Dodaj do ulubionych

Jaki lekarz?

08.02.06, 09:40
Co sądzicie o dr Jadwidze Janik?
Obserwuj wątek
    • obserwator.2236 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 09:44
      obserwator.2236 napisała:

> Co sądzicie o dr Jadwidze Janik? Ps. Zacząłem u niej leczenie nadczynności
      tarczycy. Tzn nie ja , tylko moja małżonka. Czy ktoś korzysta z jej usług?
      Napisdzcie coś na jej temat. Podobno przyjeżdżają do niej ludzie z całej
      Polski. Byłem dwukrotnie, ale tłumów nie widziałem
      • kunegundzia Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 09:50
        Leczę się u dr Janik, bo mam lekki wytrzeszcz gałek ocznych. Po pierwszej
        wizycie i dwutygodniowym braniu kropelek czuję się lepiej. Myślę, żę dr Janik
        jest jedną z najlepszych specjalistek w Wwie. No i ma super podejście do
        pacjenta. Ja przynajmniej jestem zadowolona
        • hexe223 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 13:32
          Witam
          Mam chorobe Braves-Bassedow. Kilka lat leczylam sie u dokor Janik, teraz
          rzadziej chodze, poniewaz juz nie musze !!!!! (o tym oczywiscie zdecydowala
          doktór, nie ja)
          Moje odczucia??? Uratowała moj wzrok( mialam wytrzeszcz, dwojenie mocno
          zaawansowane, nie moglam poruszac galkami ocznymi we wszystkich kierunkach,
          lekka niedomykalnośc powiek, łzawienie, podejrzenie juz uszkodzonego nerwy
          wzrokowego ...) Jezeli ktos ma jakiekolwiek dolegliwości oczne przy chorobach
          tarczycy, ale to chyba raczej mowa o nadczynnosci (G-B) to jest to jedyny
          lekarz okulista, ktory wlasnie w tym sie specjalizuje. Wiem, że trzeba jej
          zaufac i przestrzegac tego co mowi, a bedzie dobrze.

Dziekuje Bogu, że do niej trafilam. To świetny specjalista, rzeczywiście
          przyjezdzaja do niej ludzie z calej Polski. Oczywiście nie zawsze sa tłumy, ale
          zdarzaja sie.

pozdrawiam i zycze duzo zdrowia żonie
          kasia

• obserwator.2236 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 21:55
            Bardzo dziękuję ci Kasiu za odpowiedź. Właśnie dzisiaj rozmawiałem ze znajomą,
            która również ma wytrzeszcz gałek ocznych. Niestety, bardzo widoczny i nosi
            okulary. Ale jeździ właśnie na wizyty do dr Janik i bardzo sobie ją chwali.
            • mariolla7 Re: Jaki lekarz? 08.02.06, 22:07
              Ja równierż polecam gorąco dr Jadwigę Janik. Po pierwsze, to wspaniały lekarz,
              a po drugie:super kobieta. Leczę się u niej już dosyć długo, podobnie jak Kasia
              mam coraz rzadziej wizyty. Moje oczy także były niemalże na wierzchu.
              Dostawałam sterydy w kroelkach , potem inne cuda i mogę powiedzieć,że teraz
              jest cacy, a zawdzięczam to tylko pani doktor. Jest bardzo dokładna. Jej uwadze
              nic nie ummknie. Dba o pacjentki i jest oprzesympatyczna. Także polecam ją
              wszystkim, którym potrzebna jest jej pomoc. Nie widzę w warszawie le[pszej
              specjalistki.
              • m0003 Re: Jaki lekarz? 10.02.06, 11:07
                czy kroś może mi dać namiary na tę panią?
              • hexe223 Re: Jaki lekarz? 10.02.06, 11:26
                Witam ponownie
                Ja niestety miałam z pania dr kilka scysji, owszem potrafi byc miła, ale
                potrafi być bardzo niemiła. Kiedys zachowała sie w stosunku do mnie
                niegrzecznie, no tak to można ując krótko, potem dzwoniła do mnie do domu..
                Powiem tak... pani Jadwiga jest jedyna w swoim rodzaju, jest swietnym
                specjalista właśnie w dolegliwościach oczu w chorobach tarczycy, reszta mnie
                nie interesuje
                milego dnia wszystkim
                kasia
                • m0003 Re: Jaki lekarz? 13.02.06, 09:01
                  a możecie przesłać mi na tę panią jakieś namiary?
                  • obserwator.2236 Re: Jaki lekarz? 21.02.06, 21:12
                    m0003 napisał:

> a możecie przesłać mi na tę panią jakieś namiary?

Klinika w Warszawie na ul. Popiełuszki 16 (Żoliborz) tel nie pamiętam, ale mogę
                    podać domowy: (0 22) 831 82 38 i myślę, że można umówić się na wizytę. Mnie
                    dwukrotnie udało się. Jutro podam tel kiniki. Pozdrawiam
                    • m0003 Re: Jaki lekarz? 22.02.06, 09:11
                      obserwator.2236 WIELKIE dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka