Dodaj do ulubionych

pomozcie!!!!

06.03.07, 11:03
dziewczyny napiszcie prosze jak to jest z wynikami histopatologicznymi,jak
mnialyscie kontrole i odczyt tych wynikow to czy byl przypadek ze lekarz
stwierdzil ze cos jest nie tak.Napiszcie jezeli ktoras takie cos przeszla to
co bylo dalej tzn.co dalej robili lekarze czy reoperacje czy jakies inne
leczenie nowotwora,sorki wiem ze to dla Was trudne ale sama mam duzo tarczyce
do wyciecia i strasznie sie boje poniewaz dlugo juz je choduje,i boje sie ze
moglo tam sie cos wytworzyc.A przy ostatniej biopsji nakluto mi tylko jeden
najbardziej podejrzany guzek i bylo ok.Ale to wynik sprzed 8 miesiecy.Prosze
poradzcie!
Obserwuj wątek
    • beata6911 Re: pomozcie!!!! 06.03.07, 18:41
      Cześć ,ja miałam w czasie ostatnich trzech miesięcy robione 4 biopsje ,wiesz
      jak to jest szalałam jak dzika,pierwsza biopsja to rak brodawkowy 3 pozastałe
      niejednoznaczne.22 marca idę na operaję i chyba dopiero po badaniu
      histopatologicznym będzie konkretny wynik.Tak więc za bardzo się nie marw
      wynikami biopsji.beata
      • sylwia280679 Re: pomozcie!!!! 06.03.07, 18:53
        dzieki ze napisalas ,na pewno tez jest Ci ciezko askad jestes i gdzie sie
        operujesz?A tak wogole to przeciez nie masz pewnosci czy ten rak z biopsji to
        na pewno rak.Trzymaj sie dzielnie,a mam jeszcze pytanko jak duza jest ta Twoja
        tarczyca i czy sa w niej liczne guzki czy tylko jeden wiesz ja pomalu wariowac
        zaczynam.A i jeszcze jedno czy czujesz sie normalnie bo dla mnie to dziwne
        biopsja wskazuje np.raka a czlowiek czuje sie normalnie,nie pojmuje pare
        miesiecy temu na Banacha zdiagnozowano raka u mojej Cioci ale Ona z dnia na
        dzien gasla w oczach a przy tarczycy mowia masz raka a czlowiek nie czuje
        zadnych powaznych dolegliwosci.A zapytam Cie jeszcze czy ta rczyca czasami Cie
        boli bo mi sie wydaje ze moja mnie boli.Goraco pozdrawiam i czekam na odpis
        prosze!
        • beata6911 Re: pomozcie!!!! 06.03.07, 21:43
          Masz rację można zwariować.Moja tarczyca jest ogólne mała,guzki mam na obydwu
          płatach,podobno sama funkcja tarczycy jest ok.Będę operowana w Centrum
          Onkologii w Gliwicach.Banacha znam ,bo tam leczę się u dr.Strugalskiej na
          miastenię,a mieszkam w Rudzie Śl.Jakoś specjalnych objawów nie odczuwam.Boli
          mnie czasami trochę szyja ,ale nie wiem z czym to wiązać.Natomiast bywa ,że mam
          chrypkę i specyficzne kłócie podczas przełykania.Ale mogę powiedzieć ,że jak
          byłam badana przez chirurga i ten dotknął mnie w odpowiednie miejsce to
          myślałam,że mi oczy wyjdą .pozdrawiam Cię bardzo serdecznie .beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka