Dodaj do ulubionych

płaszczyk dla dziewczynki

28.10.14, 14:42
Gdzie kupić?chodzi mi o taki z flauszu(chyba),w miarę elegancki,rozmiar 158-164.widzialyscie gdzieś w sklepach?
Obserwuj wątek
    • kingaiola Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 15:15
      W zeszłym roku kupiłam w H&M rozmiar S i jest już za mały więc jeżeli Cię zainteresuje to daj znać.
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ba/qf/jtta/0agABbALASMh63EnAA.jpg https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ba/qf/jtta/rLfO5uIbblLPssIoRA.jpg

A w weekend w C&A były podobne, ale oglądałam większe
    • olinka20 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 17:39
      W h&m widziałam fajne bezowe, jasnorozowe ( roz nie jak typowy dziewczynski, tylko jasny), bure ciemne tez. Ale na taki wzrost to juz mozna patrzec na dorosłym dziale, nie dzieciecym.
      • dorcia1234 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 17:42
        to zależy jeszcze od budowy dziecka
        moja córka ma 162-3 cm wzrostu ale większość rzeczy z działu kobiecego na niej wisi. Jest szczupła delikatnie mówiąc. Ba, czasami nawet rzeczy szyte dla nastolatek są dla niej zbyt obszerne...
        • olinka20 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 17:46
          Dorcia a macie orsaya? Tam bywają rozmiary 32 i są naprawde małe.
    • solejrolia Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 20:04
      Bardzo szczupłe i w ogóle małe rozmiary ma Oodji.

Ogólnie to ja dla młodej, właśnie ten wzrost, kupuję damską S-kę, tylko patrzę, zeby model był dla mało biuściastych, bez zaszewek, taliowania, itp, bo 12-13 latka, to raczej płaskawa jeszczewink
      czasem z C&A, czasem House, Cropp- te sklepy młoda lubi.
      • dorcia1234 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 20:45
        mamy Orsaya ale stylistycznie Hance nie pasuje
        woli Bershkę. Kiedyś w O'kay kupowałyśmy ale się zwinęli z okolic. Tego Oodji nie znam, nawet nie wiem czy jest. House i Cropp znamy- ale muszę uważać bo kupiłam dziecku sweterek z napisem F#$* i dopiero po czasie zostałam uświadomiona co to oznacza smile
        • olinka20 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 20:51
          To jeszcze mi sie jeden młodziezowy sklep przypomniał- Pull&Bear, taki troche bershkowaty jest.
          • dorcia1234 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 21:08
            nie znam
            poza tym zajrzałam przed chwilą do szafy młodej- jak w weekend nie zrobi w niej porządku to w poniedziałek pójdzie do szkoły w pidżamie...
          • next_exit Re: płaszczyk dla dziewczynki 29.10.14, 13:50
            Pull&Bear, Bershka, Stradivarius i Zara to wszystko jedna firmasmile
    • lolinka2 Re: płaszczyk dla dziewczynki 29.10.14, 14:17
      Zara, next - osobiście nosiłam płaszcz z zary na 164 (dziecięcy dział), w PL kupowany parę lat temu. Teraz zdaje się też coś mają... Next też co roku w ofercie posiada ładne płaszcze dziewczęce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka