ditta12 06.12.14, 09:14 A tacy sami My to my A oni to ......? Też mają takie jak my ale nie poszli do psychiatry jak my. To wiersz mój dla Was Jeden wątek na trzy minuty,muszę poczekać a ja tak mikołajkowo chciałam wszystko naraz dać by było świątecznie i........ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 09:26 Ci inni którzy tu są weszli bo mieli problem ze swoim życiem,nie kasujcie ich,niech są,chociaż ja skasowałam bo napisałam jakieś nazwiska. Przepraszam ale musiałam bo fkóf mnie złapał że się mnie kopie gdy leżę. Tak nie można. A może dobrze przywalić komuś kto ma dwa noże w sercu? Dobrze mi tak. Zaufałam,no cóż. Wiecie może komu można ufać a komu nie? Jak nie popaść w tarapaty? Jak się kocha to się ufa,tak po prostu. Jak się pożycza to się oddaje. Ale,niech tam. Sąd mnie osądzi 12.12.12.00-łatwo zapamiętać. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 09:29 Zapraszam Sala 175 na Solidarności. Co ja zrobiłam złego? Wolności! Chleba! Nie koniecznie igrzysk bo to Gladiatorzy są a zamiast chleba można jeść ser czy naleśniki abo pierogi,bądź racuszki z jabłuszkiem Odpowiedz Link
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 09:30 Obrazek Kubusia puchatka tu wklejcie bo u mnie na przeglądarce nie ma opcji grafiki,nie widzę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 09:33 www.youtube.com/watch?v=Up_SuhLONvU Jakaś piosenka dla Was ale nie wiem jaka bo muszę oszczędzać transfery(100 miesięcznie-kolega tyle buli) On dał gołe babe na tapetę ,hi,hi. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 09:49 Jesteśmy z kolegą w stanie hipomanii,on ma drugi laptop i teraz jeszcze ćwiczy bo on Bodygard prawdziwy a ja piszę książkę jak Madau,wydadzą po mojej śmierci a to zapłata moja za rentę-może już napisałam. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 09:52 Ale dużo napisałam bo jestem gadatliwa,bo mam dużo do opowiedzenia bo sama mieszkam i nie mam z kim rozmawiać,z kim się pokłócić bo mi ktoś zabrał faceta,bo facet poszedł do innej baby. Samotność to jest wielka trwoga-Rydel.Dżem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Inni 06.12.14, 13:38 Nikogo nie ma a ja płacę papierosami za zaglądanie tu. Zobaczę na poczcie Może Madau ale pewnie poszłaś Madau na randkę Odpowiedz Link