08.04.14, 10:31
podalam Ci na forum Mifredo w watku o promocji linka do strony w ktorym jest kilka fraszek mojego taty. Niewiele bo caly naklad zostal wyczerpany a pytalam sie o tomik dla Ciebie alle on ma tylko jeden, swoj a my, jego dzieci, mamy po tomiku, tylko ze moj zostal we Francji, wiec nie moge Ci przytoczyc kilku trafnych fraszek.
Niedlugo pojawi sie nowy tomik - tym razem w wiekszym nakladzie, wlasnie czytam sobie jego fraszki na wordzie - juz wiem skad mam polot wink

tato oznajmil mi wczorej ze moge promowac jego tworczosc wiec bez ogrodek o tym mowie.
smile
Obserwuj wątek
    • madau Re: Ditto 08.04.14, 10:32
      ups wczoraj nie wczorej
      • ditta12 Re: Ditto 08.04.14, 11:55
        My tu wszyscy kochamy Lekarza Neurologa który cudnie śpiewa i ma cudne teksty-Kubę Sienkiewicza.
        Zaraz się zabiorę za czytanie Fraszek Taty ,Madausmile
        Dziękuję Ci bardzo.
        • uwierz_w_to Re: Ditto 08.04.14, 12:21
          Ditta tobie się już totalnie nudzi hehehe weź się za coś pożytecznego i forsiastego abo mięsistego i porządnego a nie fradzole będziesz czytać.
          ja Ci tu zafraszkuję.

Siedzi wróbel na gałęzi i myśli pierdnąć nie pierdnąć no to pierdnę.
          • uwierz_w_to Re: Ditto 08.04.14, 12:32
            oooooo qwa Madau jest boska buhahaha te fraszki nadają się na igraszki, totalne ale to totalne dno.... sorry za tak ostrą krytykę.

hehe najlepsze na sranie
            jest dobre śniadanie
            jak srasz często dupę wycierasz
            srały koty będą poloty
            kto durniem się urodził mądralą nie umrze......
            • uwierz_w_to Re: Ditto 08.04.14, 12:39
              nieprzejmuj się Madu nalerząmi się oklaski za beszczelność i medal za odwagębig_grin
              • ditta12 Re: Ditto 08.04.14, 13:33
                Ty to jak co pierdykniesz to aż rura pęka Uwierzu.
                Tym co jesz ,tym walisz,a że odżywiasz się w McDonaldach to i nie dziwne bo tam tłusto dajom i nieapetycznie bo miesnie.
                Popij choć wrzątkiem to Ci się polepszy we flakachbig_grin
                • uwierz_w_to Re: Ditto 08.04.14, 15:50
                  nie stołuje się już w Mackdonaldach nie mam kiedy jem kieskie fast foody i szybkie żarło na lotnisku i się przejdałem.Nie pisałem wam ale pracuję na drugiej linni zabezpieczenia lotniska, a są trzy linnie bezpieczeństwa, wypatruję potęcjalnych terrorystówwink
                  • uwierz_w_to Re: Ditto 08.04.14, 16:01
                    a tak na marginesie to czytałem i te fraszki to nic specjalnego od proste rymki prostego człowiekawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka