Dodaj do ulubionych

Otchłanie czasowe

28.11.15, 10:12
Uwierzu,co to są odchłanie czasowe i przestrzenne?Wiesz?Bo Eszmeralda to wie smile
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:13
      Czas to pieniądz.
      • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:14
        Przestrzeń to powietrze i photomorgana.
        • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:16
          = ||
          fotomorgana
          A ja maluję słonecznik smile
          I robię sweter żółty(?)
          I piję kawę
          I bałaganię i sprzątam i szukam gumki.....
          iidę zajarać.....
          • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:18
            Impresja-wschód słońca
    • mercury_staff Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:28
      Dopiero 10.30 mam nadzieję że do wieczora się aż tam mocno nie nakręciszsmile, czytałem teraz idę zajarać i chyba oko złapię ale jeszcze nie wiem.
      • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:33
        Paweł Althamer-rzeźbiarz co jara we wannie na fotce,przyniósł lawendę do Rajskiego zakątka a my z Honoratka zasadziła do ziemi ale ziemia była twarda,ciekawe czy ta lawenda zakwitnie na wiosnę.
        A ja mam w domu skrzydłokwiat i go zasadzę w Rajskim zakątku,ciekawe czy się utrzyma smile
        • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:39
          Szlugi chyba jarał.
          Ale nie przylazł ze szlugiem,chyba że miał w karmanie.
          Przyszedł z jakąś kobitą a ona niosła ten skrzydłokwiat co ja wzięłąam do chaty i stoi na parapecie.
          Uwierzu,kiedy się sadzi skrzydłokwiaty do ziemi?
          • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:41
            Do ziamii chciałam napisać ale się pomyliłam i mi podkreśliło wężykiem czerwonym co nie wiedziałam jak Eszmeralda napisała o wężyku,pamiętasz?
            Ciekawe gdzie jest Eszmeralda,pewnie małą Dittusę bawi i jej przeszkadza w oglądaniu filmów we videle albo widełu.
            • ditta12 Re: Otchłanie czasowe 28.11.15, 10:44
              A może ona sprzedała małą Dittusię babci i ma teraz spokój święty nareszcie i może pojechać gdzie chce.Na co jej Dittusia jak już jest duża>niech się uczy od badci piec makowca na święta albo kexa czyli dżamilacha albo pierniki albo niech rybkę robi z ciasta smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka