ala252 16.01.07, 17:06 mam pytanie do osób z warszawy czy ktos z was zna dr stefanowska? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala252 Re: dr stefanowska 16.01.07, 19:13 zwierzchu błagam napisz mi cos wiecej o tej lekarce, nigdzie nie moge jej znalezc w internecie moj problem jest naprawde dziwny i potrzebuje dobrego specjalisty dobra jest ? earto do niej isc? gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link
mami7 Re: dr stefanowska 16.01.07, 22:30 Byłam u tej pani dr w Multimedzie przyjmuje jeszcze w Enelmedzie. Nie potrafię się na arzie ustosunkować, wydaje się, że nie lekceważy pacjentów. Pacjentki w poczekalni się nad nią rozpływały w zachwytach. Ale też chętnie poznam inne opinie Odpowiedz Link
zwierzchu Re: dr stefanowska 16.01.07, 22:38 Jestem jej pacjentka od jakichs dwoch lat. Nie jest wymarzonym endo, ale lepszej nie znalazlam . Zawsze mierzy cisnienie, wazy, osluchuje pluca, jak trzeba bylo, to sie mna porzadnie zajela po operacji, zadzwonila do mnie, umowila na wizyte w CO, itp. Minus - malo wypytuje o samopoczucie, trzeba sie tez samemu dopytywac o rozne rzeczy. Panstwowo przyjmuje w Poradni Endo w Szpitalu Wolskim. Odpowiedz Link
chaos222 Re: dr stefanowska 18.01.07, 15:44 ja bylam pacjetka Pani dr 4 lata temu. Nie bylam zadowolona- lykalam konskie dawki lekow, ktore jak sie pozniej okazalo mialam zle dobrane- a planowalam ciaze, itp. Tak jak przedmowczyni wszystko musialam z niej wyciagac. Kolezanka z pracy , rowniez nie byla zadowolana z tych samych powodow. Ale decyzja nalezy do ciebie. leczylam sie u niej w Enelmedzie Odpowiedz Link
ala252 Re: dr stefanowska do chaos222 18.01.07, 16:11 a możesz kogos polecić? ja juz nie wiem co mam robic szukam dobrego specjalisty bo mam bardzo duzy problem i nie moge nikogo znalezc Odpowiedz Link
chaos222 Re: dr stefanowska do chaos222 21.01.07, 19:28 lecze sie --skutecznie --u dr Ewy Juchnickiej- enel-med. Pani dr przyjmuje tez w szpitalu na Madalinskiego - 50 zl i w przychodni na K.e.n. lekarze nie dawali mi szansy na ciaze. A obecnie mam 8 miesiecznego zdrowego synka Odpowiedz Link