Dodaj do ulubionych

Włosy, włosy

17.01.14, 10:12
Chodzi za mną zmiana.
JAko, ze włosy mam gópie, bardzo podatne na kręcenie, ale nie krecone, duzo, ale cieniutkie, to pomyslalam o czyms takim.
Jak sądzicie?
Wiem, ze za mnie nie podejmiecie decyzji, ale lubie sie konsultowac wink
https://d277vln4jzkhhg.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/12/Karlie-Kloss-Target-Neiman-Marcus-event-2012.jpg

https://www.glamour.com/images/beauty/2013/02/karlie-kloss-haircut-w724.jpg

Tak swoja drogą ta modelka jest wyjatkowo ładna.
Obserwuj wątek
    • opium74 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 10:22
      ja się zawsze obawiam że takie fryzury wyglądające jakby tylko lekko wysuszone i niewymagające układania to tak na prawde kosztują 2h w wałkach, tony pianek i specjalisty na wyłączność
      • aniuta75 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 10:27
        Mam tak samo jak Opium big_grin.
        Nawet raz czy dwa miałam coś takiego i wcale nie wyglądałam jak pani na zdjęciu tylko jak zmokła kura big_grin.
      • olinka20 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 10:28
        To fakt wink
        Tylko ja mam własnie takie włosy, ze jak spryskam czyms co podkresla skręt ( woda morska, jakies inne psikadła) i susze ugniatajac ręką, to mi takie zostają.
        • opium74 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 10:41
          tez takie mam i wyglądam wtedy jak ze sklejonymi strąkami... za nic nie chce to wyglądac lekko i świeżo big_grin
          • olinka20 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 10:47
            big_grin
            Umiesz pocieszycwink
            • opium74 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 12:02
              no i weź pod uwage że ona zanim zrobiono jej te zdjęcia to najdalej 5 minut wcześniej wyszła spod rak stylity-fryzjera...tez taki będzie za Toba chodził?? big_grin

ps. staram sie jak moge, chyba powinnam zostac psychoterapeutą big_grin
    • st_karolka Re: Włosy, włosy 17.01.14, 10:58
      Nic mi nie mówcie ...
      Ścięłam włosy - drastycznie - miałam do pasa mam do połowy łopatek, były zniszczone i im się należało. Ino zapomniałam jak zachowują się moje włosy kiedy są krótkie wink Na co dzień od jakichś dziesięciu lat takie raczej proste nosiłam... a teraz mam sprężynki i nie do połowy łopatek ino do ramion ledwie... Czuję się dziwnie, ludzie mnie nie poznają i w ogóle. Nawet w przedszkolu patrzyli podejrzliwie czy mogą mi moje własne dziecko wydać ;/
    • toffix Re: Włosy, włosy 17.01.14, 11:05
      Mojego fryzjera jego matka, fryzjerka, nauczyła, ze nie ma włosów gópich, jeno są fryzjerzy do dupy.
      Fyzurka fajna, byle się układała.
      • olinka20 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 11:11
        Anienienie, moja fryzjerka jest ok.
        Tylko chodziło mi o opisanie włosów, bo to ani proste, ani kręcone. Prostowac prostownicą nie lubie, wiec chce podciac tak, coby skret podkreslic wink
        A gópie sa od zawsze wink Jaka mać taka naćwink
        • dorcia1234 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 11:20
          moje też som gópie i choć fryzurka jest piękna i pani wygląda "jakby się nie czesała" to mi nie wyjdzie. Dlatego swoje obcięłam - w najkrótszym miejscu mają ze 2 mm smile i potraktowałam henną.
        • zuzia36 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 13:32
          jak masz włosy ani proste, ani kręcone to idz na wizaz na forum dla zakręconych i tam pokaż tą fotke. One lepiej doradzą.
          Do niedawna tez uważałam, ze mam dziwne włosy. Jakies takie krzywe. Teraz mam fale. Wszystko przez forum dla zakręconych smile
    • moonshana Re: Włosy, włosy 17.01.14, 11:31
      omatko!!!
      JA mam włosy cienkie, ale dużo, podkręcające się, głupie
      o matko!!!
      OLina, Ty klonie!!!!
      nie rób se takiej fryzury, posłuchaj bab, bo mądrze gadają.
      ja coś takiego popełniłam. fryzjerce jeszcze udalo się ułożyć coś w tej podobie. natomiast w domu, bez względu na stosowane środki i metody - miałam tsy strąki.
      • olinka20 Moon 17.01.14, 18:42
        Ja juz ci pisałam Wiadomogdzie, ze jestes moją zaginioną siostrą blizniaczką wink
    • ceres9 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 11:38
      fryzura fajna ale kolor na 1 zdjeciu zajebiaszczy! pojde z tym foto do fryzjera hehe
      • happ_y Re: Włosy, włosy 17.01.14, 12:21
        A ten kolor to nie jest taki od jakiegoś reflektora, który mam wrażenie dośc mocno tam świeci?
        BTW tez mi się podoba
        • mme_marsupilami Re: Włosy, włosy 17.01.14, 14:14
          Ten kolor to tzw. patynowanie - kiedys mi fryzjer artysta tlumaczyl i wykonal na wlosach. Efekt: bomba.
          Fryzura ze zdjecia - nie podoba mi sie, bo wyglada na czasochonna.
          • nil.la Re: Włosy, włosy 17.01.14, 15:55
            ja się jednak nie znam na włosach, weźcie powiedzcie w jaki sposób ona jest pracochłonna. No włosy zwykłe, odpowiedniego rodzaju, nic specjalnego tam nie widzę. , mam trochę krótsze włosy, wytrzymują spokojnie dwa dni, rano myję, trochę suszę suszarką ze szczotką, odrobina pianki, to w sumie chwila, drugiego dnia też jest jeszcze ok. Czasem myję codziennie. Ale ze to jakaś moc roboty jest to na pewno nie.
            Mnie się podoba, i modelka i fryzura.
            A jak często myjesz włosy?
            • olinka20 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 18:41
              Myje codziennie.
              Poranny rytuał, prysznic, włosy i juz smile
            • mme_marsupilami Re: Włosy, włosy 17.01.14, 18:46
              W taki ze trzeba je ulozyc. Ja mam wlosy falowane i grube, a po takim cięciu bez stylizowania wygladalabym jak mop.
              • olinka20 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 19:13
                Ale grube włosy to sie w ogole ciezko układa, nie?
                Ja mam cienkie, duzo ich podobno wink ale sa takie miekkie, podatne.
                No nic, zobacze co moja fryzjerka na to powie, bo na pewno mi cos doradzi, w koncu zna moje włosy.
                • mme_marsupilami Re: Włosy, włosy 18.01.14, 10:15
                  Nie - grube kudly ukladaja sie same, pod warunkiem ze sa dlugie i dobrze przyciete. Ta fryzura przypomina mi uczesanie Magdy Molem w stylu "wstalam z lozka, zaraz wracam" tylko jak glowa rusza to zaden kosmyk nie drgnie czyli butelka pianki i lakieru na glowie zeby byl efekt. Poradz sie fryzjerki, niech ci szczerze doradzi.
    • totorotot Re: Włosy, włosy 17.01.14, 18:07
      Te dłuższe ładniejsze
      • zales239 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 20:54
        Bardzo fajna fryzura Olinka,
        i pani bardzo ładna i kolor super.
        Wydaje mi się,że dasz radę. Fachowcowi znajomemu pokaż.
        Moje już odrosły trochę, taka lekko zarośnięta Kożuchowska jezdem.
        A gdzie to jest "Wiadomogdzie"?
        Macie jeszcze jakieś fajniejsze-tajne forum?tongue_out
        • olinka20 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 21:01
          Wiadomogdzie znaczy magiel big_grinbig_grin Oj Zalesiowa smile
          • zales239 Re: Włosy, włosy 17.01.14, 21:26
            Qurde już zapomniałam,że było coś takiego tongue_out
    • aga9001 Re: Włosy, włosy 18.01.14, 11:16
      Moim zdaniem będziesz super wyglądać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka