkrycie prawdy, harmonijne porozumienie miedzy sercem a rozumem.
        • bladamery Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 21.02.16, 11:54
          Piękny cytat! Jeden z moich ulubionych, który towarzyszy mi od młodości i nigdy nie zawodzi. Dziękuję wink
    • perl-a80 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 19:34
      Poproszę o te aniołki, ich wsparcie na najbliższy tydzień również smile dziękuję
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 20:11
        "Zmierzaj do Królestwa Bożego. Wszystko, co jest Ci do tego potrzebne, posiadasz już od dawna. "
        Własna siła serca jest stłumiona, ale pamiętaj, że trudności są przejściowe i po bólu przychodzi szczęście.
        • perl-a80 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 20:26
          Dziękuję smile
        • perl-a80 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 26.02.16, 21:13
          Witaj, z tym tygodniem to tak jak w przeslaniu było, choć za bardzo nie zrozumiałam do końca o co chodzilo w tej stłumionej sile serca. Ale trudności, jakie mialam w myślach pytajac o przesłanie, mijaja i czuje się lepiej na pewno. Do szczęścia jeszcze ciut daleko wink
          Dziękuję i miłego weekendu smile
    • ninkasz Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 19:56
      Ja również proszę ??
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 20:11
        "To, czego masz się nauczyć, zostało przewidziane w Bożym Planie dużo wcześniej."
        Otwórz się na wiadomości anielskie, bo zostaniesz w coś wtajemniczona. Zostanie pokazana Ci nowa droga lub możliwość, nowa rola, w jaką możesz wejść.
        • ninkasz Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 23.02.16, 08:49
          Dziękuję bardzo. Biorąc pod uwagę szkolenie w jakim wziąć udział w tym tygodniu to chyba się sprawdzi.
    • ona_32 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 21:05
      Dobry wieczór!
      Poproszę i dla mnie, jeśli jeszcze można. Pozdrawiam.
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:32
        "Zawsze jest właściwy moment, ponieważ to, czego masz się nauczyć, zostało przewidziane w Bożym Planie na długo wcześniej."
        Pojawi się ważna sytuacja, nie uciekaj, wytrwaj w niej, zajmij się nią. W niej ukryte są sprawy Twojej duszy.
        • ona_32 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 22.02.16, 20:51
          Dziękuję.
    • inguszetia_2006 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:16
      Witam
      Daj. Poproszęwink Wyciągnę ci coś w podziękowaniu, jeśli chcesz. Tarot raczej, bo mi nic innego do łapy nie przykleja się ostatnio.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:32
        Twój Anioł przemawia słowami Jezusa: "Niebo i Ziemia przeminą, ale moje słowa nie przeminą."
        Przypomina on o znaczeniu wypowiadanych słów, które odzwierciedlają duszę i są wyrazem siły. Weź odpowiedzialność za słowa, które wysyłasz w świat. Największą moc mają słowa wypowiadane z całego serca. Równie mocne słowa mogą przyjść do Ciebie.
        • inguszetia_2006 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:47
          Witam
          Dziękuję. Bardzo blisko jesteś prawdy. Za dużo gadamwink Służbowo, zwłaszcza. Odrzucam niektóre sprawy ad hoc. Nie czuję ich. Będę słowa ważyć, bo spotkanie służbowe w tygodniu. Projekt mi się nie podoba, co tu dużo kryć, nie spina się finansowo, póki co. Myślałam o nim, jak prosiłam o przesłanie. Dla ciebie mam Świat. Wyzdrowiejesz. Będziesz w tym tygodniu czuła pełnię, szczęście, zakończysz, co masz zakończyć, myśli się ładnie poukładają. Euforią mi tu pachniewink
          Pzdr.
          Ing
          • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:54
            Dziękuję, bardzo ładna karta, oby się spełniło smile)) Przydałaby się trochę pozytywniejsza energia...
    • bronxi Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:40
      Jeśli jeszcze można to ja też poproszęsmile
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 20.02.16, 22:53
        "Piękno, miłość i spokój, które przyciągają Cię w innych ludziach, nosisz w sobie."
        Nie uzależniaj się od innych i ich humorów. Obdarz się poczuciem bezpieczeństwa i przyjaźnią. Gdy stajesz się bardziej serdeczna dla samej siebie, podążasz drogą Boskiego Światła.
        • bronxi Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 22.02.16, 07:16
          Bardzo dziękuję smile
    • leda-is-one Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 21.02.16, 06:15
      bardzo proszę i ja smile
      • rozmaryn_1 Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 21.02.16, 09:36
        "Przywołaj nas, głos Twojej ciszy kieruje prawdziwą siłą działania."
        Zerwij ze starymi schematami wzorców i zachowań, uwolnij się od zależności.
        • leda-is-one Re: kto chce krótkie przesłanie anielskie 22.02.16, 06:07
          Pięknie dziękuje smile
    • rozmaryn_1 zamykam wątek 21.02.16, 09:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka