bogomis 13.03.05, 14:32 JAK WYGLADA MACIE GDZIES NA NECIE FOTKI? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 13:13 Czesc Bogomis :0 No człowiek chory na nadczynność chudnie . i to chyba charakterystyczna cecha tej choroby. Odpowiedz Link
tygrysek01 Re: :))))))))))))) 14.03.05, 14:03 Tak byłam padnięta ale zrzucałam tp o na poczet macierzynctwa .... Odpowiedz Link
alksa bogomis.... 14.03.05, 14:29 ale jak się człowiek umaluje i ładnie ubierze to ładnie wygląda mimo nadczynności. A rozmiary ubrań to boskie 36 albo 34 !!! Odpowiedz Link
apsik1 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.05.05, 13:51 a ja nie chudnę a mam G-Basedowa Odpowiedz Link
bogomis Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:00 no ale ja myslalem ze chory na nadczynnosc tarczycy jest wciaz pobudzony niespokojny i mam podwyzszona cieplote ciala i rozpiera go energia bo produkuje wiecej cieplaw normie? badalem tsh, t3,t4 ft3ft 4 , i wszystko w normie a mimo to mam objawy nadczynnosci, jestem caly czas pobudzony , glodny, mam nadkwasote, mam temp 37,5 , szybko przerabiam jedzenie na cieplo, luszczy mi sie skora, poce sie, wypadaja mi wlosy, Odpowiedz Link
tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:08 Idz do specjalisty moze to co innego. Czasem nerwica jest mylona z nadczynnoscią i pewnie na odwrót tez tak bywa. Odpowiedz Link
bogomis Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:18 jo ale czy przy nerwicy ma sie temp 37,5? Odpowiedz Link
tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 14.03.05, 15:49 Wiesz czasem to zbieg okoliczności...ta temperatura. Jka miałam wirusa cytomegalii to przez pół roku miałam wyzsza temperaturke. Mozeto znbieg okolicznosci i dolegliwosci nałozyły sie na siebie. Na razie wyluzuj bo po co na zapas sie meczyc. Idz do endo......i zrób usg. Bo czasem guzki są. Odpowiedz Link
janka111 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.03.05, 10:06 tygrysku napisz cos o tej cytomegalii ja tez mam podwyzszona temp i lekarze ozeki ze mam nie mierzyć Odpowiedz Link
tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.03.05, 10:18 No cytomegalia obok toksoplazmozy sa nieszkodliwe (chyba ze jestes w ciąży). Ja zrobiłam badanka i okazało sie ze mam epicentrum cytomegalii. Lekarz zbladł i spytał sie czy jestem w ciaży(bo starłam sie), a po chwili mówi ze jak nie to mam odczekac 3-4 mies bo ten wirus sam odchodzi. Charakteryzował sie podwyzszoną temperaturką i powiedzkszonymi węzłami Odpowiedz Link
monik555 Do tygryska 01 15.05.05, 23:45 Napisz coś więcej o tym wirusie? Jak on się objawiał? Tylko temperaturą czy coś jeszcze? I jak się wykrywa tego wirusa? Też mam pół roku stan podgorączkowy. Odpowiedz Link
mary.austin Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 15.03.05, 13:17 Figura sarenki, skóra hipopotama, nerwowość byka i wilczy petyt Odpowiedz Link
tygrysek01 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 15.03.05, 13:36 Lepiej tego nie mozna ująć Odpowiedz Link
saba76 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 16.03.05, 11:32 kliknij na poniższy link z moimi corkami i tam gdzieś kolo swiat bede Ja -mam nadczynonośc)))))))))))) tak wygladam,niejestem szkieletem ale fakt z moich 78kg po ciazy troche mniej jest mnie Odpowiedz Link
krys72 Re: JAK WYGLADA CZLOWIEK CHORY NA NADCZYNNOSC 17.03.05, 13:42 cera szara i ziemista ,zaostrzone rysy twarzy,nadpobudliwość,nerwowość,mimo dużego apetytu chudnięcie,drżenie rąk... Odpowiedz Link