Dodaj do ulubionych

Rok numerologiczny

15.09.19, 17:31
W tym roku zaczął się 30 sierpnia - a w życiu nie pomyślałam, że tak wcześnie. Ale jestem ze wszystkim do tyłu sad
Obserwuj wątek
    • freya_v Re: Rok numerologiczny 15.09.19, 18:46
      Faktycznie wcześnie bardzo. A byłam w pierwszym roku i liczyłam jeszcze na jedną rzecz ale jak mogę wibracja dwójki dopadnie to nie wiem czy coś z tego będzie. Fajnie ktoś opisał że drugi rok to taki czas adaptacji w nowych warunkach jakie sobie stworzyliśmy w pierwszym roku. Do mnie taki opis najlepiej przemawia😀
    • meda08 Re: Rok numerologiczny 15.09.19, 19:25
      Na pewno 30 sierpnia? Nie we wrześniu? W pierwszy nów jesienny? Jak to z tym jest?
    • qp Re: Rok numerologiczny 16.09.19, 12:05
      Ciekawa jestem jak powstało wyliczenie tej daty 30 sierpnia??? Może czegoś nie wiem, ale moim zdaniem w tym roku 28.09.
    • algaria Re: Rok numerologiczny 16.09.19, 18:12
      O tu znalazłam
      magia.onet.pl/artykuly/numerologia/wielki-horoskop-numerologiczny-2020/vrqeyhy

Ale rzeczywiście według Gladys Lobos ć się nowiem wrześniowym 28 września
      Dlatego też byłam zdziwiona, że w żadnej gazecie "branżowej" nie było wzmianki o zmianie roku numerologicznego, a to jeszcze chwila.. ufff
    • niki.x Re: Rok numerologiczny 16.09.19, 20:50
      Czemu 30 sierpnia? Na onecie się pospieszyli. Wszystko jest po staremu. Nów jest 28 września i od 28 września liczymy nowy rok numerologiczny. Ciężki będzie tak ogólnie bo będziemy pod wpływem 4. Trzeba uważać co się posieje, żeby potem burz nie zbierać wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka