16.03.15, 09:30
Zobaczcie na forum,poczytajcie wątki,wystawiłem już sobie diagnozę wszystko w jednymsmile
Ditto co ty na to,przecież patrząc na to z dystansem chory czy zdrowy człowiek a który jest chory lub zdrowy ? może tak.Czy ktoś tu jest zdrowy na umyśle a jeżeli tak to jak?big_grin
Więc piszę dalej co będzie jak mnie chory poczyta? stwierdzi że jestem chory?big_grin
A ten zdrowy jest zdrowy? a jak jest to kto to wie?
Więc jak nazwę siebie wariatem to nim jestem?hehehe a ten co stwierdzi że jest zdrowy i mnie nie potrafi pojąć bo wstaje rano,myje się idzie do pracy pije kawkę,wraca do domu,wychodzi z psem je ogląda telewizję i idzie spać a na drugi dzień to samo od czasu do czasu idąc do kibla i jadąc na wycieczkę zachwyca się obrazami np: takimi jak Dama z łasiczką,i jak czyta to co piszę jednym ciągiem myśli że jestem wariatem?
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ciekawe 16.03.15, 09:35
      Ten robi dosłownie to co my.
      • uwierz_w_to Re: Ciekawe 16.03.15, 09:38
        Piosenka ,,Bani u Cygana" miała kilkaset tysięcy layków a tylko chyba 500 łapek w dół więc tylko 500 jest normanych buhahahabig_grin
          • uwierz_w_to Re: Ciekawe 16.03.15, 09:41
            to taki idiotyczny przykład bardzo prosty, mojej babci banię puszczęwink
            • uwierz_w_to Re: Ciekawe 16.03.15, 09:42
              Pocieszające jest to że kretyni tego forum nie czytają bo nie rozumiejąbig_grin
              • ditta12 Re: Ciekawe 16.03.15, 09:46
                Bo my tu codziennie imprezujemy heh.
                • uwierz_w_to Re: Ciekawe 16.03.15, 09:49
                  ditta12 napisała:

> Bo my tu codziennie imprezujemy heh.

kwestia normalności jest często mylona z moralnością to o czym rozmawialiśmy przez telefon ale urwało się z powodu innego tematu bo jak zwykle zaczełem się śmiaćbig_grin
              • uwierz_w_to Re: Ciekawe 16.03.15, 09:46
                W szpitalu pacjęci rozumieli bardziej mnie niż psycholog podczas psychoedukacji co powiedzieli w prost a pani psycholog się mnie pytała podczas tej psychoedukacji czym jest natłok myślowy bo nie potrafiła tego zrozumieć, to jej to wytłumaczyłem tak że przyokazji pacjęci zrozumieli, kobieta po studiach psychologicznychsmile ale fajnie się z nią rozmawiało byłem na dwóch psychoedukacjach i puścić mnie z nich nie chcieli bo stwierdzili że jest to ciekawe co mówię.
                • ditta12 Re: Ciekawe 16.03.15, 09:55
                  Natłok mysli jest niesamowity.Wprost nie można tego ogarnąć.I jeszcze te czynności przy okazji.Ja zaczynam i nie kończę wtedy mnóstwo rzeczy.
                  • uwierz_w_to Re: Ciekawe 16.03.15, 09:59
                    Więc się nie zastanawiaj i nie myśl nad tym co zobaczysz,co ktoś powie,oczko puści,kluczami się bawi,wiatr zawieje,chmurą się pojawi itd...smile
                    • ditta12 Re: Ciekawe 16.03.15, 10:01
                      Jutro mam trudne sprawy do pozamiatania,podchodzę jak do jeża ale muszę i co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka