Dodaj do ulubionych

pytanie o zdrowie

29.04.16, 15:06
Witam!

Spytałam karty o swoje zdrowie (co się teraz dzieje w moim ciele).

Wybrałam
3 puchary
Rycerz buław
9 denarów

jak myślicie, co ten układ mówi?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rozmaryn_1 Re: pytanie o zdrowie 29.04.16, 18:07
      A zakładasz, że każda karta wskazuje dolegliwość czy to ma być ogólna informacja na zasadzie- jestem zdrowa czy chora? Nie rozumiem pytania.
      • kokoryczko Re: pytanie o zdrowie 29.04.16, 23:14
        zdecydowanie czy jestesm chora smile a coś mi dolega.. zanim dojdę do lekarza, powróże sobie heh.
        • rozmaryn_1 Re: pytanie o zdrowie 30.04.16, 22:34
          Nie wiem, jakie masz objawy, bo te karty to się specjalnie nie łączą znaczeniowo, ale możliwe, ze można je jakoś zrozumieć, jak się zna objawy, jakie masz. Jesli chodzi o temat zdrowia, to mi pasuje interpretacja Chrzanowskiej i jej się trzymam. Czemu? Nie wiem. Analizowałam jej tryb myslenia i karty i zdaje mi się, że jest to logiczne. Czasem jednak czuje, ze prawda jest inna, wtedy ide za intuicją.
          Ogólnie rzecz biorąc to 3 puchary to uklad moczowy i to mi sie sprawdza. Wiadomo- dużo tu wody, wiec skojarzenie z moczem i pęcherzem. Rycerz buław to ogień, krew i ruch czyli serce i mogą byc tu zaburzenia rytmu serca, arytmia znaczy się. 9 denarów to dla mnie skóra i problemy skórne.
          Jak widać każda karta wskazuje kompletnie inny rodzaj problemu, wiec nie wiadomo, czy to łaczyć czy traktowac jak rózne problemy. Sama pomyśl, czy coś Ci to mówi i czy masz inne skojarzenia.
    • algaria Re: pytanie o zdrowie 29.04.16, 23:40
      Pytanie dziwne i odpowiedź będzie również dziwna - co się teraz w Twoim ciele dzieje? - procesy fizjologiczne big_grin się dzieją.
      • kokoryczko Re: pytanie o zdrowie 01.05.16, 20:59
        już odpowiadam smile
        Moim problemem są bóle pleców na odcinku lędźwiowym i piersiowym. Ból się przemieszcza, w górę i w dół, czasem na boki na wysokości dolnych żeber. Mam tez problem z jelitami. Choruję przewlekle i mam obrzęki (nie od nerek). Stąd moje pytanie, trochę dziwnie zadane, niestety smile
        Oczywiście, wizyta lekarska, badania są potrzebne.
        • algaria Re: pytanie o zdrowie 01.05.16, 21:24
          zbadaj sobie pęcherzyk żółciowy - wystarczy USG - mając w nim kamienie miałam właśnie takie przemieszczające się bóle kręgosłupa.
          • algaria Re: pytanie o zdrowie 01.05.16, 21:34
            i zbadaj sie kobieco - możesz mieć endometriozę
          • kokoryczko Re: pytanie o zdrowie 01.05.16, 22:58
            ne zdziwiłabym się tym pęcherzykiem.. obie babcie i ciotka ze trony mamy mają usunięte pęcherzyki.. tata i mama również z problemami żołądkowo jelitowymi.
            Sama też już leczyłam się gastrologicznie, tylko póki co sam pęcherzyk był "czysty". Zobaczę na następnym usg. Dziękuje za interpretację!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka