hashi-tess 10.03.09, 17:58 forum nie jest gabinetem lekarskim. diagnozę stawia lekarz, a sprawy rozpatruje sąd. Nie mam innych zajęć dlatego lubię moderować forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karin_d Re: do karin_d! 10.03.09, 19:11 hashi-tess napisała: > forum nie jest gabinetem lekarskim. > diagnozę stawia lekarz, a sprawy > rozpatruje sąd. > > Nie mam innych zajęć dlatego lubię > moderować forum. W porządku Lubisz to moderuj Ale odrobinę więcej cierpliwości życzę Może z tego powodu że nie masz innych zajęć jesteś taka zgorzkniała Ludzie nie zaglądają tutaj dla rozrywki tylko szukają informacji o chorobach które je dotknęły bezpośrednio lub ich bliskich Dlatego należy im udzielać informacji w miarę swoich możliwości Żadne forum nie zastąpi wizyty u lekarza i nikt przez internet nie będzie stawiał diagnozy! To oczywiste Więcej zrozumienia dla ludzi Mam doświadczenie z innego forum również związanego z chorobą i nikt tam się nie zachowuje tak ja ty... Proponuję przenieść dyskusję na priv bo to forum to nie miejsce na takie wątki Odpowiedz Link