aga.zurawska 22.01.10, 14:00 odebrałam wyniki TSH-3 gen.- są w normie- 2,79 mlU/l. Z tym, ze tak sie czasami fatalnie czuje, jakbym miałą niedoczynność. Czy na tej podstawie można coś wywnioskować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junkersica Re: wyniki 22.01.10, 14:06 Raczej niewiele. Dorób FT3, ft4, anty-tpo. Ja mam tsh 1,97 i mam niedoczynność i hashimoto - gdybym jak kiedyś robiła samo tsh, nic bym o tym nie wiedziała, bo wynik był w normie. Napisz też, co dokładnie Ci dolega. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
prenatka Re: wyniki 22.01.10, 14:26 koniecznie zrób badania, o których mówiła Junkersica i wpisz je wraz z normami tutaj. Do tego zrób usg tarczycy. Napisz, jakie masz objawy i czy jesteś pod opieką lekarza, czy bierzesz już coś, jakieś leki. Odpowiedz Link
mamamisiasia Re: wyniki 23.01.10, 19:08 wyszly mi jeszcze leukocyty ponizej normy. Ale mam wlasnie takie objawy jak przy niedoczynnosci. Robilam test na niedoczynnosc (gdzies znalazlam na forum) i wyszlo mi, ze jestem w grupie wysokiego ryzyka. Wiec zdziwil mnie wynik. I mam tez chyba spore niedobory magnezu, bo szarpie mi mieśniami Odpowiedz Link