ditta12 28.11.15, 10:12 Uwierzu,co to są odchłanie czasowe i przestrzenne?Wiesz?Bo Eszmeralda to wie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:16 = || fotomorgana A ja maluję słonecznik I robię sweter żółty(?) I piję kawę I bałaganię i sprzątam i szukam gumki..... iidę zajarać..... Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:28 Dopiero 10.30 mam nadzieję że do wieczora się aż tam mocno nie nakręcisz, czytałem teraz idę zajarać i chyba oko złapię ale jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:33 Paweł Althamer-rzeźbiarz co jara we wannie na fotce,przyniósł lawendę do Rajskiego zakątka a my z Honoratka zasadziła do ziemi ale ziemia była twarda,ciekawe czy ta lawenda zakwitnie na wiosnę. A ja mam w domu skrzydłokwiat i go zasadzę w Rajskim zakątku,ciekawe czy się utrzyma Odpowiedz Link
ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:39 Szlugi chyba jarał. Ale nie przylazł ze szlugiem,chyba że miał w karmanie. Przyszedł z jakąś kobitą a ona niosła ten skrzydłokwiat co ja wzięłąam do chaty i stoi na parapecie. Uwierzu,kiedy się sadzi skrzydłokwiaty do ziemi? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:41 Do ziamii chciałam napisać ale się pomyliłam i mi podkreśliło wężykiem czerwonym co nie wiedziałam jak Eszmeralda napisała o wężyku,pamiętasz? Ciekawe gdzie jest Eszmeralda,pewnie małą Dittusę bawi i jej przeszkadza w oglądaniu filmów we videle albo widełu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:44 A może ona sprzedała małą Dittusię babci i ma teraz spokój święty nareszcie i może pojechać gdzie chce.Na co jej Dittusia jak już jest duża>niech się uczy od badci piec makowca na święta albo kexa czyli dżamilacha albo pierniki albo niech rybkę robi z ciasta Odpowiedz Link