Dodaj do ulubionych

wyregulować tarczyce za pomocą bioenergioterapi

22.07.07, 00:43
ludzie jestem w szoku,mialam nadczynność tarczycy i wystarczyła 1 wizyta u
bioenergorgoterapeuty zeby przywrócić mi do normy, to jakieśczary chyba,jak
oni to robia? ale uwaga jest tylu oszustów, ten akurat nie brał pieniedzy,
Obserwuj wątek
    • rosteda Re: wyregulować tarczyce za pomocą bioenergiotera 22.07.07, 01:04
      Witaj Mancerka35
      A mozesz nam podac wyniki (Tsh, fT3, fT4, przeciwciala i USG tarczycy z normami
      i datami)z przed i po tym zabiegu?
      Moze mialas poczatkowa faze Hashimoto z nadczynnoscia ktora po jakims czasie
      smoistnie ustepuje i po kilku miesiacach bedzie niedoczynnosc?
      Ja w takie cudowne uzdrowienia nie wierze.
      Pozdrawiam Rosteda
      • hedwig1 Re: wyregulować tarczyce za pomocą bioenergiotera 22.07.07, 16:14
        jak to czytam to mi sie przypomina moja sytuacja z przed lat.
        w szpitalu wybadano mi ,ze mam guzek na tarczycy i kazali leczyc sie w poradni.
        ft3 i ft4 były nawet blisko normy ,ale tsh--bardzo bardzo niskie -bodajze
        0,05.mimo leczenia nie poprawiało sie za duzo.
        doradzono mi takze bioenergorgoterapeute i byłam kilka razy istwierdzam ,ze
        wynuki mi sie poprawiły,ale jak przestałam jezdzic to znowu poleciały w doł.
        miałam zrobiona scyntografie -badanie w szpitalu w Tychach ,gdzie owe badanie
        wykazało tylko jeden płat tarczycy z goracym guzkiem .lekarze nie umieli tego
        wytłumaczyc bo USG pokazywało oba płaty.
        po roku zrobiłam jeszcze raz scyntografie i wynik był podobny ,a prawie taki
        sam .ja nie czułam zadnych dolegliwosci ,wiec nie pchałam sie pod noze.,ale po
        kilku latach ,kiedy znow znalazłam sie w szpitalu (nadcisnienie i arytmia}
        kazano znow mi isc do endokrynologa .Jak mnie leczono to w krotkim czasie
        przytyłam prawie 10 kg. lekarka powiedziała ,ze moze przedobrzylismy i leczyłam
        siew drugąstrone ,ale wagi nie zbilam . po pewnym czasie tarczyca zaczeła mi
        dokuczac (*dopiero teraz}i musiałam isc na operacje --podobno była bardzo
        brzydka i chyba wycieli mi nawet" przytarczycki "i obecnie faszeruje sie
        dodatkowo wapnem CALPEROS
        wynika z tego ze nie miałam dobrej diagnozy ,ajesli chodzi o
        bioenergorgoterapeute to tak jak napisałam ---chwilowa poprawa
        pozdrawiam
        jadwiga
        • irminka5 Re: wyregulować tarczyce za pomocą bioenergiotera 31.07.07, 17:20
          też chodziłam do bioenergoterapeuty, ale większej poprawy nie odczułam, raczej bez zmian.
    • yacha4 Re: wyregulować tarczyce za pomocą bioenergiotera 01.08.07, 16:45
      Mancerka35
      podaj namiary tego bioenergoterapeuty,
      chcialabym sprobowac.

Pozdrawiam
      Ewka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka