12.04.17, 21:24
Witam.
Mam pytanie odnosnie faceta David, deklarowal sie bardzo powaznie, snul wspolna rodzinna przyszlosc ze mna,mowil ze jestesmy sobie przeznaczeni, i....nagle przestal sie odzywac, bez podania przyczyny, jak nozem ucial. Szkoda mi tej relacji, bo wygladal na odpowiedzialnego mezczyzne. Chcialabym sie dowiedziec co sie stalo??? Czy jeszcze sie odezwie? Czy bedziemy razem?W sumie zalezalo nam obojgu.
Dziekuje za pomoc
Jolanta
Obserwuj wątek
    • nagietek123 Re: David 14.04.17, 08:19
      To są powody, dla których David przestał się odzywać: 8 kielichów, 10 kielichów, Paź buław
      Takie są szanse na dalsze kontakty z Davidem: 10 denarów, 8 mieczy, Wieża
      Takie są szanse na wspólna przyszłość z Davidem: 10 mieczy, 9 denarów, 3 miecze
      Rada dla Awangardy: Pax denarów, 5 denarów

Patrząc na karty mam nieciekawe skojarzenia. Pan to poszukiwacz przygód - mimo snucia planów wspólnych na przyszłość. Myślę, że jego opowieści o Waszym przeznaczeniu, to jest jego stały element gierki, której celem jest zdobycie kobiety. Było tych kobiet trochę w jego życiu, prawdopodobnie jego romanse trwały równolegle. W tej chwili Pan zapewne idzie nową drogą uczuciową w 10 kielichów. Pan - mimo tego, co piszesz jest dość nieodpowiedzialny, lubi zabawę, zmiany, przyjemności. Taki "Fircyk w zalotach" jednak, a nie poważny kandydat na męża i ojca rodziny...
      Może być jakis kontakt, typu sms, mail, on sie wycofał, może jeszcze mu jakaś mysl o rodzinie przemknie przez głowę - w tej 10 denarów, ale generalnie wszystko legnie w gruzach - Wieża.
      Według mnie nie będziecie razem, będziesz się czuła przybita, zresztą piszesz o tym. Jesli zechcesz naciskać, żądać wyjasnień - Pan Ciebie zrani ostatecznie.
      Rada dla Ciebie: możesz starać sie pracować nad znajomością, ale końcowa 5 denarów to smutek o oczekiwanie, karta tęsknoty, zabiegania o kogos, nawet poniżanie się. Czy warto?
      • leda-is-one Re: David 29.04.17, 07:54

Droga awangardo, otrzymałaś konkretna wróżbę od koleżanki, niczym na nią nie zasługując, pojawiłaś sie na naszym forum z znikąd, nieznana itd. Forum jest o tarocie, owszem, ale nie świadczymy tutaj żadnych usług. Należy więc podziękować za wróżbę której nie musiałaś otrzymać, ba, wg mnie nie powinnaś, ale nasz Nagietek juz taki jest że pochyla się nad każdym opuszczonym. Pochyliła się też nad tobą..i co otrzymała? To że nie podziękowałaś, to świadczy o Tobie.. Ale ze jej opinie na innym forum psujesz, bo cię wróżba "zdenerwowała" obrzucasz ją tam tez niewybrednymi pomówieniami, to juz mnie, spokojną zazwyczaj.. zdenerwowało na maksa. Nieetyczne to i paskudne zachowanie , pozostawiam bez komentarza.
        Do napisania tego posta skłoniła mnie twoja bogata wypowiedz w tym temacie na tamtym forum oraz wczorajsza nieświadoma weryfikacja wróżby Nagietkowej tamże, jak widać w niczym się nie pomyliła, wróżba jest bardzo trafiona i juz się sprawdziła.W zasadzie to był Twoj lament nad rozlanym mlekiem, z którego wynika jak wyżej...
        Zakończe konkluzją.. co siejemy to zbieramy..
        • inguszetia_2006 Re: David 29.04.17, 11:58
          Witam
          Zaciekawiłaś mnie, Ledo. Fakt - karty Nagietka rewelacyjne. Oszust, złodziej, krętacz jak malowany. Coś mi się zdaje, że pieniądze to przepadły na amen.
          Pzdr.
          Ing
          • ezogracja Re: David 29.04.17, 15:30
            Ja jestem fanką kart, a przede wszystkim mądrych życiowo interpretacji Nagietka123 big_grin
            • adoptowany Re: David 06.05.17, 08:07
              ,..no coz, Avangarda i Dawid sa siebie warci.
              • leda-is-one Re: David 06.05.17, 13:08

smile

"Myślę, więc jestem"/Kartezjusz/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka