badziul 19.01.09, 15:53 od jutra jadę na encortonie (jestem 3 dni po jodowaniu) poradźcie na co mam uważać, czy stosować dietę, jaką?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurmik Re: sterydy - oflamopatia 20.01.09, 00:31 Oczywiście niskokaloryczną czyli mało i nie tłusto i nie słodko! Więcej ruchu - i nie przytyjesz. Encorton może szkodzić na żołądek, dobrze jest brać jakąś osłonę, np.Ranigast i w czasie jego brania unikać ostrych przypraw i alkoholu. Odpowiedz Link
hashi-tess Re: sterydy - oflamopatia 20.01.09, 00:47 jurmik napisała: > Oczywiście niskokaloryczną czyli mało i nie tłusto i nie słodko! Dobre, przy sterydach na pewno można się bez nich obyć!!!!??????? Ja nie potrafiłam. > Więcej ruchu - i nie przytyjesz. Tak, tak. Pytanie czy będzie miała siłę. Ja nie mogłam wejść na pierwsze piętro. Ćwiczenia fizyczne były poza moim zasięgiem, ale każdy jest inny. Odpowiedz Link
badziul Re: sterydy - oflamopatia 20.01.09, 08:20 dzięki za odpowiedzi, szczerze mówiąc czuje sie tak sobie, mięśnie trochę mnie rwą jak przy grypie i nie wiem czy to normalne. Ale na szczęście aktywność fizyczną wymusza psina, z którą tymczasowo mieszkam Odpowiedz Link