zales239 22.10.14, 20:19 i dzisiejszego dnia założyłam pierwszy raz od.......baaaaaaaaardzo dawna -skarpety grrrrr. Skończyło się dobre,czas na ciepłe gacie teraz. Balerinki i sandały chowam niestety ,niestety do szafy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: poddałam się.... 22.10.14, 20:42 to w czym chodziłaś? w sandałach aż do teraz? Odpowiedz Link
amoreska Re: poddałam się.... 22.10.14, 20:44 Ja do niedawna też w balerinach. Dziś dla odmiany w kaloszach Odpowiedz Link
zales239 Re: poddałam się.... 22.10.14, 21:30 No w sandałach do niedawna plus balerinki do dzisiaj. Odpowiedz Link
grave_digger Re: poddałam się.... 22.10.14, 21:36 wow. twarda sztuka jesteś. nawet z rańca? Odpowiedz Link
zales239 Re: poddałam się.... 22.10.14, 21:41 Przedłużam ten błogostan do maksimum,ale nie dało rady dłużej Na jutro 9 stopni zapowiadają w ciągu dnia , także finito. Odpowiedz Link
olinka20 Re: poddałam się.... 22.10.14, 22:08 Nooo ja po zeszłotygodniowych hulankach w balerinach, do dzisiaj walcze z katarem, takżętego Bikery wyciagnełam i dymam w nich, chociaz zal balerinek. Odpowiedz Link
brysia0 Re: poddałam się.... 23.10.14, 08:42 To znaczy, że mówicie, że czas robić porządki w szafach, chować letnie, wyciągać zimówki????? Kto mi pomoże, bo nienawidzę tego.... A: poza tematem, ale skoro się do klawiatury dorwałam: mam nowego koteczka, ale nie umiem tu fotek wstawiać ( wiem, beznadzieja jestem). Jak mnie nauczycie, to Wam pokażę cudo moje... Odpowiedz Link
olinka20 Re: poddałam się.... 23.10.14, 09:19 Nie wiem czy podołam z nauką, ale sie postaram Wgrywasz zdjecie na fotoforum ( albo imageshack, albo cos w tym stylu) Potem klikasz prawy klawiszem myszki na zdjecie i pobierasz adres zdjecia ( na fotoforum nazywa sie to pobierz adres URL) Potem klikasz ( na rozszerzonym formularzu wpisów) na kafelek- IMG Wklejasz tam skopiowany adres Klikasz OK Sprawdzasz na podglądzie czy sie udało I pokazujesz nam nowy nabytek Odpowiedz Link
brysia0 Re: poddałam się.... 23.10.14, 16:43 O Boże, nic nie rozumiem. Co to jest fotoforum i jak tak wgrac zdjęcie? Resztę chyba ogarnę Albo przyjedźcie do mnie i se kota obejrzyjcie. Odpowiedz Link
olinka20 Re: poddałam się.... 23.10.14, 17:11 fotoforum.gazeta.pl/0,0.html Logujesz sie tam, i wgrywasz normalnie ze swojego komputera, krok po kroku masz tam napisane jak Odpowiedz Link
mathiola Re: poddałam się.... 23.10.14, 17:14 No to czas najwyższy, bowiem właśnie nadeszła, niestety zima Odpowiedz Link
toffix Re: poddałam się.... 24.10.14, 09:09 Ja właśnie wrzuciłam do wora letnie buty i stoją pod drzwiami od stryszku. Muszę to dziś zrobić. A co do skarpet... ja juz myślę o rajtach pod spodnie. Od 2,5 tygodnia jestem na chorobowym, dziś zawiozłam córę do szkoly i strasznie zimno już. Jak szłam do szpitala to jeszcze całkiem ciepło było... Odpowiedz Link
olinka20 Re: poddałam się.... 24.10.14, 10:04 O nie, rajtom pod spodnie mowie stanowcze nie! W zeszłym roku sie udalo to i w tym dam rade Odpowiedz Link
mathiola Re: poddałam się.... 24.10.14, 21:52 wyciągnęłam dzisiaj kurtki ZIMOWE Jak to, dlaczego, dopiero co było 20 stopni? Rajstopy pod spodnie dopiero poniżej -5, albo -10 zależnie od wiatrów Co prawda ze wstrętem, b spodnie źle się układają, ale wolę to niż zmarzniętą blachę naokoło nóg. Odpowiedz Link
zales239 Re: poddałam się.... 24.10.14, 22:47 W życiu rajtek pod spodnie nie założę mam traumę z dzieciństwa , wszystko mnie gryzie i przeszkadza ,wolę marznąć niż założyć ten pancerz brrrrrrr U nas też dzisiaj zawiało Syberią ,było 9 stopni. Odpowiedz Link
toffix Re: poddałam się.... 26.10.14, 20:13 Bez rajtów nie przeżyłabym jesieniu, cóż dopiero o zimie mówić. Spodnie bardzo ladnie sieukładają - rajtki typu push-up, śliskie i jest super. Najważniejsze, że ciepło - nie ma nic gorszegoniż zimne spodnie dotykające nóżek moich... Odpowiedz Link
atena12345 Re: poddałam się.... 25.10.14, 12:54 również się poddałam i wczoraj uruchomiłam ogrzewanie Odpowiedz Link
olinka20 Re: poddałam się.... 26.10.14, 16:40 Moj chłop tez dzisiaj właczył, bo jak stwierdził " zimno tu jak w psiarni". Nigdy nie byłam w psiarni, wiec nie wiem Odpowiedz Link
hanti Re: poddałam się.... 28.10.14, 12:22 ja już poległam dawno temu, ale ja jestem po pierwsze ciepłolubna, a po drugie wieś ma swoje prawa i ciut niższe rano temperatury. Odpowiedz Link