rosteda 23.12.07, 23:32 Wesolych Swiat, duzo usmiechu, milosci, szczescia, zdrowia i radosci zycze wszystkim z tego forum Rosteda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kratkawpaski Re: Wesolych Swiat 23.12.07, 23:53 Rostedo, dołączam się do życzeń świątecznych dla Ciebie i wszystkich Forumowiczów! Od siebie dodam jeszcze, żeby te Święta były takie, o jakich marzycie - życzenie na tyle pojemne, żeby każdy mógł je wypełnić własną treścią. Odpowiedz Link
obas13 Re: Wesolych Swiat 24.12.07, 09:33 Rónież dołączam się do życzeń... Zdrówka, szczęścia, niskiego TSH, małej ilości przeciwciał i hormonów w normie życzy wszystkim Hashi-ludkom obas13 Odpowiedz Link
tlustaklucha Re: Wesolych Swiat 25.12.07, 01:14 Przepięknych świąt. Porządnie się najeść pyszności i nie utyć! Albo i utyć - co tam, ja tam nie wierzę, że tylko chude kobiety są piękne (pewnie dlatego, że sama do nich nie należę Jeśli ktoś tkwi w depresji spowodowanej hashimoto - żeby to się w końcu unormowało. Wszystkim oddanych lekarzy, skłonnych do wyjaśnień. Dobrego i jak najszybszego ustawienia na lekach. Żebyśmy w ogóle przestali zauważać, że to mamy. Wyciszenia. Wytulenia w czyichś ramionach. Ciepła (tego normalnego też - u mnie grzanie odłączyli, a jak wiadomo dla niedogrzanej hashimoty to koszmar - tak więc doceniam, co znaczy ciepły dom|). Zdrowych, grzecznych (ale nie za bardzo) dzieci, zdolnych do kompromisu mężów i żon. Udanych urlopów i wakacji. Żdanych egzaminów i przypływu gotówki w pracy. Buziaki! Elka-melka Odpowiedz Link
no_sense Dziękuję :* 25.12.07, 14:02 Z mojej strony również najlepsze życzenia (a najwięcej zdrowia i szczęścia) dla wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link