ewa-sopran 28.03.08, 16:53 Szukam pilnie dobrego endo. Slyszalam o Bednarek-Tupikowskiej - kto wie cos o tej pani doktor, czy tez profesor? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minutek1 Re: Endokrynolog-Wroclaw 29.03.08, 12:05 Witam! Podobno pani doktor ma duża wiedzę i praktykę (pracuje a kilinkach). Mi akurat nie pomogła jeżeli chodzi o Hashimoto,tzn. powiedziała,że dopóki hormony są w normie to nie wdraża się leczenia.Moje samopoczucie nie za wiele ją obchodziło. Dlatego tu nie za bardzo mi się spodobała. Ale widzę, że Tobie co innego dolega(przeczytałam o gruczolakach) więc moze w tym zakrsie otrzymasz dobrą poradę .Ja w ogóle wybrałam sie do niej ,bo poleciła mi ją radiolog jako najlepszego lekarza w województwie.I faktycznie doktor przyjrzała się moim guzom, uspokoiła mnie, i kazał czekać i obserwować. Poza tym kazała przyjechać za trzy miesiace z nowymi wynikami,i skasowła za tą poradę 110zł. Odpowiedz Link
agusia7124 Re: Endokrynolog-Wroclaw 13.04.08, 18:59 ja mam to samo czyli tpo 3600 a hormony ok.P.Tupikowska również kazała mi czekać.Czy udałaś się do innego lekarza ?czy masz jakieś objawy? Odpowiedz Link
mmmonis Re: Endokrynolog-Wroclaw 12.04.08, 17:49 Przyjmuje prywatnie w przychodni koło głownego budynku ZUSu - ul. Energetyczna czy jakoś tak Odpowiedz Link