tebacha 27.08.06, 17:16 Tylko mnie nie odsyłajcie do wyszukiwarki, bo ona mi nic nie dała Gdzie w Warszawie robią dobrze usg tarczycy. No i ile to kosztuje. Słyszałam, że dobry jest luxmed, ale tam pewnie drogo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosteda Re: Usg Warszawa 27.08.06, 19:50 Przeciez w watku "Mam stracha" pisla Ci na ten temat Kochanka_heathcliffa. Przeczytaj jeszcze raz. Pozdrawiam Rosteda Odpowiedz Link
tebacha Re: Usg Warszawa 27.08.06, 20:49 Wpisuję w wyszukiwarkę i nic nie wyskakuje. Przecież napisałam, że wyszukiwarka nic mi nie dała... Odpowiedz Link
rosteda Re: Usg Warszawa 27.08.06, 21:48 Ja wpisalam w wyszukiwarke internetowa (a nie w wyszukiwarke naszego forum) i znalazlam odpowiedz na Twoje pytania. Sprobuj. Rosteda Odpowiedz Link
kochanka_heathcliffa Re: Usg Warszawa 27.08.06, 22:06 www.google.pl i wszystko jest do znalezienia wystarczy wpisac chociażby Elwertowski usg albo coś w tym stylu i znaleźć można dr nazywa się Elwertowski Michał i chociażby jako specjalista od usg przyjmuje tu www.rentgen.pl Ceny to wybacz ale zadzwonić naprawdę nietrudno i się doinformować. A propo luxmedu oni też mają strone internetową i podane tam jest co i jak ,też w googlach można poszperać Odpowiedz Link
tebacha Re: Usg Warszawa 27.08.06, 23:14 Raz piszesz ElwErtowski, raz ElwArtowski. To jak? Zrozumiałam, że mam szukać na tej stronie w wyszukiwarce. Piszesz nielogicznie i bez znaków interpunkcyjnych. W googlach są przeróżne informacje. Chciałam zasięgnąć Waszej rady, bo co z tego, że sobie poczytam czy zadzwonię. Jak się leczycie to wiecie więcej. Ło matko. Nie możecie nic doradzić to nie wchodźcie w ten wątek. Kurde. Dobranoc. Odpowiedz Link
kochanka_heathcliffa Re: Usg Warszawa 27.08.06, 23:29 Nawet jak był błąd w nazwisku to go i tak namierzyłam mimo zmiany jednej literki.Tu się multu osób leczy każdemu pisać to paranoja i każdy jak nie znajdzie w forumowej ,może stare wątki wzrokowo prześledzić albo "poguglować" skoro Rosteda potrafi i ja jakoś tez sobie i inni radzimy to to doprawdy nie jest sztuka Odpowiedz Link
iwotlen Re: Usg Warszawa 28.08.06, 02:17 Dr n. med. Michal Elwertowski - Izis E. Plater 47( na przeciwko PKiN - Sala Kongresowa) "na antresoli'. tel (22) 620 64 02 - zapisy ok 2 tyg. cena 80 zl (pol roku temu). LuxMed odradzam. Mam karte wiec korzystam bezplatnie z badan - ostatnio podczas usg pani dr. w Luxmed robila mi badanie trzymajac na kolanach usg Elwertowskiego a opis swoj robila opierajac sie na opisie Elwertowskiego. Ale byc moze sa inni lepsi lekarze, tam jest wielu lekarzy i rozny sprzet. Jednak endykrynolodzy znaja kmpetencje Elwertowskiego to ceniony w tym srodowislu diagnostyk. Pozdr. IWO Odpowiedz Link
tebacha Re: Usg Warszawa 28.08.06, 08:46 Dziękuję bardzo, Iwotlen. (Kochanka, jak mnie ktoś pyta o diabetologa, to go do googli nie odsyłam. Za dużo jest naprawdę beznadziejnych lekarzy. Co dziwnego w tym, że pytam osób chorych. Przecież to forum ma służyć - jak jest napisane - wymianie informacji. No i naprawdę nie Ty musisz wszystkim odpowiadać. Pozdro. Odpowiedz Link
vaana Re: Usg Warszawa dr Elwertowski 31.08.06, 08:02 Byłam zapisana na Waryńskiego na dziś do dr Elwertowskiego, przyjmują zapisy ale później inforumją, że dr Elwertowski wyjechał z Polski ponad miesiąc temu i proponują kogoś innego. Nie wiadomo kiedy dr wróci. Odnośnie wyszukiwarki google.pl, to przepraszam ale odsyłanie do niej jest conajmniej niestosowne. Nikt nie pyta gdzie można zrobić USG, istotą pytania jest kto to zrobi naprawdę dobrze i dlatego pytanie zadawane jest na forum gdzie spotykają się osoby, które muszą być dobrze zbadane. Można całą sprawę załatwić na przykład przypinając wątek z polecanymi specjalistami USG. Pozdrawiam i rozpoczynam poszukiwania lekarza od USG. Odpowiedz Link
iwotlen Re: Usg Warszawa dr Elwertowski 31.08.06, 21:57 Sprobuj zadzwonic do Izisu na E. Plater tel. 620 64 02 tam maja biezacy kontakt z Elwertowskim i na pewno beda znali termin powrotu, on czesto wyjezdza. A naprawde warto poczekac na dr. Elwertowskiego. Polecam rowniez Polska Fundacje Europejskiej Szkoly Onkologii ul. Nowogrodzka 62a tel 331 41 40. Usg robilam kilka razy u dr. Danuty Różewskiej. Ceny usg porownywalne. Pozdr. IWO Odpowiedz Link
iwotlen Re: Usg Warszawa dr Elwertowski 01.09.06, 08:13 Polska Fundacja Europejskeij Szkoly Onkologii przez wiele lat miescila sie na ostatnim pietrze Instytutu Onkologii na Wawelskiej - wyprowadzili sie stamtad 2 lata temu. Maja doskonaly sprzet. Polecam tam jeszcze mamografie. Zawsze po mamgrafii bada lekarz. Odpowiedz Link