Dodaj do ulubionych

JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC

13.03.05, 14:32
JAK WYGLADA MACIE GDZIES NA NECIE FOTKI?
Obserwuj wątek
    • tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 13:13
      Czesc Bogomis :0
      No człowiek chory na nadczynność chudnie smile. i to chyba charakterystyczna cecha
      tej choroby.
      • alksa :))))))))))))) 14.03.05, 13:26
        i jest zmęczony, zmęczony, zmęczony smile)))))
        • tygrysek01 Re: :))))))))))))) 14.03.05, 14:03
          Tak byłam padnięta ale zrzucałam tp o na poczet macierzynctwa smile....
          • alksa bogomis.... 14.03.05, 14:29
            ale jak się człowiek umaluje i ładnie ubierze to ładnie wygląda mimo
            nadczynności. A rozmiary ubrań to boskie 36 albo 34 !!! smile
      • apsik1 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.05.05, 13:51
        a ja nie chudnę a mam G-Basedowa
    • bogomis Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:00
      no ale ja myslalem ze chory na nadczynnosc tarczycy jest wciaz pobudzony
      niespokojny i mam podwyzszona cieplote ciala i rozpiera go energia bo produkuje
      wiecej cieplaw normie? badalem tsh, t3,t4 ft3ft 4 , i wszystko w normie a mimo
      to mam objawy nadczynnosci, jestem caly czas pobudzony , glodny, mam
      nadkwasote, mam temp 37,5 , szybko przerabiam jedzenie na cieplo, luszczy mi
      sie skora, poce sie, wypadaja mi wlosy,
      • tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:08
        Idz do specjalisty moze to co innego. Czasem nerwica jest mylona z
        nadczynnoscią i pewnie na odwrót tez tak bywa.
        • bogomis Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:18
          jo ale czy przy nerwicy ma sie temp 37,5?
          • tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:49
            Wiesz czasem to zbieg okoliczności...ta temperatura. Jka miałam wirusa
            cytomegalii to przez pół roku miałam wyzsza temperaturke. Mozeto znbieg
            okolicznosci i dolegliwosci nałozyły sie na siebie. Na razie wyluzuj bo po co
            na zapas sie meczyc. Idz do endo......i zrób usg. Bo czasem guzki są.
            • janka111 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.03.05, 10:06
              tygrysku napisz cos o tej cytomegalii ja tez mam podwyzszona temp i lekarze
              ozeki ze mam nie mierzyć
              • tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.03.05, 10:18
                No cytomegalia obok toksoplazmozy sa nieszkodliwe (chyba ze jestes w ciąży). Ja
                zrobiłam badanka i okazało sie ze mam epicentrum cytomegalii. Lekarz zbladł i
                spytał sie czy jestem w ciaży(bo starłam sie), a po chwili mówi ze jak nie to
                mam odczekac 3-4 mies bo ten wirus sam odchodzi. Charakteryzował sie
                podwyzszoną temperaturką i powiedzkszonymi węzłami
                • monik555 Do tygryska 01 15.05.05, 23:45
                  Napisz coś więcej o tym wirusie? Jak on się objawiał? Tylko temperaturą czy coś
                  jeszcze? I jak się wykrywa tego wirusa? Też mam pół roku stan podgorączkowy.
      • mary.austin Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 15.03.05, 13:17
        Figura sarenki, skóra hipopotama, nerwowość byka i wilczy petyt smile
        • tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 15.03.05, 13:36
          Lepiej tego nie mozna ująć smile
    • saba76 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.03.05, 11:32
      kliknij na poniższy link z moimi corkami i tam gdzieś kolo swiat bede Ja -mam
      nadczynonoścsmile)))))))))))) tak wygladam,niejestem szkieletem ale fakt z moich
      78kg po ciazy troche mniej jest mnie
      • krys72 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 17.03.05, 13:42
        cera szara i ziemista ,zaostrzone rysy twarzy,nadpobudliwość,nerwowość,mimo
        dużego apetytu chudnięcie,drżenie rąk...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka