uwierz_w_to
12.09.14, 01:07
Ludzie myślą że dopiero będzie wprowadzane lub coś się wydarzy,NWO jest już od lat wprowadzane,większość z nich nie ma kompletnie pojęcia na czym polega NWO, myślą że będą ludzi czipować itd... jakieś pierdoły wymyślają,piszą w necie na ten temat totalne bzdury a NWO postępuje.Ponad rządami i prezydentami są ludzie którzy naprawdę rządzą właściwie nie jestem nawet pewien czy to są ludzie czy też z ludźmi rządzą.Wiem na pewno że kontakty są innych ras z naszą i się zapewne bardzo dobrze dogadują.Dla większości to będzie abstrakcja o czym piszę ale jak pisałem niżej nie mają wystarczającej świadomości żeby to zrozumieć,ludzie myślą kategoriami takimi że jak inna rasa będzie współpracowała z ludźmi to się ujawni czy też technicznie rozwinie ludzkość itd... totalna bzdura społeczeństwo jest za głupie w tym stadium nawet nie można ingerować bo w najgorszym przypadku ten świat może szlak strzelić.Tak pi razy drzwi potrzeba cywilizacji ze 50-100 lat jeszcze w tych warunkach żeby świadomość się ukszatłtowała większość,stopniowo uświadamiać, ustanawiać nowe prawa,nauka,wiedza,itd.... na razie tak patrząc na to wszystko z boku to różnimy się tym od człowieka epoki kamienia łupanego że on miał maczugę a my mamy telewizory i komputery.