31.12.15, 08:51
zanikło mi okno z tekstem ale....trudno

Masaż głowy,przeciwbólowy i po to by wydobyć endorfiny:
pl.wikipedia.org/wiki/Endorfiny
Można i stopy też i całe ciało.

Byłam u najlepszej Fryzjerki świata kiedyś,w szpitalu.Piękna kobieta o uper zgrabnej figurze bo wciąż tańczyła przy klientach.Zrobiła mi tak wspaniały masaż głowy jak nikt,gdy myła włosy moje.
To był orgazm duszy u mnie.Raiki czy coś.
Te endorfiny się wydobyły w 100%.

Włosy ufarbowała(dość długie miałam) i zrobiła mi palcami na mokrą Włoszkę ale blond.
Super.
Więcej u niej nie byłam ale wszystkim opowiedziałam i może polecieli tam.Coś słyszałąm że wyjechała do Włoch.Była brunetką.To możliwe.Miała męża i dziecko.Mimo to skończyła mnie czesać choć spieszyła się do domu.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 08:54
      W mojej Ajurwedzie są obrazki gdzie co jest,na całym ciele rozmieszczone.
      Automasaż jak w tym Twoim teledysku o kropli wody 39.a co zapodałaś na chad forum gazeta.pl-tym farmaceutycznym i do sprzedawania leków co służy.
      • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:02
        www.youtube.com/watch?v=8M9XpeYW4RU

No nie,tego chłopaka nie może zabraknąć bo
        zbliża się Sylwestra
        trening mus być
        tańczę z papugą
        masaż
        taniec transowy Maska
        i aerobigostrecingoasany
        no i .......muchachabuchachabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        ma być wesoło bo w zdrowym ciele zdrowy duch
        a Uwierz gada se z aja co w jego we łbie mieszka i zrobiła mu wybuch świetlny raz hi hi,fajerwerk !
        muchachabuchacha
        • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:06
          Chłop każden to egocentryk bo......patrzy w lustro,kobiety nie muszą bo się sobie podobają,ja nie patrze bo co mnie to obchodzi jak wyglądam?I tak jednym się podobam a innym nie.
          Jestem w typie.......no sama nie wiem bo jestem różna,zależy jak się zrobię(makijaż-ale nie robię,fryz,ubranie).Mogę być Brigitte Bardot albo Marylin Monroe albo Sofia Loren albo Mickel Jackson Nawet jak zechcę,heh.
          • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:12
            Przywabiłam tego chłopaka na nasze forum,właściwie to Eszmeralda o odkryła,by nas instuował w ćwiczeniach i tańcu bo on the beściak i ma kumpli jeszcze jak dalej posłuchać wink
            • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:13
              Uwierz zawsze rano bierze szczotę i lata po chacie matki i ojca i zamiata przy muzie pokoje bo on świr jak jabig_grin
              • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:15
                Potem włącza Shakire i w lustrze(tyż lubi się przeglądać bo chłop)i ćwiczy taniec brzuszyska,mięśnia piwnego,heh.
      • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:18
        www.ymusicvideos.com/videos/?v=Shakira
        • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:20
          I oczywiście oddechy brzuszno piersiowe tyż na brzuszysko i tłuszcze zbędne piersiowe i brzuszne,Uwierzowi wychodzą lepiej brzuszne(chłop oddycha brzuchem nie wiedzieć dlaczego a baba cyckami,dziwne).Ja oddycham bokami jakoś.
          • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:23
            Trudno mi robić brzuchy Shakiy jak w jej pierwszym teledysku bo jestem chuda dość.Jej też kiedyś lepiej szło gdy miała strukturę,podobnie jak śpiewaczkom srukturalnym głos wydobywa się z piersi a Fredemu Mercury przez te zęby królicze.
      • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:26
        I znów wydziwiam na forumie ale na szczęście Eszmercia kochana nasza obdarzona została przez nas wirtualnie Dittusią malutką i nie ma czasu bo Dittusia ma charakter po Uwierzu,czort w ludzkiej skórze a po mnie imieniem forumowym i daje popalić i Eszmercia nie ma czasu banować i blokować,czasem tylko okiem rzuci jak Nieślubny akurat nie zajmuje lapka na cały dzień.
        • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:30
          Jeszcze trza po japońsku naśladować ptaka powoli wzlatującego w niebo.Jakiego się chce,ja mam mewy co rano i one mnie uczą zażarcie co im sypie na kocią półkę a papuga się cieszy.
          najpierwej przybywa sroka bo odważna i patrzy czy coś jest a potem inne,Daję orzech dla kruka,słonecznik,coś tam ,chlebek czasem i ciastko jak mi pleśnieje(na ptasią grypę-penicylinkę)
          Ostatnio dałąm nadpleśniały plaster grapefruita.
          • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 09:37
            A Rzędzian dał pajęczynę w chlebie i własnej ślinie na ranę Bochuna a ten Murzyn w Gladiatorze ziemię nasypał na ranę i już.o jest mądrość szamańska i odczynianie uroków mojej babci co leczyłą mnie kopniakiem w dupsko i na podwórko wylatać się ale czasem chciała poleżeć bezkarnie to wsadzała mnie we wyro i sama leżała a ja chciałam iść do dzieci.I gdy przysnęła bo mi śpiewała to uciekłam na truskawkowe pole się najeść lub marchewkowe albo makowe w zależości jaki miałam nastrój big_grin
            Maki mi smakowały bardzo bo ADHD byłam czyli żywe srebro,panna migotka,Panna z mokrą głową,Hajduczek,babcia mówiła na to że chwatka ale nie wiem,szybka chyba i wlaźliwa na drzewa po owoce,a jak se podżarłam czereśni(bez pestek)to brzuch mi spuchł i bolał,na zapas jak chomik bo my nie mieliśmy czereśni u dziadków,sąsiad miał i mnie zaprosił na czereśnię a ja myślałam że mam wszystkie zeżreć.
            • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 10:04
              Słucham tanga Shakiry,zadzwonił pan z Orange umówić termin instalacji,na 5 stycznia w godzinach popołudniowych.Poprosiłam o sms przypominający bym nigdzie nie polazła,na przykład do Parku zobaczyć czy nie zwrócili Boga Małpy Honoratki której jestem warszawską mamusią i napisałąm jej rób co chcesz(w myślach-byleby dobrze)i tyle.Zapierdolić(ukraść)Rzeźbę z parku Polce z werwą w dziedzinie Kultury i Sztuki na rok 2015 to hańba dla Warszawy ale tu Praga to złodziejstwo i kurestwo,wiadomo.najpierw drabinę i palnik jej skradli a ona w tym namiocie przez siebie skonstruowanym w Rajskim Zakątku Pawłą Althamera Artysty Światowej sławy którego rzeźby są w Ameryce-New Yorku i w Kopenhadze czy w Brukseli czy gdzieś jeszcze,który z klatki schodowej zrobił Statek kosmiczny ale.....zniszczyli wandale,który swoich sąsiadów przebrawszy za kosmitów,we złote skafandry zabrał do Brukseli i Afryki do Dogonów by sobie przypomnieli przybycie ze syriusza -Nommo od Ammy replikowanego bo czas,może Nemo,Kapitana z Nautilusa co miał cuda na pokładzie a Julius Verne tam był i widział i wszystko napisał.Potem Nemo zniknął a le pojawił się pomagać jakimś roszbitkom,chyba w Tajemniczej wyspie.Sam Althamer przebrał się za Koziołka Matołka co włóczy się po całym Świecie szukając Paca nowa.Może praca nowa bo on wciąż pracuje.Widziałam jak doprawił wyłamaną sziszę Ufoludkowi memu i dał więcej zieleni,wypryskał ze dwa spreje a ja pomalowałąm mu paznokcie na butach świątecznie na granat i rureczkę z dzurkami.Miał jeszcze prezerwatywkę różową ale....komuś widać byłą potrzebna i zabrał.
              Na butach paznokcie,he.Było ciemno i zapomniałam że buty tam bo zobaczyłam jakieś człapy,a to były wielkie robociarskie zielone buciory,możliwe że konstruktora owego Ufoludka,chyba inżyniera od wynalazków telefonicznych,a palec ufoluda wskazuje na Syriusza,najjaśniejszą gwiazdę na Niebie moim która robi przesów.Mogę podać o której dziś wskaże jak niebo będzie czyste nocą,o ile nie zapomnę.współrzędne wyznaczę mego położenia na kuli żiemskiej z tolerancją na odcinek dzielący mnie od Ufoludkowej postaci czyli jakieś.....metrów,tu gdzie były starożytne moczary i trzęsawiska za Warsa i Sawy,gdy się osiedlili przed wiekami w lesie na prawym brzegu rzeki,chyba na prawym bo jest Krąg i podgrodzia a po lewej tylko Zamek Królewski.Ale kto tam wie co było i gdzie.Kto pamięta.Ja jestem zawiślak,tak nas nazywają te lepsze niby,te ze wsi lewobrzerznej big_grin
              Mój kolegamalarz napisał książeczkę Warszawka czy jakoś.tomasz Dominik wielki Artystapolski,sym Tadeusza Dominika co robi w akvafortach i drukach starych,na You Tube jest teledysk z nim we formie gawędziarskiej przy winku czy soku w kieliszkach od wina czerwonego.
              • ditta12 Re: Masaż 31.12.15, 10:05
                ło matko!
                To wygląda jak kot z obrazkiem wklejonym z grafiki,to co wyprodukowałam.Może jednak Mask nie miał racji by w jednym poście tyle walić tekstu?Jak myślicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka