zajaco-wa 01.07.10, 14:37 11 czerwca przyszla na swiat moja kochana Paulinka Cala ciaze pomagala mi Hashi-Tess ktorej nie dam rady sie odwdzieczyc. Dziekuje Tess z calego serca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milaemalka Re: Mam wspaniala coreczke :) 01.07.10, 15:43 A tu jesteś .Jeszcze raz gratuluję.Hashi-Tess nie pisze już na forum Odpowiedz Link
zajaco-wa Re: Mam wspaniala coreczke :) 01.07.10, 17:07 Jestem i caly czas bylam na forum Nie pisalam z powodu braku czasu. Przez 8 miesiecy ciazy bylam jak maszyna- czulam sie wspaniale, pracowalam 10 godzin dziennie 5 dni w tygodniu, ale zawsze znalazlam chwile zeby poczytac nasze forum. W 9 miesiacu powrocily moje inne problemy zdrowotne- neutropenia i troche wtedy oslablam, ale czuje sie juz bardzo dobrze. Milaemalko wiem ze Tess nie pisze juz na tym forum Piszac podziekowania, chcialam powiedziec wszystkim czytelnikowm tego forum jak bardzo jestem wdzieczna Tess za okazana pomoc. Na poczatku ciazy okazalo sie ze przesadzilam z lekami. Tess od tamtej pory pomagala mi do konca, bez niej nie wiedzialabym co robic, bo lekarzy mam konowalow niestety. Zawdzieczam jej wspaniale samopoczucie i spokoj psychiczny, bo nie musialam sie martwic o ciaze. Teraz czuje sie bardzo dobrze, jestem tylko troche zabiegana przy Paulince Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link
rosteda Re: Mam wspaniala coreczke :) 02.07.10, 00:49 Przyjmij odemnie tez serdeczne gratulacje z okazji urodzin coreczki. Zycze wam obu duzo zdrowia. Odpowiedz Link
prenatka Re: Mam wspaniala coreczke :) 03.07.10, 18:55 gratulacje, jak miło czytać takie posty Odpowiedz Link