07.12.14, 10:25
Jak mam zrobić by ktoś z rodziny przyniósł książkę dla doktora?
Wiem że Pan doktor uwielbia czytać albo może filmy oglądać bo o ty mówił.
Poprosiłam o to córkę wczoraj,ciekawe czy dzisiaj przyniesie.
Telefon mi dała doładowany na 30 zł ale bez karty sim w środku.
Niebywałe.Wywietrzała ta karta czy co bo chyba nie można doładować telefonu bez karty.
Atrapa.
Ja nie potrafiłam wczoraj otworzyć telefonu,znaczy że nie umiem.
Napiszcie coś ,plissss.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Donacja 07.12.14, 11:02
      Człowiek wciąż się uczy.
      Można spisać umowę u Notariusza na swoje zwłoki dla Akademii medycznej w Krakowie(25zł)
      Koszt pogrzebu zero,nie te 25zł a studenci naczymś muszą się uczyć.
      Może jakieś części nadadzą się do przeszczeów dla kogoś.
      Kolega mi powiedział,ten od Zofii Nałkowskiej-potomek.

Nie obciążę mojej rodziny a oni tak zapobiegają wydawaniu pieniędzy moich.
      Ja chyba zapłaciłam za miłość a myślałam że miłość jest bezpłatna w odróżnieniu od prostytucji.
      Ja kochałam bo cierpię jeszcze w środku.Co teraz czuję?
      No właśnie.
      • ditta12 Re: Dziura 08.12.14, 16:34
        w bucie.

Matka była ale mi nie przyniosła Dziury w bucie ale mam już telefon.
        No ale jutro nikt nie będzie a Doktor Cedro ma mieć tę Dziurę w bucie Magdaleny Kobis bo chce przeczytać ale nie może.

No może jakoś się uda,zobaczę ale co będzie jak mi nie odda a mój egzemplarz z autografem i z pierwszego rzutu?

Dobry zwyczaj,nie pożyczaj.

Jak ja porzyczyłam to się teraz martwię bo we mnie strzeliło rykoszetem ale z własnego strzeliłam a nie z cudzego.
        Trza sobie pomagać.NIE czy TAK?
        No i teaz znów Prokurator na mnie wlezie za podanie Nazwiska i imienia autorki Dziury w bucie ale przepisałąm z książki a nie z Facebooka,a nie wiem czy na Facebooku jest prawdziwe czy fałszywe wszystko.
        Ja jestem prawdziwa na focie na tym motorku,starym czoperze czy harleju dewidsonie gdy jadę sobie czyli siedzę.
        • ditta12 Madau 09.12.14, 10:37
          Może wymyślimy coś na te chady,czady,sphizofremnie czy też inne psychozy hebofroniczne,by coś było dobrze.
          Może NObla nam dadzą i ileś tam dolców skapnie przy okazji to kupimy wariatom zabaeczki i fajki i cukierki i czekoladki i co kto będzie wolał i ile chciał bo to całkiem niezła sumka pewnie.Zaraz zobaczę.
          pl.wikipedia.org/wiki/Nagroda_Nobla
          I Tobie pokazuje bo ja już nie czytam.W każdej chwili może ktoś coś chcieć i co w tedy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka