Dodaj do ulubionych

Wrozba personal na rok

29.02.16, 19:28
Prosze o postawienie kart dla mnie na najblizszy rok.
Jeszcze sie dobrze nie zaczol a mnie juz przytlaczaja problemy ktore sie nademna zbieraja . Nie wiem jak sobie z tym rokiem poradze, nie mam chyba sily , jestem tak rozkojarzona ze dzis malo brakowalo a przyjechalabym na czerwonym swietle.
Boje sie o moje finanse w tym roku bardzo , astrologia mnie nie pociesza ryby- ciezki rok , chinski tygrys ciezki rok .Moje imie Joanna wink
Obserwuj wątek
    • bladamery Re: Wrozba personal na rok 29.02.16, 21:56
      Jeśli 99 to Twoj rok urodzenia, to spoko. W tym wieku każdy ma problemy, gigantyczne, niepokonalne i wyjątkowe. Karty Ci tu w niczym nie pomogą, musisz to przejść i kropka. A wszystko po to, żebyś za 15 lat dowiedziała się, że TE problemy, to był psi kłak wink Taka nauka życia.
      • joanna9969 Re: Wrozba personal na rok 29.02.16, 22:32
        Nie rok urodzenia 74
    • rozmaryn_1 Re: Wrozba personal na rok 04.03.16, 16:36
      Joanno, jak chcesz ponowić swoją prośbę o wróżbę, to możesz to zrobić w swoim wątku.
      • joanna9969 Re: Wrozba personal na rok 04.03.16, 17:08
        Prosze o wrozbe z okazjii urodzin
        • rozmaryn_1 Re: Wrozba personal na rok 04.03.16, 17:20
          Każda osoba na tym forum, która stawia karty, sama decyduje, czy chce i komu postawić karty. Nie ma żadnego regulaminu, który to reguluje. Wolna wola. Na pewno Twoja prośba została zauważona.
          Myślę, że po prostu każdy jest zajęty swoimi sprawami, może zmęczony, a może nie ma ochoty.
    • nagietek123 Re: Wrozba personal na rok 05.03.16, 09:40
      Urodzinowy dla Joanny - rozkład z bloga Algarii.

1. Jak realizujesz się w życiu? - 10 kielichów
      Realizujesz się przede wszystkim poprzez związek, który daje poczucie bezpieczeństwa, poprzez wielką spełnioną miłość. Miłość, szczęście rodzinne - to są wartości, które decydują o Twoim poczuciu spełnienia.

2. Aktualna sytuacja -O aktualnej sytuacji mówi Rycerz denarów. Jest w sumie dobrze, choć jakiś fajerwerków nie ma. Rycerz realizuje się powoli, nie spieszy mu się, ale za to jest solidny i coś ma, a to coś starcza mu na życie i jeszcze coś zostaje, ma jakieś zasoby. Jeśli miałby opisywać mężczyznę, to nie oczekuj jakiegoś wielkiego romantyzmu, niełatwo poddaje się on wzruszeniem, ale jest uczciwy i stały w uczuciach, bo lubi stałe związki. Przede wszystkim powoli krok po kroku zdobywa to, co zaplanuje: w sensie materialnym i uczuciowym.

3. Przeszłość, która wpływa na te sytuację-Twoja przeszłość opisuje karta Księżyc, więc nie dziwią mnie Twoje obecne frustracje... Czułaś się niepewnie, nigdy nie wiedziałaś na czym stoisz, nie miałaś poczucia bezpieczeństwa. To co brałaś za prawdę szybo okazywało się Twoją ułudą. Coś przed Tobą ukrywano, a Ty nie miałaś całego oglądu sytuacji. Czułaś napięcie psychiczne i niepokój uczuciowy. Towarzyszył Ci smutek i zawiedzione nadzieje. Ale to już było i nie wróci więcej... jak śpiewała Maryla Rodowicz.

4. Jakich zadań nie zrealizowałaś? Giermek denarów. Nie były chyba to zadania bardzo ważne w Twoim życiu, raczej mniejszego kalibru. Mogłaś się czegoś nie podjąć z lęku przed porażką, a teraz robisz sobie wyrzuty. Prawdopodobnie nie podjęłaś lub nie dokończyłaś jakiś kursów.

5. Co pomoże Ci poczuć się komfortowo? - 4 kielichów
      Pomoże Ci nowy związek, który zobaczysz na horyzoncie. Poza tym nie powinnaś rozpamiętywać przeszłości, ale planować i realizować przyszłość. Ugrzęźniecie w przeszłości odbiera Ci energię.
      6. Jakie Twoje cechy ułatwiają realizację planów? - 9 denarów
      To karta brama, powinnaś przez nią przejść, aby poczuć równowagę pomiędzy sprawami materialnymi, dążeniem do zdobycia zasobów, a sprawami duchowymi. Powinnaś wykazać się egoizmem w dobrym tego słowa znaczeniu. Szczerość i samodzielność, to są Twoje cechy. Ponadto cieszenie się wypracowanym wcześniej pewnym komfortem. No i nie dasz się oszukać. Karta ta mówi również o jakiś nieoczekiwanych zyskach finansowych, więc z finansami będzie bezpiecznie - co najmniej.
      7. Jakie Twoje cechy utrudniają realizacje planów? - Diabeł
      No masz coś w swoim charakterze, widzeniu świata, co utrudnia Ci realizacje planów i nie daje poczucia spełnienia. Może masz jakieś nałogi? Może trzymasz się kurczowo kogoś, kto Ci absolutnie nie pasuje? Pomyślałam o takim emocjonalnym uzależnieniu, o toksycznym związku, bo jest fascynacja? Może masz skłonność do manipulowania innymi? Może - muszę to napisać - jesteś dwulicowa?
      8. Przestroga przed zewnętrznymi utrudnieniami- Sąd
      Karta ta jako przestroga mówi, aby nie wracać do przeszłości, nie powracać do starych znajomości, relacji. Cytuję za A. Jaśniak: "każdego dnia, każdej godziny i minuty my osobiście tworzymy piekło czy niebo dla siebie i otoczenia. Karta Sąd reprezentuje zakończenie jednego cyklu i początek drugiego". Czyli Twoje dotychczasowe otoczenie Ci już nie służy...
      9. Co pobudza w Tobie kreatywność?- As mieczy
      Jakieś wyzwania intelektualne, jakiś problem do rozwiązania. Twoja siła i determinacja. Jesteś sprawna w działaniu. Szczerość i konkretne argumnety.
      10. Co kreatywność gasi? - 4 denary
      11. Najbliższa przyszłość - 2 kielichów
      12. Dalsza przyszłość - 9 buław

Dokonczę, później teraz musze wyjechac smile

• nagietek123 Re: Wrozba personal na rok 05.03.16, 12:47
        10. Twoja kreatywność gasi zbyt kurczowe trzymanie się schematów tak w zachowaniu, jak i w finansach. Zamkniecie się w sobie. Lęk, że możesz stracić, pilnowanie. Postawa typu: nie masz ochoty z nikim się dzielić - choć sama też nie skorzystasz.
        11. W najbliższej przyszłości możesz spotkać kogoś miłego, z kim chętnie spędzisz czas. Będziesz miała świetne kontakty towarzyskie, nowe znajomości, a także dobre pomysły. Tak więc dobrze Ci się będzie wiodło w najbliższym czasie.
        12. Dalsze przyszłość też się rysuje pozytywnie, bo złapiesz oddech przed dalsza realizacją. Zbierzesz siły, nabierzesz dystansu.
        Życzę Ci szczęścia smile
        • joanna9969 Re: Wrozba personal na rok 05.03.16, 15:52
          Bardzo dziekuje , z tym rycerzem denarow to wypisz wymaluj smile
    • algaria Na finanse 05.03.16, 13:09
      Nagietek położyła Ci duży rozkład na urodziny a ja dołożę kartę na finanse
      CESARZ - karta dość dobrych finansów więc nie masz się co martwić wszystko powinno ułożyć się dużo lepiej niż ostatnio, możliwe że w jakiś sposób albo osiągniesz awans albo podniesiesz status materialny. Zatem finansowo rok czeka Cię dobry
      • joanna9969 Re: Na finanse 05.03.16, 15:53
        Dziekuje bardzo
    • joanna9969 Re: Wrozba personal na rok 08.02.17, 03:30
      Drogi nagnietku weryfikacja ; ten rok przyniosl mi rostanie z moim bylym , faktycznie toksyczny zwiazek zerwany i srodowisko ktore mi nie sluzylo odeszlo , karta brama tez sie w sumie zgadza bo mialam ciezki rok ale wyszlam z tego mozna powiedziec ok , poznalam duzo nowych osob , nowego zwiaku na horyzoncie brak wink
      Dziekuje i niebawem zglosze sie po nowa wrozbe urodzinowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka