aga1519 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 28.03.07, 21:19 Rzeszów : Polecam dr Renatę Orłowską-Florek. Przyjmuje w przychodni szpitala nr 2 oraz prywatnie Odpowiedz Link
kirke15 BIELSKO-BIAŁA 20.07.07, 02:13 Polecam dr Krakowiak -endokrynolog dziecięcy przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Sobieskiego Odpowiedz Link
elahan3 Re: BIELSKO-BIAŁA 08.01.11, 12:51 dr Krakowiak nie przyjmuje już w Bielsku. ja mam problem z córką u której wykryto Hashi...i niestety nie wiem u kogo mogę skonsultować dotychczasowe leczenie, które wg mnie nie jest takie jak być powinno. córka, która ma idealne wyniki p. hormonów tarczycy, jedynie p/ciała wysokie (co świadczy o chorobie), bierze euthyrox i czuje się fatalnie, ma dopiero 10 lat...proszę, pomóżcie Odpowiedz Link
cardua Re: BIELSKO-BIAŁA 22.01.13, 23:29 Wystrzegajcie się lek. Krakowiak - jest może dobrym pediatrą, ale nie ednokrynologiem - nie zna norm!!! To przerażające. Po wizycie u niej uciekaliśmy czym prędzej do Prokocimia i tam okazało się, że dobrze zrobiliśmy, bo normy dla dzieci nie są takie, jak dla dorosłych (a tak twierdziła pani doktor). Odpowiedz Link
hashi-tess Re: BIELSKO-BIAŁA 23.01.13, 00:00 cardua napisała: > Wystrzegajcie się lek. Krakowiak - jest może dobrym pediatrą, ale nie ednokryno > logiem - nie zna norm!!! jakich norm??? To przerażające. Po wizycie u niej uciekaliśmy czym p > rędzej do Prokocimia i tam okazało się, że dobrze zrobiliśmy, bo normy dla dzie > ci nie są takie, jak dla dorosłych (a tak twierdziła pani doktor). Kto powiedział, że są inne? Gdzie tak jest napisane i potw. badaniami? Odpowiedz Link
agusia19861 kedzierzyn kozle 25.08.07, 20:23 ja chodze od 2 lat oczywiscie prywatnie do doktor BARAN mieszka w Klodnic; dokladna zawsze dobrze zbada, jeden minus to to ze niema usg w gabinecie! Odpowiedz Link
stokrotka.a KATOWICE/Śląsk szukam endo? 28.06.10, 09:27 Szukam endo na terenie śląska,niestety jednego z bazy sprawdziłam i mi nie odpowiada.Jest tylko 2 polecanych specjalistów? Może ktoś się jeszcze podzieli Odpowiedz Link
esta69 Warszawa, szpital przy Banacha... 12.08.07, 13:42 Przyjmuje tam dr Marek Rosłon, całą ciążę chodziłam do niego, bardzo dobry lekarz, z czystym sumieniem polecam. Trochę szorstki w kontakcie z pacjentem ale wydaje mi się, że to taki typ człowieka. Mimo to jest bardzo konkretny. Odpowiedz Link
kuka-0 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 23.08.07, 17:47 Katowice.dr IZBICKA doskonały fachowiec, wspaniały człowiek POLECAM Odpowiedz Link
martamaf Re: polecam endokrynologa... Katowice i okolice 15.01.08, 21:35 A ja polecam Pana Dr R. Krysiaka. Bardzo miły człowiek i dobry lekarz. Autor wielu prac z zakresu endokrynologii (w tym chorób tarczycy). Przyjmuje w Katowicach. Jesli ktoś chce namiary proszę o mail do mnie: martamf@wp.pl Odpowiedz Link
kuka-0 KATOWICE dr. IZBICKA 23.08.07, 17:50 Doskonały fachowiec, wspaniały człowiek POLECAM Odpowiedz Link
zaba972 BYTOM-ZABRZE 27.08.07, 14:41 DR Tomasz Stęchły. Godny polecenia.Zanim do niego trafiłam badałam grunt i z trzech różnych źródeł padło to nazwisko. Odpowiedz Link
zuzaneczka1 Re: BYTOM-ZABRZE 21.02.08, 12:14 Witaj! Mozesz napisać więcej o doktorze Stęchłym? Moj mail uzymek@o2.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ilmarab0101 Re: Gorzów Wlkp. Zielona Góra... 10.05.08, 14:58 Szukam endo... w lubuskiem. Poradzcie i dajcie namiar. Odpowiedz Link
monika21c Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 17.09.07, 18:58 szukam dobrego endokrynologa w Kielcach Odpowiedz Link
martamaf Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 16.01.08, 17:40 Niestety, gdyby chodziło o Śląsk to bym Ci poradziła. Jaki masz problem z tarczycą? Marta mój mail: martamf@wp.pl Odpowiedz Link
martyna_00 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 04.07.08, 11:51 ja jestem ze slaska ,szukam dobrego lekarza ,od 10 lat raz mam niedoczynnosc a potem znowu nadczynnosc,prosz o rade Odpowiedz Link
graszkaz dr. Hellena Jastrzębska WARSZAWA 29.10.07, 22:54 szpitalu Bielańskim i przyjmuje prywatnie ul. ks. Jerzego Popiełuszki stosuje bardzo różne metody leczenia oczywiście jodem ale także etanolem(bardzo dużyn stężeniem) ja niestety nie zakwalifikowałam sie na żadną z róznych względów, muszę operować ale można spróbować numer (22)839-06-60 to do gabinetu prywatnego, w szpitalu jest w sektorze H Odpowiedz Link
beradetta_m Re: dr. Hellena Jastrzębska WARSZAWA 17.11.07, 15:43 o dr Jastrzębskiej słyszałam same pozytywne opinie od znajomych lekarzy innych profesji. Osobiście nie lubię szpitala bielańskiego, ale wszyscy przyznają, że pracują tam dobrzy specjaliści endokrynolodzy. za to wszytskim odradzam szpital bródnowski- po tym jak mnie tam potraktowano zwyczajnie odebrałam swoje badania i przerzuciłam się na prywatne jodowanie. Z resztą nie mniej odez mnie tym potraktowanie była przerażona moja prywatna endo tak więc raczej z własnej woli do szpitala bródnowskiego w Warszawie się nie kierujcie. Zdrówka życze wszystkim Odpowiedz Link
aninha Re: dr. Hellena Jastrzębska WARSZAWA - telefon!! 31.01.08, 16:43 graszkaz, podałas wadliwy nr telefonu i jakieś mieszkanie prywatne jest dręczone telefonami! Prawidłowy nr do zapisów do dr Jastrzębskiej to 839 -08- 60 , a bezpośredni do gabinetu to 428 13 57 (pod tym tylko konkretne pytania do p. doktor, bo zapisów nim nie przyjmuje) Odpowiedz Link
iwotlen Re: Szukam namiarów na dr Matwiszyn - Warszawa 21.12.07, 21:00 Centrum Damiana ul Foksal Odpowiedz Link
skorpionica11 Warszawa -Wawer dr.Szeszko 13.01.08, 13:47 Przychodnia Panstwowa na wizyte czeka sie ok 2 m-cy ul.Strusia 4/8 tel;8120043 Odpowiedz Link
grecz Re: Warszawa -Wawer dr.Szeszko 30.03.08, 13:43 dr Szeszko przyjmuje też na Chmielnej, jest to pańswtowa placówka powiązana ze szpitalem na Solcu Odpowiedz Link
nieco8 Re: Warszawa-Wawer dr.Szeszko-NIE POLECAM 15.09.10, 14:51 Od niej zaczęłam sprawdzanie lekarzy z listy i niestety pomyłka, nie przeszła mojego testu na dobrego endo. Jej zdaniem anemia i choroby tarczycy nie są ze sobą powiązane. Uważa, iż nie trzeba badać FT3 a FT4 od czasu do czasu. Odpowiedz Link
nenneke20 warszawa 04.03.08, 14:56 dr.Juchnicka,szpital Madalińskiego ginekolog-endokrynolog namiary podam zainteresowanej osobie po nr.gg:7058715 Odpowiedz Link
alicja1976 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 14.01.08, 14:04 kochani, może ktoś ma namiar do prof. Słowińskiej-Srzednickiej. Ponoć przyjmuje prywatnie na Żoliborzu w Warszawie. Odpowiedz Link
vega181 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 16.01.08, 18:53 polecam dr Kwiatkowską z przychodni na ul.Remiszewskiej12/14 rzeczowa , fachowa i co wazne w poradni tej można zrobić usg , pobrać krew , zrobić zalecaną przez lekarza biopsję. Odpowiedz Link
kubik419 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 08.09.08, 20:49 jeśli ktoś zna dobrego chirurga w częstochowie,który operuje tarczyce na kasę chorych proszę o jakieś namiary na prywatny gabinet lub przychodnię.Z góry dziekuje!!! Odpowiedz Link
malrako Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 21.01.08, 10:36 Wrocław- dr.Balcerzak przyjmuje na klinikach - bardzo dobry, operowła mnie i jestem b.z. Odpowiedz Link
mania1705 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 17.02.08, 11:41 Mam pytanie . Czy ktoś z was leżał na endo w W-wie na Szaserów. Mam tam skierowanie , jacy lekarze , jak leczą , jakie metody , czy tylko ważne tsh , jakie warunki i opieka itp... napiszcie proszę coś na temat tego szpitala. Odpowiedz Link
miluszka Kraków-operacje róbcie w Narutowiczu 21.02.08, 16:53 Operacje - Narutowicz. Mnie operował doktór Słowiaczek.Goi się błyskawicznie, po operacji prawie nic nie bolało i świetnie spałam. Odpowiedz Link
miluszka Kraków - lekarze 21.02.08, 16:55 Leczę się u dr Ratajczaka, do którego chodzę do małej przychodni na ul. Bajana. Na miejscu od razu doktór robi USG. Odpowiedz Link
clematis81 Szukam w Szczecinie 05.03.08, 23:46 Podajcie proszę namiary na endokrynologa w Szczecinie, jeśli znacie godnego zaufania. Jeśli nie pojadę dalej i dalej... Odpowiedz Link
mado2304 endokrynolog w Szczecinie 08.03.08, 12:36 Osobiście polecam dr. Ryszarda Katronia - mój pierwszy endokrynolog i przesympatyczny człowiek, który podchodzi do pacjenta jak do człowieka, a to najważniejsze. Leczyłam się u niego 5 lat - prywatnie przyjmuje chyba jeszcze na Jasnej na Prawobrzeżu, a pracuje w szpitalu wojskowym na Piotra Skargi. Aktualnie będę poddanawa terapii jodem i leczę się w tym szpitalu, więc do doktroa na razie nie chodzę, choć jak widzi mnie na korytarzu, to zawsze zapyta się o zdworie. Sądzę, że po zakończniu terapii napewno wrócę na dalsze kontrole właśnie do niego. Godny polecenia jest również dr. Anhelii Syrenicz, świetnej klasy specjalista, znany nie tylko w Szczecinie ale i w Polsce. On z kolei ma gabinet prywatny też na Prawobrzeżu, na ulicy Nałkowskiej, przyjmuje w swoim ZZOZ - Asymed - można znaleźć w necie adres i tel. Mankamenetem u tego dr są ogromne kolejki, ostatnio jak byłam u niego, miałam wejść o godzinie 20, a weszłam 1:30 w nocy, ale poza tym również gorąco go polecam, bo jest również świetny i odpowiada na wszystkie, nawet te najgłupsze pacjenta pytania. pozdrawiam, Odpowiedz Link
fatima5 Re: endokrynolog w Szczecinie 05.04.08, 21:50 Dr.Wieliczko Najbardziej znana endo w Szczecinie- dluuuugie terminy. Popieram.Dr.Anheli S. Bardzo mily Pan ale licz ze wejdziesz np na 2 w nocy ahahahaha, ja tak kiedys weszlam . Odpowiedz Link
eszydelko Re: endokrynolog w Szczecinie 11.04.08, 11:51 fatima5 napisała: > Dr.Wieliczko > Najbardziej znana endo w Szczecinie- dluuuugie terminy. Polecam również > Popieram.Dr.Anheli S. > Bardzo mily Pan ale licz ze wejdziesz np na 2 w nocy ahahahaha, ja > tak kiedys weszlam. Może i dobry specjalista, ale mi nie pomógł i wcale nie byłam skomplikownym przypadkiem, poza tym dziwne, że umawia się prywatnie! na 19godz a przyjmuje po 23godz, co jest regułą a nie wyjątkiem. Zawsze odchodziły dantejskie sceny na poczekalni co mnie nie dziwi. Odpowiedz Link
animar72 Re: endokrynolog w Szczecinie 13.05.08, 19:18 prosze a czy ktoś ma jakies doświadczenie z Barbarą Kosińską przyjmuje na ul. rydla (słoneczne) Odpowiedz Link
jam-agru Re: endokrynolog w Szczecinie 28.06.08, 21:12 Dr Bałszan - Kowalska, od lipca wraca na Piłsudskiego. Przemiła, spokojna, konkretna osoba, o której cała kolejka chórem twierdzi, że to doskonały specjalista. Mnie przynajmniej przeprowadziła jak po płatkach róż . Odpowiedz Link
animar72 Re: endokrynolog w Szczecinie 01.07.08, 14:02 dziękuję juz któraś z kolei osoba ma pozytywne o niej zdanie chyba poproszę o jeszcze jedno skierowanie i zapisze sie do niej, ja chodze do Kosińskiej na rydla Os. słoneczne czy cos o niej słyszeliście? Odpowiedz Link
liczek Re: Wrocław 16.04.08, 19:02 Polecono mi we Wrocławiu dr Balcerzaka - ponoć jest najlepszy. Leczę się trzeci miesiąc i mam mieszane uczucia. Czy mogę prosić o opinie na jego temat, chętnie przy leczeniu nadczynności. Odpowiedz Link
izabelek27 Re: Wrocław 17.12.08, 09:14 ja dzisiaj jadę do neigo pierwszy raz - dlaczego masz meiszane uczucia? Odpowiedz Link
madawi Re: Wrocław 01.09.10, 11:34 Witam, mnie również polecano dra Balcerzaka, chętnie wysłucham opinii na jego temat Odpowiedz Link
panterka-23 Re: polecam endokrynologa...gdzie w olsztynie? 12.03.08, 12:51 Witam Wszystkich Może ktoś poleci endokrynologa w Olsztynie? Odpowiedz Link
kudlata28 Olsztyn- Lucyna Bauknecht- POLECAM 21.10.08, 21:07 Przyjmuje prywatnie, ale naprawdę warto. Leczę się na Hashimoto, niedoczynność od 8 lat, pod opieką pani doktor jestem od kwietnia 2005 i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Wcześniej leczyłam się u pani dr Hosaji i tą zdecydowanie odradzam. Odkąd trafiłam do Dr Bauknecht mam uregulowane hormony, schudłam 15 kilo, rewelacyjnie się czuję, a co najważniejsze w czerwcu br. urodziłam zdrowego syna. Zarówno przed ciążą, a w szczególności w trakcie pani doktor wspaniale się mną opiekowała. Co miesiąc byłyśmy w kontakcie tel. Miałam na bieżąco robione wyniki i pani dr dostosowywała mi dawkę hormonów. Jest to typowy przykład lekarza z powołania. Szczegółowo wszystko tłumaczy, wszystko lubi dokładnie sprawdzić. Jest konkretna, co ja osobiście bardzo cenię. Przyjmuje na Nagórkach, przychodnia na Wańkowicza 5. Odpowiedz Link
just55555 Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W-wie 19.03.08, 17:52 Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W-wie. To pilne. Dziękuje za wszelkie info. Odpowiedz Link
p.dziew Re: Szukam dobrego endokrynologa dziecięcego w W- 30.03.08, 23:33 Mialem operacje w szpitalu w Warszawie na ul. Szaserow. Jest to szpital wojskowy. Wycieli mi prawy plat tarczycy. Profesjonalizm w kazdym calu.Na chirurgii bardzo dobre warunki bytowe i czysciusienko. Obecnie poltora miesiaca po operacji w klinice endokrynologji prowadzi mnie dr Podgajny, mlody ale juz doswiadczony lekarz. Kochaja go i pacjenci i personel szpitala. Mam doskonala opinie o wszystkich lekarzach, z ktorymi zetknolem sie w tym szpitalu.Polecam te lecznice wszystkim niezdecydowanym. Odpowiedz Link
ale_xis dr Zięba Małgorzata 17.05.08, 17:10 Polecam Pania dr Malgorzate Ziebe endokrynologa ginekologa, prowadzi prywatna klinike gdzie zatrudnia bardzo dobra dr Krol endokrynologa inetrniste, zreszta Ziebaclinic wrto odwiedzic, wtedy bedziesz tan wracac.. www.ziebaclinic.pl Odpowiedz Link
1memorka ___Kraków____dr Adam Ignacak 04.06.08, 09:43 Leczę się u dr Adama Ignacaka. Fachowiec !! Nigdy nie było żadnych problemów, dr pilnuje godzin i nie czeka się długo pod drzwiami, przyjmuje po południu, więc odpadają nieprzyjemne zwalniania się z pracy. Odpowiada bardzo rzeczowo na wszystkie pytania. Dobry i wygodny dojazd. Wszystko za darmo, badania na które kieruje także za darmo. Cokolwiek mi mówił, później w 100% się potwierdziło u chirurgów, kardiologów...no i w życiu. Mam do niego pełne zaufanie. Na pierwszą wizytę potrzebne skierowanie od lekarza rodzinnego. Namiary: dr Adam Ignacak Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PORADNIA ENDOKRYNOLOGICZNA 30-147 Kraków, ul. Na Błonie 1 (pierwsze piętro) tel. (12) 638 08 59 - rejestracja Odpowiedz Link
maja-123 Kraków-dr Okraska i dr Gilis-Januszewska 05.06.08, 12:11 Proszę o opinie na temat pań dr Okraski i dr Gilis-Januszewskiej. Obie przyjmują w Falcku na Mazowieckiej. Czy warto, czy też szukać innego endo w Krakowie? Zależałoby mi zwłaszcza na opinii osób, które leczą się u którejś z tych lekarek na hashimoto. Pozdrawiam. Maja Odpowiedz Link
klara-30 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 07.06.08, 14:31 rubi21 napisała: stwórzmy bazę dobrych endokrynologów, tzn takich, o których z całą pewnością mozemy powiedzieć, ze zna sie na tym co robi. W tytule proszę wpisać nazwę miasta, w którym można skorzystac z usług takiego lekarza, a w tresci kilka słów na jego temat. Polecam stronę: www.znanylekarz.pl/ Trafiłam na nią przypadkowo, ale może znajdziecie odpowiedzi na Swoje pytania. Odpowiedz Link
czuk1 Najlepszy w Lublinie ? 09.06.08, 19:50 Szukam najlepszego endokrynologa w Lublinie. proszę o odwrotną odpowiedź. Odpowiedz Link
bozkaj Re: Najlepszy w Lublinie ? 29.10.08, 20:18 szukam najlepszego endokronologa w lublinie Odpowiedz Link
annago13 Kraków-Alina Czwarnos??? 21.08.08, 11:01 Witam Czy ktoś miał do czynienia z tą lekarką? Odpowiedz Link
brigettt Re: Kraków-Alina Czwarnos??? 14.11.08, 13:11 witam ja chcialbym sie dostac do tej lekarki ale nie wiem gdzie przyjmuje? prosze o pomoc.dziekuje Odpowiedz Link
k_super Poznań 18.06.08, 22:14 Ja leczę się u dr Marka Ruchały i polecam Go innym hashimotkom. Przyjmuje w TARMED-zie, ul. Grunwaldzka 38A. Odpowiedz Link
kokons Re: www.znanylekarz.pl 02.07.08, 12:43 polecam ten portal (duzo w nim endokrynologów i dokładnych namiarów) i uzupełnianie go: www.znanylekarz.pl/lekarze-polska-endokrynolog.php?q=endokrynolog Odpowiedz Link
suszarkaudarowa Re: Warszawa- dr Janusz Pachucki - mądry i "ludzk 10.04.13, 20:49 Janusz Pachucki ? Masakra, nigdy nie polecę nikomu tego człowieka bo lekarzem nie można go nazwać. Czytając usg nie zauważył zespołu PCO (stwierdzonego przez 2 innych niezależnych lekarzy) Objawy niedoczynności tarczycy (już zdiagnozowanej) (tycie rozstępy itd) skwitował zdaniem, że nie każdy musi być szczupły. na wizycie zmierzył ciśnienie(?) i zapisał badanie ogólne moczu. Z nieaktualnych wyników badań wywnioskował cukrzyce ciążową (nie jestem w ciąży). Ponadto połowę wizyty spędził na polecaniu znajomej dietetyczki. Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Warszawa- dr Janusz Pachucki - mądry i "ludzk 12.04.13, 00:34 To zupełnie jak mój poprzedni dr Gaweł... Głównie zajmował się opowiadaniem anegdotek o pacjentkach i zawodzie dietetyczki... nawet wziął ode mnie namiary na jedną już sprawdzoną Odpowiedz Link
kaiwido Endokrynolog Poznań 16.05.14, 12:19 Polecam Endokrynologa w Poznaniu Panią doktor Monikę Tamborską-Zedlewską. Opinie o Pani doktor można znaleźć na znanylekarz..pl jednak uwaga tam adres gabinetu jest nieprawidłowy. Odsyłam więc do źródła gdzie zawsze można znaleźć aktualne dane Pani doktor Odpowiedz Link
hashitess normalny spam spam spam 03.06.14, 16:23 kaiwido napisał: > Polecam Endokrynologa w Poznaniu Panią doktor Monikę Tamborską-Zedlewską. Opini > e o Pani doktor można znaleźć na znanylekarz..pl jednak uwaga tam adres gabinet > u jest nieprawidłowy. Odsyłam więc do źródła gdzie zawsze można znaleźć aktualn > e dane Pani doktor Odpowiedz Link
olkam-2 Re: www.znanylekarz.pl 13.06.14, 18:03 No nie wiem, ja tam nie ufam tego typu katalogom, tylko pytam znajomych, rodzinę o opinię na temat jakiegoś lekarza... Jakoś wydaje mi się to podejrzane, zwłaszcza te opinie jaka to jakaś lekarka jest super-hiper. Zawsze mi się wydaje, że ludzie jak są niezadowoleni z leczenia/diagnozy, to wtedy chętnie zamieszczają w internecie negatywne opinie, w odwrotną stronę to nie działa, nikt nie leci z pochwałami do internetu. Z reszta przeczytałam ten artykuł znany-lekarz.itgens.pl/znany-lekarz-uwazaj-znany-lekarz-znaczy-dobry/ i wydaje mi się że to niestety prawda. Odpowiedz Link
lipcowa14 Re: www.znanylekarz.pl 06.09.14, 22:01 Możecie polecić jakiegoś dobrego endokrynologa z Kielc? Odpowiedz Link
olik2111 dr Magdalena Musiał Kraków 19.07.08, 22:43 jestem jej pacjentką od ponad 2 lat ale sama nie wiem co o niej myśleć, proszę o komentarze Odpowiedz Link
przeciwcialo Kraków 07.08.08, 10:12 Ostatnio zaczęłam leczenie Hashimoto w Lux med u dr Wyki- Skrzyniarz. Bardzo dokładna, zleciła sporo badań których nie robił poprzedni specjalista. Interesuje sie wieloma sprawami, wywiad bardzo długi i dokładny przeprowadziła. Odpowiedz Link