andrzej19810 03.09.06, 11:45 W którym szpitalu najlepiej operują? U kogo najlepiej się leczyć z guzkiem? Jeśli ktoś coś wie, to proszę się wpisać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaa91 Re: TARCZYCA-SZCZECIN-GDZIE OPEROWAĆ? 03.09.06, 14:05 od znajomej bardzo dobrej lekarki mam 2 namiary - Szczecin Zdunowo - dr Kaseja (nota bene ordynator oddziału chirurgii), a także Police (mówiła, że jest tam świetna opieka,bo sama musiała korzystać z tego szpitala), a tam świetny chirurg dr Borowiecki. państwowy endokrynolog raqdził mi Arkońską - bo jest to podobno 3 ośrodek w kraju, ale nie wiem pod względem czego. choć znjoma odradzała mi ten szpital, mówiąc, że tam operacje tarczycy odbywają się taśmowo i nikt tak naprawdę o ciebie szczególnie nie zadba- jesteś jednym z iluś tam pacjenyów. ja osobiście nie miałam jeszcze operacji, ale zdążyłam się już popytać w tym zakresie. polecam stronę www szpitala zdunowo, mnie przekonała i jeśli miałabym gdzieś iść się kroić to myśle, że tam, a poza tym do polic to daleko (dla odwiedzających oczywiśie) pozdrawaiam Odpowiedz Link
krista57 Re: TARCZYCA-SZCZECIN-GDZIE OPEROWAĆ? 04.09.06, 09:44 Gdzie operować? Bylam operowana w Szpitalu w Zdunowie / dr Gręda /,cięcie wykonano precyzyjnie a opieka na oddziale kierowanym przez dr Kaseje jest naprawdę dobra. Nie jestem "oblatana" w szpitalach ale muszę przyznac,że czulam się jak VIP. Przed i po operacją jestem pod opieką dr Barbary Kosinskiej,która każdego pacjenta traktuje bardzo indywidualnie.Przyjmuje na ul.Rydla/Słoneczne/. Odpowiedz Link
andrzej19810 Re: TARCZYCA-SZCZECIN-GDZIE OPEROWAĆ? 04.09.06, 20:55 o Policach też słyszałem z dwóch źródeł . dzieki Odpowiedz Link