obserwator.2236 08.02.06, 09:40 Co sądzicie o dr Jadwidze Janik? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 09:44 obserwator.2236 napisała: > Co sądzicie o dr Jadwidze Janik? Ps. Zacząłem u niej leczenie nadczynności tarczycy. Tzn nie ja , tylko moja małżonka. Czy ktoś korzysta z jej usług? Napisdzcie coś na jej temat. Podobno przyjeżdżają do niej ludzie z całej Polski. Byłem dwukrotnie, ale tłumów nie widziałem Odpowiedz Link
kunegundzia Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 09:50 Leczę się u dr Janik, bo mam lekki wytrzeszcz gałek ocznych. Po pierwszej wizycie i dwutygodniowym braniu kropelek czuję się lepiej. Myślę, żę dr Janik jest jedną z najlepszych specjalistek w Wwie. No i ma super podejście do pacjenta. Ja przynajmniej jestem zadowolona Odpowiedz Link
hexe223 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 13:32 Witam Mam chorobe Braves-Bassedow. Kilka lat leczylam sie u dokor Janik, teraz rzadziej chodze, poniewaz juz nie musze !!!!! (o tym oczywiscie zdecydowala doktór, nie ja) Moje odczucia??? Uratowała moj wzrok( mialam wytrzeszcz, dwojenie mocno zaawansowane, nie moglam poruszac galkami ocznymi we wszystkich kierunkach, lekka niedomykalnośc powiek, łzawienie, podejrzenie juz uszkodzonego nerwy wzrokowego ...) Jezeli ktos ma jakiekolwiek dolegliwości oczne przy chorobach tarczycy, ale to chyba raczej mowa o nadczynnosci (G-B) to jest to jedyny lekarz okulista, ktory wlasnie w tym sie specjalizuje. Wiem, że trzeba jej zaufac i przestrzegac tego co mowi, a bedzie dobrze. Dziekuje Bogu, że do niej trafilam. To świetny specjalista, rzeczywiście przyjezdzaja do niej ludzie z calej Polski. Oczywiście nie zawsze sa tłumy, ale zdarzaja sie. pozdrawiam i zycze duzo zdrowia żonie kasia Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 21:55 Bardzo dziękuję ci Kasiu za odpowiedź. Właśnie dzisiaj rozmawiałem ze znajomą, która również ma wytrzeszcz gałek ocznych. Niestety, bardzo widoczny i nosi okulary. Ale jeździ właśnie na wizyty do dr Janik i bardzo sobie ją chwali. Odpowiedz Link
mariolla7 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 22:07 Ja równierż polecam gorąco dr Jadwigę Janik. Po pierwsze, to wspaniały lekarz, a po drugie:super kobieta. Leczę się u niej już dosyć długo, podobnie jak Kasia mam coraz rzadziej wizyty. Moje oczy także były niemalże na wierzchu. Dostawałam sterydy w kroelkach , potem inne cuda i mogę powiedzieć,że teraz jest cacy, a zawdzięczam to tylko pani doktor. Jest bardzo dokładna. Jej uwadze nic nie ummknie. Dba o pacjentki i jest oprzesympatyczna. Także polecam ją wszystkim, którym potrzebna jest jej pomoc. Nie widzę w warszawie le[pszej specjalistki. Odpowiedz Link
hexe223 Re: Jaki lekarz? 10.02.06, 11:26 Witam ponownie Ja niestety miałam z pania dr kilka scysji, owszem potrafi byc miła, ale potrafi być bardzo niemiła. Kiedys zachowała sie w stosunku do mnie niegrzecznie, no tak to można ując krótko, potem dzwoniła do mnie do domu.. Powiem tak... pani Jadwiga jest jedyna w swoim rodzaju, jest swietnym specjalista właśnie w dolegliwościach oczu w chorobach tarczycy, reszta mnie nie interesuje milego dnia wszystkim kasia Odpowiedz Link
m0003 Re: Jaki lekarz? 13.02.06, 09:01 a możecie przesłać mi na tę panią jakieś namiary? Odpowiedz Link
obserwator.2236 Re: Jaki lekarz? 21.02.06, 21:12 m0003 napisał: > a możecie przesłać mi na tę panią jakieś namiary? Klinika w Warszawie na ul. Popiełuszki 16 (Żoliborz) tel nie pamiętam, ale mogę podać domowy: (0 22) 831 82 38 i myślę, że można umówić się na wizytę. Mnie dwukrotnie udało się. Jutro podam tel kiniki. Pozdrawiam Odpowiedz Link