mercury_staff 24.12.15, 15:20 telewizjarepublika.pl/swiateczne-zyczenia-od-donalda-tuska-zyczy-polakom-cieplej-wody-w-kranie,27705.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: imbecyl 25.12.15, 01:19 Porazka moja mstka stawia talerz dodatkowy na stole a nie prxjela ola na swieta jestesmy w domu I jest spokoj I fajnie baeilismy sie z krolicxkiem malwinka jest taka mieciutka I mila I tak sobie spedzamy wigilie olo sie polozl spac drugim pokoju spi na podlodze.na swieta nie wolno nikogo odrtracac Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 05:45 Za dużo mam dziś do napisania z rana wiec chyba streszcze.Zastanawiam sie też po co ja to wszystko piszę i dla kogo.Ziemia przechodzi wlasne kataharis od jakiegos czasu.Ludzie też, nie wszyscy ale ogromna cześć. Widać to doskonale nawet w polityce.Nie rozumiemy tych bodźców i tego co sie obecnie dzieję. Ale to jest w pewnym sensie rodzaj oczyszczenia.My sami też się oczyszczamy.Święta,Ditto wielu ludzi już nie czuję tych świąt tak jak kiedyś. Jest rozłam we wszystkim ,wierzę,polityce,życiu, wartościach.Nasz świat się zmienia.Osiągnęliśmy wyżyny obecnego systemu i co dalej? To jest kwestia teraz tych co nami rządzą co chcą dalej osiągnąć. Starym torem i systemem nic nie osiągniemy może jedynie dojść do katastrofy.NWO ? Owszem ale w taki sposób żeby nie ograniczać wolności obywatela bo inaczej to będzie jedną wielka katastrofa dla wszystkich.Jako ludzie wszyscy mamy swoje wartości i musimy ich bronić. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 05:53 Tak naprawdę to wszystko Ditto zależy od Żydów. Oni mają władzę na tym świecie.Teraz pytanie co chcą dalej osiągnąć. Myślę że już też zrozumieli.Niech rządzą wiedzą już że stary świat się kończy. I co zrobią dalej a to już najwyższa pora. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 05:59 Oni w Jezusa nie muszą wierzyć my też nie to jest poniekąd symbol wiary i tego kim my naprawdę jesteśmy. Wszyscy wiemy czym się Jezus kierował nie trzeba w niego wierzyć ale należało by te wartości chociaż do serca przyjąć. Żyć według pewnych zasad? Nie koniecznie ale by najmniej zrozumieć. Władza i pieniądze nie dają pełni szczęścia do wielu z nich już to dochodzi,wielu z nich zaczyna rozumieć .Czym są więc nasze wartości ? I czym mamy się kierować w życiu ? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:05 Ludzie szukają wyjścia z tej sytuacji co widać na świecie.Czas na zmiany i czas zbudować lepszy świat.Innego wyjścia nie ma,dla wszystkich. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:10 Pentagram czyli znak bestii; ) będę nosił niedługo na swoim ramieniu a czy to znak bestii?666 Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:16 Do zmian i tak dojdzie teraz tylko zależy co włodarze wymyśla. Jak dalej wszystko będzie wyglądało?Myślę że sami nie przewidzieli tego wszystkiego.Świadomość otwiera nowy bieg. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:31 Rodzą się młodzi mają zupełnie inne wartości,chcą być bogaci chcą sobie kupować luksusowe domy,samochody,chcą mieć dużo pieniadzy.Innym ten świat nie plasuje.Żyjemy w tym samym świecie ale każdy wyznaje inne wartości życiowe,kiedy jesteśmy starsi zaczynamy się zastanawiać .Przychodzi taki dzień w życiu że zaczynamy się zastanawiać nad tym wszystkim.Popadamy w skrajności kiedy nie widzimy sensownych rozwiązań. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:36 Ja też żyje jak każdy inny i mam własne potrzeby bo każdy z nas je ma.Nie przeszkadza mi to zupełnie ze widzę ten świat inaczej.Asymiluje się w nim tak samo jak każdy.Pomimo że tak piszę to jestem najzwyklejszym człowiekiem który po prostu dużo pisze Jak to Ditta powiedziała że wychodzi ze mnie czysty mistycyzm Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:37 Powiedziała ale nie rozumie czym on jest,rozumie to co przeczyta ale sensu nie wyciąga; ) Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:52 Może dittcie uda się przebić ta niewidoczna granicę świadomości i zacznie rozumieć sens tego co piszę. Jedno chyba wiem że chyba eszmeralda rozumie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 06:57 Cały czas jestem sobą i będę sobą nawet nie staram się nic nikomu tłumaczyć bo to nie ma sensu.A eszmera oczy przeciera ze zdziwienia Odpowiedz Link
ditta12 Re: imbecyl 25.12.15, 15:55 Pentagram to 5-figura geometryczna,na wyższej uczelni najwyższa nota,czapka studenta w kształcie pięciokontu foremnego,pięć palców u rąk,i u nóg razy dwa,co jeszcze.Jakieś znaki z kozłem,nie wiem o co chodzi,gwiazdy poodwracane a heksagram to nie wiem,szóstka czy ósemka.One two for five sex..... Trójkąt równoboczny,trapez.Nie wiem dlaczego bestia to pentagram,to znak nauki a kościół boi się nauki. I tak dalej ale są rzeczy które się nie śniły filozofom i itd. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 16:09 Nie wiem ale bardzo chcę mieć ten tatuaż na ramieniu.Nie znam symboliki bardziej może ją czuję. NIE wiem czy to znak bestii tak napisałem bo tak myślę. Symbole bardziej czuję bo w Internecie nie ma opisu prawdziwego.Myślę że np. Taki Franciszek zna doskonale ten symbol i jego znaczenie.Czy też wielu innych.My ditto jesteśmy zwykłymi normalnymi ludźmi więc niektóre fakty i rzeczy nie są nam dostępne.I to nie teoria spiskowa tak po prostu jest. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: imbecyl 25.12.15, 16:12 Jeden ze slawniejszych rabinów przed śmiercią powiedział ze przyjdzie Jezus niedługo po śmierci Sharana albo kłamał albo ten fakt został sfałszowany.Je ten ditto pewnien tego na 100%. Odpowiedz Link