05.05.14, 17:33
Naukowcy bułgarscy rozmawiają z przedstawicielami cywilizacji pozaziemskich, otrzymali od nich odpowiedzi na kilkadziesiąt pytań, które obecnie odszyfrują, i spodziewają się bezpośrednich kontaktów w najbliższych 10-15 latach - powiedział wicedyrektor Instytutu Badań Kosmicznych Bułgarskiej Akademii Nauk prof. Łaczezar Filipow w wywiadach dla dzienników "Nowina" i "24 czasa". - Istoty pozaziemskie także obecnie są wokół nas. Obserwują nas przez cały czas. Nie są nastawione wrogo, raczej chcą nam pomóc. Uważają jednak, że nie dorośliśmy do bezpośredniego kontaktu, ponieważ wciąż nie wiemy, o co możemy je poprosić przy spotkaniu, i nie chcą ingerować bezpośrednio w nasze życie - oświadczył Filipow. Wyjaśnił, że do kontaktów z kosmitami dochodzi nie za pomocą dużych radioteleskopów, które badają przestrzeń kosmiczną, lecz poprzez myśli i rysunki. Trzy lata temu zjawiskami tymi zaczęła zajmować się grupa, w której główną rolę odgrywa kobieta o nadzwyczajnych zdolnościach, architekt Mariana Weznewa - mówi Filipow. - Właśnie ona odczytuje sygnały z kosmosu. Są to m.in. rysunki i piktogramy w trawie, na polach pszenicznych. Takie przesłania pojawiały się także w Bułgarii. Większość obrazów pochodzi jednak ze specjalnej, aktualizowanej codziennie strony internetowej z sygnałami kosmicznymi. Według profesora w ciągu dwóch lat przetłumaczono część przesłań i w 2008 r. kosmitom przedstawiono konkretne pytania. - Postawiliśmy ponad 30 pytań, lecz na część z nich nie otrzymaliśmy odpowiedzi - powiedział. Zdaniem Filipowa istoty pozaziemskie krytykują Ziemian za zbytnią ingerencję w przyrodę, nie rozumieją takich kwestii jak np. sztuczne zapłodnienie. Przyczyną globalnego ocieplenia według nich jest infrastruktura inżynieryjna. Na pytanie, kiedy zakończy się globalny kryzys gospodarczy, kosmici odpowiedzieli: "Koniec broni, jednomyślność". Profesor zastrzega jednak, że akademia nauk jako instytucja naukowa nie jest zaangażowana w sprawy kontaktów z kosmitami. Instytut Badań Kosmicznych pracuje nad aparaturą związaną z napięciem elektrostatycznym na stacji orbitalnej Mir, mającą duże znaczenie dla bezpieczeństwa jej załogi. Bułgarska aparatura znajduje się też w indyjskim satelicie Chandrayaan, krążącym wokół Księżyca.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: ufffoooo 06.05.14, 06:44
      <Uważają jednak, że nie dorośliśmy do bezpośredniego kontaktu, ponieważ wciąż nie wiemy, o co możemy je poprosić przy spotkaniu>

Ja proszę o odpowiedź czy mam płacić RWE czy PRO gdy rozwiązałam umowę z RWE a zawarłam z PRO.Teraz rachunki przychodzą z obu firm.

Proszę o pomoc w sprawie kłódki zawieszonej w mojej piwnicy bo jak dotąd ADM,PZU i Policja sobie nie radzą.

Poproszę o możliwość umieszczania zdjęć w komputerze z telefonu przez podczerwień.

Poproszę by mnie Sąd nie ubezwłasnowalniał bo chcę być wolna.

Nie chcę być siłą przyjmowana do psychuszki i karmiona szklanką tabletek,przywiązywana do łóżka przez sadystów co piją kawę w kanciapie.

A najlepiej......Proszę Was Ufoludki-zabierzcie mnie stąd,z ziemi.Ja tu nie chcę być wśród podobno ludzi.Plissssss....Nie wiem jak tam u Was jest ale chyba nie może być gorzej niż tusad
      • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 06:48
        One by z tobą nie wyrobily.
        • ditta12 Re: ufffoooo 06.05.14, 06:52
          Ty jakoś wyrabiasz to i one wyrobią,te Ufoludy.Będę im gotować grochówkę i kapuśniak na zmianębig_grin
          • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 06:56
            Ja miałem kilka chanelingow z nimi ale nie wiem dokładnie z kim tylko ze podobnymi do naszej rasy ludzkiej , podobne przekazy miałem ale już nie mam Nie wiem czemu.
            • ditta12 Re: ufffoooo 06.05.14, 07:05
              <nie wiem dokładnie z kim tylko ze podobn
              > ymi do naszej rasy ludzkiej>

Widziałeś ich na oczy swe że wiesz iż były podobne do naszej rasy ludzkiej?

Ja głos słyszałam w izolatce szpitalnej gdy byłam przywiązana do łoża madejowego,nie wiem jakie szpital ma możliwości,może wsadzili mikrofon?
              Wizję mężczyzny w kuchni miałam przez chwilę ale nic nie powiedział a gdy ja zaczęłam....Jeee
              to jakbym się nagle zbudziła i....... ZUS-przypomniało mi się że mam coś w ZUSie załatwić.
              Dotyki czułam w nocy,na przegubach rąk i nóg ale może od ciągłego wiązania do łóżka to było w psychiatryku.
              Zastanawiające.
              • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 07:10
                Ja od czasu do czasu mam przekazy na temat naszej cywilizacji tez nie wiem skąd i od kogo to trochę dziwne uczucie bo to są myśli ale wiem ze nie moje tylko nie wiem dokładnie czyje bo się nigdy nikt mi nie przedstawił . Ale kilka razy miałem od innej cywilizacji bo zaznaczyli ze są ludźmi ale nie z ziemi.
                • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 07:11
                  Mam czasem tak z samego rana lub w nocy ale w dzień chyba nie miałem jeszcze.
                  • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 07:17
                    A jeden miałem w dzień bo mi towarzyszyli na błękitnym niebie lecieli jakieś 500 od samochodu.A w zasadzie to Mo mi 2 razy towarzyszyli w dzień lecąc obok mnie ale już przekazów nie pamiętam pewnie na forum napisałem ale dawno to było ostatni raz kiedy mi towarzyszyli to było 2 lata temu w lato wtedy miałem przekaz tylko juz go nie pamiętam tylko pamiętam ze powiedzieli ze lecą obok mnie to ich wtenczas zobaczyłem.
                    • ditta12 Re: ufffoooo 06.05.14, 07:53
                      < tylko nie wiem dokładnie czyje bo się nigdy nikt mi nie przedstawił>

Napisałeś kiedyś że Aja.Dwóch Schizoli mi mówiło też o tym:jeden o Ayi a drugi o Zoi.
                      Też doświadczają tego o czym napisałeś.
                      Ja też mam takie przekazy,nie wiem co to,skąd się to bierze.
                      Nazywają to urojeniami ale......są bardzo konkretne i jak moja koleżanka(chad)powiedziała-"jak to wszystko do siebie pasuje"
                      Tak,to prawda.To niesamowite.
                      • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 07:58
                        Urojenia to co innego a z aja miałem 2 przekazy chyba.
                        • uwierz_w_to Re: ufffoooo 06.05.14, 07:59
                          Twoje urojenia to nie przekazy i kropka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka