fajtek_kot 28.10.14, 14:42 Gdzie kupić?chodzi mi o taki z flauszu(chyba),w miarę elegancki,rozmiar 158-164.widzialyscie gdzieś w sklepach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaiola Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 15:15 W zeszłym roku kupiłam w H&M rozmiar S i jest już za mały więc jeżeli Cię zainteresuje to daj znać. A w weekend w C&A były podobne, ale oglądałam większe Odpowiedz Link
olinka20 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 17:39 W h&m widziałam fajne bezowe, jasnorozowe ( roz nie jak typowy dziewczynski, tylko jasny), bure ciemne tez. Ale na taki wzrost to juz mozna patrzec na dorosłym dziale, nie dzieciecym. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 17:42 to zależy jeszcze od budowy dziecka moja córka ma 162-3 cm wzrostu ale większość rzeczy z działu kobiecego na niej wisi. Jest szczupła delikatnie mówiąc. Ba, czasami nawet rzeczy szyte dla nastolatek są dla niej zbyt obszerne... Odpowiedz Link
olinka20 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 17:46 Dorcia a macie orsaya? Tam bywają rozmiary 32 i są naprawde małe. Odpowiedz Link
solejrolia Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 20:04 Bardzo szczupłe i w ogóle małe rozmiary ma Oodji. Ogólnie to ja dla młodej, właśnie ten wzrost, kupuję damską S-kę, tylko patrzę, zeby model był dla mało biuściastych, bez zaszewek, taliowania, itp, bo 12-13 latka, to raczej płaskawa jeszcze czasem z C&A, czasem House, Cropp- te sklepy młoda lubi. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 20:45 mamy Orsaya ale stylistycznie Hance nie pasuje woli Bershkę. Kiedyś w O'kay kupowałyśmy ale się zwinęli z okolic. Tego Oodji nie znam, nawet nie wiem czy jest. House i Cropp znamy- ale muszę uważać bo kupiłam dziecku sweterek z napisem F#$* i dopiero po czasie zostałam uświadomiona co to oznacza Odpowiedz Link
olinka20 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 20:51 To jeszcze mi sie jeden młodziezowy sklep przypomniał- Pull&Bear, taki troche bershkowaty jest. Odpowiedz Link
dorcia1234 Re: płaszczyk dla dziewczynki 28.10.14, 21:08 nie znam poza tym zajrzałam przed chwilą do szafy młodej- jak w weekend nie zrobi w niej porządku to w poniedziałek pójdzie do szkoły w pidżamie... Odpowiedz Link
next_exit Re: płaszczyk dla dziewczynki 29.10.14, 13:50 Pull&Bear, Bershka, Stradivarius i Zara to wszystko jedna firma Odpowiedz Link
lolinka2 Re: płaszczyk dla dziewczynki 29.10.14, 14:17 Zara, next - osobiście nosiłam płaszcz z zary na 164 (dziecięcy dział), w PL kupowany parę lat temu. Teraz zdaje się też coś mają... Next też co roku w ofercie posiada ładne płaszcze dziewczęce. Odpowiedz Link