baba_potwor 23.11.16, 20:55 Tak długo się nie odzywam, że aż wstyd. Każda z Was proponuje jakąś wróżbę na andrzejki, więc i ja wyciągnę chętnym Ukryte Królestwa, kartę cygańską, kocią albo anielską. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_potwor Algaria 29.11.16, 18:16 Samotność. Znajdź codziennie chwilę tylko dla siebie, choćby pięć minut. To uspokoi umysł i pozwoli Ci wyraźniej zobaczyć ważne dla Ciebie rzeczy. Odpowiedz Link
algaria Re: Algaria 29.11.16, 20:30 Dziękuję - bardzo mądre przesłanie. postaram się do niego zastosować Odpowiedz Link
baba_potwor Nagietek 29.11.16, 17:46 Nadzieja. Konieczna będzie decyzja, którą musisz starannie przemyśleć, nie kierując się emocjami. Wrócą uczucia. Możliwa daleka, udana podróż. Odpowiedz Link
baba_potwor Niki.ix 29.11.16, 20:15 Mistrz Strzały. Zjawia się, aby Ci pomóc określić Twoje zamiary. Uczy, jak mierzyć wysoko. Wskazuje, abyś koncentrowała się na swoich pragnieniach i marzeniach i pozwoliła, żeby frunęły do celu, kierowane przez Boga. Jedynym sposobem osiągnięcia celu jest pozwolenie, aby strzała frunęła swobodnie, nie krępowana Twoimi życzeniami co do toru jej lotu. Nie goń swojej strzały i nie szukaj drogi na skróty. Pamiętaj też, że życie to nie rywalizacja. Odpowiedz Link
baba_potwor Bronxi 29.11.16, 18:18 Indywidualność. Podkreślaj swoją indywidualność i niepowtarzalność. Bądź dumna z tego, kim jesteś. Odpowiedz Link
bronxi Re: Bronxi 30.11.16, 07:00 Jestem dumna z tego kim jestem i co osiągnęłam już Bardzo dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link
baba_potwor Re.ne 29.11.16, 20:22 Pan Wdzięczności i Służby. Przybywa, aby pomóc odnaleźć prawdziwy cel. Dzięki drobnym uczynkom i bezinteresownej służbie wchodzi na najlepszą dla Ciebie ścieżkę. Służenie i okazywanie innym wdzięczności zrodzi wielkie bogactwa pod warunkiem, że te bogactwa nie są Twoim celem. Teraz Twoim celem jest służenie bez oczekiwania czegokolwiek w zamian. Okaż wdzięczność za śmiech, łzy i wszystko, czego się nauczyłaś od innych. Wdzięczność to magnes przyciągający prawdziwą miłość we wszystkich jej postaciach. Odpowiedz Link
baba_potwor Leda 29.11.16, 17:51 Wyszła choroba. Nie musi oznaczać fizycznego zachorowania (choć zdrowie zadbać nigdy nie zaszkodzi), ale może zapowiadać przygnębienie, zniechęcenie i odwrócenie się od świata. Żeby Cię nie z tym nie zostawiać, dociągnęłam kartę anielską z pytaniem, co można z tym zrobić. Wyszedł Związek - pamiętaj o swoim związku z Bogiem. Zwróć się do niego. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Leda 30.11.16, 05:36 Bardzo Ci dziękuje Babo, dziekuje też za dociagnięcie pociechy . Nie lubie tej karty w cyganskich, a jestem włąsnie od wczoraj rana w takim stanie... za przyczyną bliskiej mi osoby w rodzinie. Odpowiedz Link
q18 Re: I ja dołączam do andrzejek 24.11.16, 10:33 nie wiem czy mogę ... bo słabo się udzielam , ale jeśli tak to kocia brzmi intrygująco Odpowiedz Link
baba_potwor q18 29.11.16, 18:19 Zdrowa dieta. Zwracaj uwagę na to, co jesz. Pokarm ma decydujące znaczenie dla Twojego zdrowia i samopoczucia. Odpowiedz Link
q18 Re: q18 29.11.16, 19:15 dziękuje ha ha coś w tym jest , bo od wczoraj przeszłam na dąbrowskiej ciało i ducha ratowac żywieniem dziękuję, czyli dobrze mi intuicja podpowiadała Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: I ja dołączam do andrzejek 24.11.16, 18:21 Fajnie Ale sama chyba się nie wpisałaś do żadnego wątku andrzejkowego? Jak zapraszasz do siebie, to ja bardzo chętnie się przyłączę Poproszę o kartę kocią, bo nie wiem co to jest Odpowiedz Link
baba_potwor Rozmaryn 29.11.16, 18:21 Sama wypadła z tali karta Marzenia. Marzenia są ważne, bo nadają życiu kierunek. Zastanów się, czego naprawdę chcesz w życiu. Jasne określenie swoich marzeń to pierwszy krok do ich realizacji. Odpowiedz Link
caro-caro Re: I ja dołączam do andrzejek 24.11.16, 19:34 Wyciągnij też dla mnie, proszę 😊 miłą kartę z Królestw Odpowiedz Link
baba_potwor Caro 29.11.16, 20:05 Pan Słowa. Przypomina o prawie dostatku i pochwały. Kiedy błogosławisz świat, sama jesteś błogosławiona. Kiedy wypowiadasz afirmujące słowa, wracają one do Ciebie w fizycznej postaci. Mów i myśl o sobie dobrze, nie pomniejszaj się. Podziwiaj się nawet z najmniejsze osiągnięcia, bo one też są istotne. Nie bierz do siebie cudzych opinii. Jeżeli będziesz optymistką, Pan Słowa pomoże Ci wygrać grę życia. Odpowiedz Link
caro-caro Re: Caro 29.11.16, 21:16 Przesłanie dla mnie 😊 właściwe we właściwym czasie. Chętnie się dostosuję. Pozytywne myśli, słowa zawsze dobrze działają Ogromnie dziękuję Odpowiedz Link
baba_potwor free.hugs 29.11.16, 17:55 Zasmucenie. Nie taka zła ta karta jak sugeruje jej nazwa. Oznacza przygotowanie się do zmian w życiu, konieczność unikania pochopnych decyzji i nieżyczliwych ludzi. Nieporozumienia zostaną wyjaśnione. Nadejdą dobre wiadomości. Odpowiedz Link
free.hugs Re: free.hugs 29.11.16, 20:03 Dziękuję za kartę, wierzę w Twe słowa że nie będzie źle, a zmiany nawet jesli bolesne wyjdą na dobre. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
sucharek-70 Re: I ja dołączam do andrzejek 26.11.16, 17:08 Nie mam pojecia co to,karta kocia ,dlatego prosze o nia Odpowiedz Link
baba_potwor Sucharek 29.11.16, 18:24 Ostrożne postępowanie. Idziesz we właściwym kierunku, ale zachowaj ostrożność. Dobrze przemyśl każdy ruch i unikaj impulsywnych decyzji. Odpowiedz Link
sowka8 Re: I ja dołączam do andrzejek 26.11.16, 17:20 Poproszę bardzo o kartę kocią - ciekawa jestem co przyniesie dziękuję Odpowiedz Link
baba_potwor sowka8 29.11.16, 18:23 Bezpieczeństwo. Szukasz ochrony i poczucia bezpieczeństwa. Uwierz, że nic Ci nie grozi i spójrz w swoje wnętrze - znajdziesz w nim odwagę konieczną, żeby iść naprzód mimo Twoich lęków. Odpowiedz Link
sowka8 Re: sowka8 29.11.16, 18:41 Bardzo dziękuję prawda-potrzebne mi wsparcie i poczucie bezpieczenstwa Odpowiedz Link
rozdartychrupek Re: I ja dołączam do andrzejek 26.11.16, 18:56 Bardzo proszę o cyganska Odpowiedz Link
baba_potwor rozdartychrupek 29.11.16, 17:58 Kochanka. Na horyzoncie nowa miłość albo powrót dawnych uczuć. Możliwe małżeństwo albo stały związek. Jeżeli szukasz miłości, to rozejrzyj się, bo jest w Twoim otoczeniu. Odpowiedz Link
rozdartychrupek Re: rozdartychrupek 29.11.16, 19:24 dziękuję tak szukam milosciciesze sie ze wyszla pozytywna wrozba Odpowiedz Link
gosia44114 Re: I ja dołączam do andrzejek 26.11.16, 19:33 To ja tez poproszę, cygańską Odpowiedz Link
baba_potwor gosia44114 29.11.16, 18:03 Zasmucenie. Wbrew nazwie, nie oznacza nic złego. Przygotuj się do zmian w życiu, unikaj pochopnych decyzji. Ta karta oznacza też nadejście dobrych wiadomości i powrót przyjaciół. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: gosia44114 29.11.16, 22:53 Ano zmiany się szykują i to potworne...zmiana pracy,otoczenia, ludzi... Odpowiedz Link
meda08 Re: I ja dołączam do andrzejek 26.11.16, 20:10 Jesli mizna to i ja poproszę bardzo. Odpowiedz Link
baba_potwor Meda08 29.11.16, 20:38 Wyciągnęłam Ukryte Królestwa. Pani Miłości i Współczucia. Hojność serca, szacunek i głębokie zrozumienie wszystkiego, co żyje, dają Ci wielką moc. Jeżeli chcesz, żeby Ci niczego w życiu nie zabrakło, Twoim myślom, uczuciom i działaniom musi towarzyszyć miłość, współczucie i życzliwość wobec wszystkich. Bezwarunkowa miłość wróci dziesięć razy mocniejsza. Dostaniesz, to, co dałaś, w sposób, który przekroczy Twoje wyobrażenia. Odpowiedz Link
meda08 Re: Meda08 29.11.16, 23:17 Bardzo ale to bardzo Ci dziekuję. Bardzo to piękne co przeczytałam i Tobie też życzę takich pięknych słów Odpowiedz Link
baba_potwor kornelia2000 29.11.16, 18:06 Nieszczęście. Niezła karta wbrew nazwie. Zapowiada uwolnienie się od niszczących związków i zależności, nowe możliwości, pozytywny przewrót w życiu. Przyjdą nowi przyjaciele i nowe możliwości. Nie trzymaj się kurczowo przeszłości, nie płacz nad rozlanym mlekiem. Odpowiedz Link
kornelia2000 Re: kornelia2000 29.11.16, 19:05 Dziekuje bardzomam nadzieje ze i tak bedzie Odpowiedz Link
baba_potwor pinia1214 29.11.16, 18:10 Wdowa. Coś się kończy, coś się zaczyna. Karta zapowiada rozrachunek z przeszłością i zamknięcie dawnych spraw, budowę nowego życia, być może nowego domu, powrót do nauki i nowe pomysły na realizację dawnych planów. Będą też nowe znajomości, może nawet nowy partner. Odpowiedz Link
pinia1214 Re: pinia1214 30.11.16, 09:23 Dziękuję Babo mam nadzieję na to nowe.tak jak Nowy rok który przyjdzie niebawem.pozdrawiam. Odpowiedz Link
malamiss79 Re: I ja dołączam do andrzejek 29.11.16, 08:34 Ustawiam się w kolejkę, poproszę cygańską😉 Odpowiedz Link
baba_potwor malamiss79 29.11.16, 18:13 Wierność. Życie w spokojnym rytmie, bez wielkich emocji, w zgodzie z otoczeniem i z samą sobą. Zakończenie uciążliwej relacji, spłata długów. Możliwe zaproszenie na ślub. Odpowiedz Link
boberro007 Re: I ja dołączam do andrzejek 29.11.16, 20:10 To ja poprosze jesli robisz nadal. Karte cyganska na pytanie czy wznowi sie moja relacja z pewnym panem.dziekuje Odpowiedz Link
baba_potwor Boberro007 29.11.16, 20:43 Wyszło Dziecko. Ta karta odradza kontakt z tym panem i wskazuje, że nie jest on z Tobą szczery. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Boberro007 29.11.16, 21:04 Babo, a czemu ta karta kojarzy Ci się z nieszczerością? Dziecko to dla mnie raczej naiwność, niewinność, w złym znaczeniu niesmaczne żarty z kogoś. Mogę spytać, czemu tak kojarzysz tą kartę? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Boberro007 29.11.16, 21:19 Dziecko jest nieświadome świata, na którym żyje. Nie wie jeszcze, że ludzie bywają źli, nieżyczliwi, agresywni. Bierze za dobrą monetę wszystko, co usłyszy. Ufa także tym, którym ufać nie należy. Mówi się nawet, że ktoś dał się nabrać jak dziecko. Dzieciństwo to nie tylko beztroska, ale także bezbronność wobec cudzej podłości. Na tej karcie narysowane jest niemowlę - istota całkowicie niedołężna, która nawet na podstawowym, biologicznym poziomie nie potrafi o siebie zadbać. Tym bardziej nie przeciwstawi się przemocy czy manipulacji. W dodatku na ścianie za kołyską wisi czarna kotara, za którą nie wiadomo, co jest. Dlatego w cyganach ta karta zaleca daleko posuniętą ostrożność. Odpowiedz Link
rozmaryn_1 Re: Boberro007 30.11.16, 08:55 Dzięki za wyjaśnienie, poleciałbyś jakaś książkę o cygańskich z taką dokładną analizą? Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Boberro007 07.12.16, 20:00 "Karty cygańskie" Heleny Żuk. Poza tym pozwalam działać własnej intuicji. Odpowiedz Link
niwydra Re: I ja dołączam do andrzejek 30.11.16, 17:37 Poproszę o kartę z serii Ukryte Królestwo. Pięknie dziękuję! Odpowiedz Link