blaszka0662 30.12.09, 10:22 Czy możesz mi podać nazwisko i dane kontaktowe tego lekarza? oraz gdzie przyjmuje. Prywatnie czy na NFZ? Czy w gabinecie ma usg? Ile kosztuje wizyta. Ja byłam u 4 i co kolejny to gorszy. Będę ci ogromnie wdzięczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoremio7 Re: amoremio7 - prośba :-) 30.12.09, 17:12 gin- endo Marek Wojner wpisz w gogle i znajdziesz wszystkie dane przyjmuje prywatnie na placu wolności i na fundusz w szpitalu na prostej , trzeba się umawiać telefonicznie wizyta prywatna 100 zł w gabinecie nie ma usg ,każe robić ft3 i ft4 bez tsh , ale daje skierowanie tylko na ft4, wydał mi się sensowny po długiej rozmowie ,chociaż moje zaufanie do lekarzy jest bardzo ograniczone ,poszłam do niego ze względu na córkę ,która zaszła w ciążę w bardzo młodym wieku i niestety odziedziczyła chorobę po mnie , leczę ją sama ,korzystam ze swojej wiedzy i osób które piszą na forum ,lekarz potwierdził że dobrze robię i chyba najbardziej na tym mi zależało , mam jak dotychczas robić jej ft4 i ft3 co 3 do 4 tygodni i utrzymywać hormony w górnych granicach w razie problemu dzwonić lub ewentualnie wizyta Odpowiedz Link
blaszka0662 Re: amoremio7 - prośba :-) 30.12.09, 22:38 No to zdziwiłaś mnie bo ja byłam u niego 3 razy jeszcze przed ciążą z pogorszonymi wynikami, czego nie zauważył... Mnie na Prostej powiedzieli że nie prowadzi ciąży, bo tam jest poradnia niepłodności. Z tego powodu zaniechałam wizyt na Prostej jak zaszłam w ciążę. Nigdy nie dostałam od niego skierowania na żadne hormony tarczycy. A wy chodzicie prywatnie czy na Prostą? Odpowiedz Link
blaszka0662 Re: amoremio7 - prośba :-) 31.12.09, 16:39 Kiedyś dawno na usg i pamiętam go też ze szpitala na Kościuszki w którym spędziłam miesiąc. Lepiarczyk nie jest endokrynologiem. -- Odpowiedz Link