Dodaj do ulubionych

info dla załamanych

04.09.18, 23:08

Witam mój pierwszy watek na tym forum był ok 10 lat temu, zaraz po wycieciu tarczycy, mialem i ciagle jeszcze mam problemy z libido i sex drive.
Przed operacją wycięcia nie miałem z tym najmniejszego problemu.
Chcialem was ostrzec zebyscie nie wycinali sobie tarczycy nawet jak macie raka brodawkowatego. Wyciecie to jest ostateczna ostatecznosc. Wasz problem ( u wiekszosci lezy w przysadce lub nadnerczach). Wydzielacie za duzo acth,histaminy, cortyzolu i insuliny, progesteronu. Z tego powodu macie slabe wlosy paznokcie i slabe zdrowie. Wiecie ze po wycieciu tarczycy nie bedziecie wydzielac kalcytoniny, ktora odpowiada za oczyszczanie organizmu z syfu który spozywamy i ktory jest nam wstrzykiwany ?
Tarczyca to tylko ostrzezenie ze cos atakuje wasz organizm. Po jej wycieciu bariera zostanie zniszczona i mozecie sie przygotowac na jazde bez trzymanki.
Grupy ryzyka: dieta bogata w glut. sodu, wstrzykiwanie rteci i aluminum (wiecie o co mi chodzi), pigulka dzien po ( jak to miłe panie wam wciskają kit ze to jest tzw wyzwolenie, to mi sie rz... chce, nie łykajcie tego sloganu, to jest kastracja jajnikow), pigulka aborcyjna i aborcja (to jest rzeź waszych hormonów, a wiedzcie ze jestescie trudniejsze do naprawy niz facet), przyjmowanie lekow typu ssri

Sposoby rozwiazania: myślcie co chcecie ale ja na pierwszym miejscu stawiam Nowenne do Matki Boskiej o rozwiazanie węzłów, dzięki tej modlitwie zacząłem czuć fiz. poprawę

2.Obnizenie cortyzolu, acth, histaminy, insuliny-odciazy waszą tarczyce: wrotycz pospolity-jeszcze rosnie mozna zbierac, piołun (zacznijcie od niskich dawek bo to mega mocne ziola)

3.ashwaganda, ostropest plamisty

4. vit b1 + b2+b3(niacyna , a nie nykotynamid!!!)+ b complex + vit c (nie trzeba stosowac mega dawek, zacznijcie od zwyklego kupionego w aptece) b complex + sól epsom (moczenie stóp,kapiele, nie wiem czy to można pić)
polecam firme HEC FORTE dla b complex, dla b1 i b2 apteo
możecie sprobowac delikatnie dodac punkt 3

5. vit c + dodawanie h202 (wody utl) do kapieli albo moczenie stóp

5.chiropraktyka, pijawki

6. ewentualnie mozecie dodac 2-3 razy w tyg arginine, dodatkowo poczytajcie jak oczyscic organizm z metali np poprzez edta.

7. acetalozamid. Zacznijcie od 1 x 250mg, dochodzicie do 4 x 250mg dzień przez 3-4dni. Może być i dwa dni bo człowiek gdy go stosuje może czuc się naprawdę źle. Można robic cykle np. 3 dni, potem przerwa 10 dni znowu 3-4 dni.
To jest lek na nadciscnienie. Ale ma tak dużo zastosowan, glowa mala. On oczyści dużo syfu z waszego organizmu bo podwyższy poziom chlorków. Trzeba uwazac bo może obnizyc ciśnienie. No i jest na receptę

generalnie zacząłbym od pkt 4. vit c zwiekszy poziom glutanionu, vit b1 oczyscci organizm z wolnej miedzi, b2 z wolnego zelaza, b complex dodacie dla równowagi, niacyna bedzie dzialac antyzapalnie

Wyciecię tarczycy to ostateczność, naswietlanie to ostateczność.

Pamietajcie módlcie sie, tak jak pisałem w pkt 1, róbcie to 1 -2 razy w mies. Zobaczycie ze jak to zrobicie szczerze, to wszystko zacznie sie układac. Nie wiem dlaczego tak jest ale to działa i daje poczucie ze Siła Wyższa - Bóg istnieje. Jeżeli to dla kogoś abstrakcja, proszę spróbować choć raz, to nie kosztuje nic.

PZDR
Obserwuj wątek
    • hashitess Re: info dla załamanych 05.09.18, 10:08
      nie pomyliłeś forum?
      • kolakao19877 Re: info dla załamanych 06.09.18, 21:50
        nie, al chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami, pomóc. jak ktoś nie chce z tego korzystać, to nie mam z tym problemu.

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka