27.08.15, 06:39
Na wiele pytań które tu zadaję lub coś piszę a specjalnie tak piszę znam odpowiedzi, nie odpowiadam dlatego że to wy macie myśleć nie ja, na tacy sępom nic nie wyłożę.A jak nie będziecie myśleć to nie zrozumiecie ale to już wasza broszka.Wiem że pewnych spraw nie przeskoczycie nie zrozumiecie ale to nie jest tak istotne ja też kiedyś zaczynałem.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:46
      Czasem myślisz o czymś, nie masz tak że twoja świadomość nagle w dwóch sekundach Cię uświadamia? może masz tak i inni? i teraz te dwie sekundy opisz,rozłóż na czynniki pierwsze przebłysk świadomości i opisz.
      • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:47
        Mi to się rozkłada cały czas hahaha
        • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:51
          Najczęściej mam takie bombardowanie w tych godzinach,później mój umysł już jest przemęczony tak mi się wydaje i mam trudności w pracy z koncentracją dlatego że przez jakiś czas mam jeszcze wstrzyki myśli nad którymi myślę
          • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:52
            To tak jak bym z pociętej chusteczki w drobny mak zbierał skrawki i zszywał ją w jedną całość.
            • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:54
              Może rozumiecie co piszę może nie w sumie nie ważne,ale piszę żeby były wskazówki bo może 200 osób nie rozumie a 201 zaczyna rozumieć.
              • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:55
                Teraz kolejne skąd wiem czy to nie błędne myślenie? tego nie wiem ocena pozostaje do przeanalizowania.
                • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 06:57
                  dlatego się dosyć często upgrejtuję, to trochę tak jak bym wchodził po drabinie po szczebelkach.
                  • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 07:00
                    z poziomu szcebla widzę mało ale jestem już na którymś szczeblu,horyzont się powiększa,widzimy więcej i ograniamy wzrokiem więcej czyli nasza świadomość obejmuje więcej.
                    • mercury_staff Re: Masku 27.08.15, 07:02
                      Zapytacie mnie czy jest rasa reptiliańska? odpowiem wam bez wahania bez dwóch zdań! czy są inne rasy? bez dwóch zdań! czy żyją na ziemi? bez dwóch zdań! możecie spokojnie zapytać mnie o wszystko na wszystko już mam praktycznie własną odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka