algaria 23.06.17, 22:22 Zajęły co prawda drugie miejsce, ale jednak chętne były - zapraszam zainteresowane Pani na Panie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro-caro Re: Boginie 23.06.17, 22:26 Aaaa to się wyminęłyśmy wpisem. Jeżeli mogę to jednak Boginię Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 19:28 BIAŁA TARA -Wrażliwość - Stajesz się nadzwyczaj wrażliwy. Unikaj toksycznych związków międzyludzkich, szkodliwego otoczenia i przykrych sytuacji Łatwo powiedzieć, weź unikaj Odpowiedz Link
caro-caro Re: Boginie 24.06.17, 20:09 Bardzo Ci dziękuję 😊 mądrość zawsze w cenie. Najpierw musiałam się oczyścić teraz przychodzi wrażliwość - ciekawe. Muszę nad tym pomyśleć. Być zbyt delikatną to porażka, wszystko się analizuje i bierze do siebie. Nie wyobrażam sobie, że mogę jeszcze bardziej hehe Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Boginie 23.06.17, 22:38 Witam Poproszę. Lubię je. Najbardziej Kali Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 19:29 EJRENE - Pokój - Nie ma powodów do zmartwień, wszystko wspaniale się układa No i super, niech się wiedzie Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Boginie 24.06.17, 22:14 Witam Ojej Chyba się nastrój mój dzisiejszy odzwierciedlił w tej bogini. Na dobrym obiedzie byłam, z fajnymi ludźmi, bliskimi sercu, czułam się błogo i bezpiecznie. Jak u mamusi przy cycu;-P Bardzo miła, krzepiąca karta. Dziękuję. Pokój nam wszystkim. A tobie coś potrzeba może, to wyciągnę. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 22:17 A jakbyś mogła mi na to lato też coś wyciągnąć - z jakiejś talii co tam masz pod ręką Tak ogólnie energię lata. Odpowiedz Link
inguszetia_2006 Re: Boginie 24.06.17, 22:50 Witam 9 kielichów Syte lato, oj tak. Fajna karta. Też takie chcę! Pszczoły są na karcie u mnie, więc uważaj na pszczoły, jak masz uczulenie. Zaglądaj do kubeczka zanim się napijesz. Pzdr. Ing Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 25.06.17, 11:48 Dzięki - super karta kraina miodem płynąca. Powiem szczerze, że spodziewałam się innej karty gdyż lipiec będę mieć bardzo pracowity - mam w pracy skontrum czyli remanent. Raz na 5 lat się to robi i wypadło w tym roku. Ale pocieszam się że robimy (pierwszy raz) elektronicznie, to pójdzie zdecydowanie szybciej, a przynajmniej powinno.. No, no, no 9 kielichów to znaczy, że szybciej na urlop pójdę niż się spodziewam... Super, super, super i jeszcze raz dziękuję. A i na pszczoły będę uważać, by mnie pszczółka jakaś mała w.. nie pokąsała Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 19:36 NEMETONA - Święte miejsce - Stwórz własne sanktuarium modlitwy/medytacji lub odwiedź inne święte miejsce (może miejsce mocy), by nawiązać kontakt z Bogiem, lub nabrać dobroczynnej energii. No cóż czeka Cię ciekawa wycieczka, a może tak zupełnie przypadkiem odwiedzisz jakieś miejsce mocy. W każdym razie chłoń energię z ziemi i kosmosu - wzmacniaj się. P.S. Przepraszam czy Ty Niki nie wiesz kiedy ten Saturn pierdzielony pójdzie se w cholere ze Strzelca? Sierpień, wrzesień czy jeszcze później. Bo on mi tak jeździ w te i nazad (bo jest retrogradacji) po moim Księżycu i stale mi coś. Mógłby już sobie pójść do Koziorożca Odpowiedz Link
niki.ix Re: Boginie 24.06.17, 20:42 Dzięki za kartę. Za tydzień idę w takie miejsce na ślub. Przynajmniej tak jest kojarzone ps. niestety musisz wytrzymać do 20.12. Teraz, do 18.09. niby masz przerwę, tylko, że do października jest w trygonie z Uranem i może dokopać tam, gdzie najbardziej zaboli. Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 22:14 No nie, aż do grudnia będę czekać? Mam księżyc na 28 st Strzelca i Saturn już prawie na nim był .Dzięki temu już zdążyłam zlecieć ze schodów i pochlastać się nożem i stale coś mi wymyślają ze zdrowiem, grzebią we mnie, męczą, gnębią, dręczą, szukają na siłę chorób i przyczyn, każą łazić po lekarzach, badać się, krew pobierać i oddawać. Jestem zmęczona tym od roku. A ten to zamiast se iść w piz.. to się cofnął i jest teraz coś koło 24 st i znów będzie mi przez Księżyc lazł i co tym razem, kulasa złamie, zęby wybije, czy regałem z książkami dostanę? Sądziłam, że sobie w wakacje od lekarzy odpocznę, ale nieee przecież badania okresowe mi się w robocie skończyły tzn 1 września kończą i znów po lekarzach pochodzę grrryy Już rzygam tym Saturnem w Strzelcu.... a co tam trygon z Uranem - chyba.. może jakoś mało to odczuję Odpowiedz Link
niki.ix Re: Boginie 24.06.17, 22:31 Przeczekaj. Weź urlop i nie wychodź z domu Pochowaj wszystkie ostre przedmioty (albo niech lepiej mąż pochowa). I nie wiem, co jeszcze możesz zrobić. A lekarzami się nie przejmuj. Jak się Saturn od Ciebie odczepi, to się okaże, że Cię tylko niepotrzebnie straszyli. a co tam trygon z Uranem - chyba.. może jakoś mało to odczuję - oby Bo u mnie tj. przymusowa przeprowadzka. Obecne mieszkanie po przejściach nadaje się tylko go generalnego remontu. Mam nadzieję, że uda mi się go chociaż sprzedać. Przypomniały też o sobie stare, niezałatwione sprawy i problemy. Wyszły stare trupy z szafy. Planety sobie postanowiły posprzątać. Podobno po takim "oczyszczeniu" możemy więcej zyskać niż stracić. Tylko, że ja się już przyzwyczaiłam do tej mojej rutyny i nie chce mi się zaczynać od nowa. Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 25.06.17, 11:55 Też tak uważam, że jak "Pierdzielony" sobie pójdzie to się okaże, że "taka ma uroda" wiadoma od 10 albo 8 lat i tylko muszę żelazo jeść garściami, sok z buraka pić litrami, i wątróbkę cielęcą konsumować. Jak bym miała to co myślą, że mam to już bym dawno wykitowała. O! Dlatego się dopytuje kiedy rzeczony sobie pójdzie. Mi jeszcze trupy z szafy nie wypadły. Odpowiedz Link
niki.ix Re: Boginie 25.06.17, 13:56 Jak to trwa tak długo, to może tak być. Moja mama miała przetaczaną krew. Po tym zabiegu ma bardzo niskie tętno (tak w granicach 30 max 50); nawet po wysiłku fizycznym czy kawie jej się nie podnosi do normy. I sobie z tym żyje spokojnie do dziś. Dość długo lekarze się tym nie przejmowali, bo skoro jej się nic nie działo i czuła się dobrze, to po co. Potem stwierdzili, że może trzeba coś zrobić i przepisywali jej różne "piguły" nawet ją skierowali na wszczepienie rozrusznika. Tylko, że jak mama wzięła te "piguły" i jej się tętno podniosło, to się bardzo źle czuła i trzeba je było zbijać. Odstawiła to wszystko i ze swoim niskim tętnem czuje się dobrze ps. jeśli u Ciebie przez ten czas nie ustalili przyczyny, to może powinni szukać poza Tobą. Nie masz czasem gdzieś koło domu czy pracy jakiś źródeł radioaktywnych (np. odpady chemiczne) ? Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 19:39 DAMARA - Kierowanie dziećmi. Masz talent w opiekowaniu się dziećmi, udzielaniu pomocy i leczeniu. Użyj swojej zdolności by im pomóc. Zdaje si,ę że latem nie odpoczniesz, ale przecież możesz przekuć obowiązek na zarobek, zdobycie doświadczenia itp które zaprocentuje na przyszłość. Odpowiedz Link
pentameron Re: Boginie 24.06.17, 20:40 Dziękuję, obiecałam siostrzeńcowi, że go nauczę pływać w to lato, więc bogini bardzo trafna Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 24.06.17, 22:15 No proszę I nie ma ograniczeń - można się na 2 wróżby zapisać. Odpowiedz Link
algaria Re: Boginie 25.06.17, 12:01 AFRODYTA - Duchowa przewodniczka - Obudź w sobie boginię poprzez taniec i troskę o siebie. Poczuj boskość w sobie. Nie wiem czy jesteś kobietą i czy mężczyzną - ale to lato powinno być dla Ciebie pod względem zdrowia i urody. Kobieta - opalanie z umiarem, spacery, zabawa ruch, taniec, śpiew, aż poczujesz się piękna. Mężczyzna - sport - lato to świetna okazja by się "poruszać" rower, piłka z kolegami, pływanie, spacery. Endorfiny czynią cuda dla obojga płci. Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Boginie 25.06.17, 12:46 to i ja poproszę, może jakaś cenna wskazówka się pojawi? Odpowiedz Link
zaczarowanynick Re: Boginie 25.06.17, 14:17 Algaria napisała: AFRODYTA - Duchowa przewodniczka - Obudź w sobie boginię poprzez taniec i troskę o siebie. Poczuj boskość w sobie. "Nie wiem czy jesteś kobietą i czy mężczyzną - ale to lato powinno być dla Ciebie pod względem zdrowia i urody. Kobieta - opalanie z umiarem, spacery, zabawa ruch, taniec, śpiew, aż poczujesz się piękna. Mężczyzna - sport - lato to świetna okazja by się "poruszać" rower, piłka z kolegami, pływanie, spacery. Endorfiny czynią cuda dla obojga płci." Jestem kobietą, więc karta mi bardzo pasuje Właśnie planuje poświęcić dużo więcej czasu, niż do tej pory, na to wszystko o czym mówi to przesłanie, łącznie z zarzuconą pasją moją, jaką był przez większość dotychczasowego życia, właśnie taniec, a z racji tego, że właśnie otworzyłam na gazecie nowy (żadna konkurencja, bo to zamknięty forumek) ezoteryczny, więc określenie "duchowa przewodniczka" bardzo się mi przyda.... W ramach podziękowania za wróżbę na lato, piosenka pt. znaczącym tytułem Summertime.. www.youtube.com/watch?v=wvUQcnfwUUM Odpowiedz Link