nikita181 23.06.05, 21:36 ja biorę eltroxin. ale słyszalam od koleżanek, że po Letroxie sie chudnie. Co wy na to? Bo ja chce schudnąć.. Może jednak zmienie lek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitca Re: letrox odchudza? 23.06.05, 23:18 L-tyroksyna nie jest specyfikiem odchudzajacym Jesli masz klopoty ze zrzuceniem kilogramow i spaleniem tkanki tluszczowej, to proponuje, zebys zrobila badanie hormonu wzrostu (GH)czyli somatotropiny. To hormon przedniego plata przysadki i mowiac w skrocie - jak jest go za malo, nie ma mowy o schudnieciu. Pozdrawiam Nitca Odpowiedz Link
nikita181 Re: letrox odchudza? 24.06.05, 21:55 dzięki za info. Pozdrawiam. Wiem od tess, że jesteś fajna. Odpowiedz Link
to-ja-007 Re: letrox odchudza? 27.06.05, 14:45 Po letroxie schudnac moga osoby ktore mialy niedozcynnosc. Jesli chodzi o odchudzanie "po trupach" to na kulturystycznych stronach zwykle polecaja T3 a nie T4 (czyli letrox). To wlasnie T3 jest odpowiedzialne za przemiane materii. Jesli bierzesz etroxin i nie chudniesz to po letroxie tez nie bedziesz chudla. Zamiast zmieniac producenta - moze powinnas zmienic dawke? Odpowiedz Link
upadlyaniol Re: letrox odchudza? 27.06.05, 15:57 odchudzanie letroxem może doprowadzi do zawału sera, osteoporozy i ... sprawdz w przeciwskazaniach na opakowaniu letroxu. Odpowiedz Link
to-ja-007 Re: letrox odchudza? 27.06.05, 16:20 Korekta. > Jesli bierzesz etroxin i nie chudniesz to po letroxie tez nie bedziesz chudla. > Zamiast zmieniac producenta - moze powinnas zmienic dawke? Piszac to chodzilo mi o: Jesli sie odchudzasz (dieta i/lub cwieczniami) oraz bierzesz eltroxin i nie chudniesz to po letroxie tez nie bedziesz chudla. Zamiast zmieniac producenta - moze powinnas zmienic dawke? Odpowiedz Link