• ditta12 Re: :D 03.12.15, 19:36
      De... Fi nic ja cha cha chabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • ditta12 Re: :D 03.12.15, 19:49
      A ja mam razem 7 kluczy w tym 2 w domu swoim.
      Ciekawe dlaczego.Może jak zapomnę nakarmić kota to ktoś przyjdzie nakarmić bo gdy byłam w szpitalu to wydepilował sobie brzuch,chyba aby lepiej wyglądać ale teraz znów sobie włosy zapuśił(a)bo moda się zmieniła.Cha cha cha.
      • ditta12 Re: :D 03.12.15, 19:55
        W okularach chodzi na oczach i teraz łapką sobie uszki myje śliną.Che che,śliną się myje ale raz się zagapiła troszkę i dupskiem wpadła do zlewozmywaka.Na ogół nie pływa ale jak musi to płynie.Ja też nie ale uczyłam się na basenie.Po co mam wchodzić jak woda zimna?Pod prysznic też rzadko wchodzę ale czasem tak a włosy myję w umywalce.Obcięłam nożyczkami bo mi się i tak kręcą.Mogę Ci kupić coś na Mikołajki Uwierzu ale nie wiem co byś chciał.O telefonie kolejnym zapomnij bo byś ocipiał.
        Może..........szarawary?Będziesz jak z mosadwink
        • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:00
          Hej żeglujże żeglarzu ciemną nocką po morzu.....
          Woda i ogień.
          Askąd woda?
          Askąd ogień
          • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:02
            Idea w X
            Kije samobije
            ||+FI?
            • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:05
              Węzeł gordyjski
              Pępek na ||| Fingery
              Dlaczego wiąże się pępek?A co kot robi z pępkiem?
              • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:08
                Może do spodu wsadza?
                Łożysko zjada dla niepoznaki ale pępęk by wiązał paznokciami?
                To dziwne.
                A krowa kopytem?

• ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:10
                  A co by było gdyby się nie ucięło łożyska?To by się wchłonęło?
                  • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:15
                    Gromada: ? Xenusia

Ksenie big_grin A może Henie ||
                    • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:19
                      Ślub wzięli jak Ty Uwierzu,a Ty aż dwa razy.
                      Ja po pierwszym razie się nauczyłam nie brać drugi raz.
                      • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:25
                        Poszukam sobie jakiegoś chłopa a jak lezie do innej to hak mu w smak,niech spierdala.
                        Toboły w garść i von!
                        Ja czuję kiedy chłop zdradza,taka jestem wrażliwa i taka u mnie intuicja.
                        • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:33
                          Chyba że i ja go zdradzam to robimy jakieś balety potajemne.
                          I teraz wolę być sama bo to durne tak się bawić w kotka i myszkę zamiast coś fajnego razem robić.Ale chłop to przeważ nie leży we wyże i w telewizor się gapi chlejąc browara to na co mi on.By mu usługiwać?Ile trza się naprosić by gwoździe w ścianę wbił.
                          ...... .......,wbij mi w ścianę gwoździa i to aż trzy razy trza tak powiedzieć to wbije a jeden raz nie wystarczy to ja sama wolę sobie wbić albo poproszę kogoś to wbije młotkiem i zawieszę obraze.Jeden pan wolnomurarz wywiercił mi dziurę w żelazie,nie jedną ale dwie,w moim biurku na zawieszanie słuchawek.
                          • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:50
                            Wszystko to gówno i szczyny i rzygowina a wniej ja ka ś e szeryf ja siedzi i się namnaża.
                            Ktoś nasrał w kosmosie i do nas doleciało.Albo ktoś rzucił kamieniem a na kamieniu było gówno i siki albo eszmeralda i papugi albo ditta12 albo mask albo madau albo rangarv albo......już zapomniałam uwierz w to.
                            • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:53
                              Jak pierdzielnęło to dołek zrobiło w ziemii bo tobył Gon g czy gen g albo uwierz w to przyleciał bo się wkurwił czymś big_grin
                              • ditta12 Re: :D 03.12.15, 20:58
                                I pomylił kupe z małpą @@,obsrał cały wszechświat i wrócił spowrotem na Powroty z Otchłani a potem chciał wywalić to w Kosmos alena szęście Eszmercia mu pazury poobcinała.A chciał tak zrobić dla jaj bo on ma jaja na dupie jak obraz Nieznalskiej co obraża majestat jakiś czy wrażenia religijne księdza mosiędza czy Rydzyka.A Jan Paweł || siedzi i się z tego śmieje aż się za głowę trzyma big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • ditta12 Re: :D 03.12.15, 21:03
                                  A Jezus siedział frasobliwy a się w duszy śmiał big_grincrying może ze śmiechu płakał a ludzie myśleli że mu źle a on;D i tak dalej i tak dalej a Pieta była Młoda bo to pita a nie Pieta i rzadna Matka tylko żona bo rabin ma żonę a pop nie i ksiądz też nie bo celibat czyli w celi bat po plecach ciach ciach ciach w jakim celu?By serce nie bolało.
                                  • ditta12 Re: :D 03.12.15, 21:14
                                    Wódka karbidówka co Amerykańscy chłopcy dawali Polakom
                                    acetylenek wapnia
                                    petarda domowej roboty (puszka karbidowa)
                                    Browarbig_grin
                                    Puszka Pandory.
                                    • ditta12 Re: :D 03.12.15, 21:15
                                      Pandora (gr. pan ? "wszystko", d?ron ? "dar")

I znów Q-kotek pije mleczkobig_grin
                                      • ditta12 Re: :D 03.12.15, 21:20
                                        Ty też Uwierzu tak rób,zacznij od tłustego i zejdź na chude poprzez półtłuste.
                                        Kurcześmietana 30 procent!.Tego może nie pij albo jak wolisz.
                                        • ditta12 Re: :D 03.12.15, 21:22
                                          Ale nic poza tym.Dla noworodka mleko to schabowy i zakąska.
                                          Nawet wody nie musisz.Może sok jakiś wypij.Tylko pij zamiast jeść,Ciekawe czy wytrzymasz,Nie wytrzymasz na pewnobig_grin
                                          • ditta12 Re: :D 03.12.15, 21:23
                                            Chyba że balonówkę se kupisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka