mlodamamas
08.09.13, 08:14
Witajcie dziewczyny, posze do was w sprawie porady.
Chorujena niedoczynnosc tarczycy, biore letrox 100, od wielu lat, objawy niedoczynnosci zniknely, czuje sie dobrze. Ale gdy zbliza sie noc mam problemy z bezsennoscia, tzw: szybko zasypiam, ale czesto budze sie w nocy, gdy sie budze, zasypiam szybko ponownie, i znow sie budze.
Musze dodac ze nie mam zadnej depresji, zadnej psychozy, ani zadnych lekow, jestem szczesliwa i radosna osoba. Gdy zasypiam nie mam zadnego lęku badz stresu.
Ide spad wtedy gdy czuje sie zmeczona, nigdy nie jem ciazkiego posilku tuz przed pojsciem spac, nie pije alkoloholu, ani nie pale papierosow, nie biore zadnych lekow,oprocz letroxu, nie mam zadnej innej choroby. Moja sytuacja zyciowa jest ok, autentycznie zadnych stresow.
Bylam u dwoch lekarzy, nie wiedza jak mi pomoc, psyciatra mowila ze to minie, ze mam sie nie przejmowac, a lekarz rodzinny, nie wie nic a tylko wysyla do psychiatry.
Stwierdzono u mnie spory niedobor wotaminy B12, takze D3, i B1, moje pytanie, czy niedobory tych witamin moga zle wplywac na moj sen?
dziekuje.