pina_colada88 24.11.14, 19:28 W tym roku chciiałam postawić na ozdoby robione własnoręcznie. No i tu pytanie: czy na choince wieszać też szklane bombki czy tylko o takie: Pytam, bo nie wiem ile bombek kupić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_bosmana Re: Porady bobmkowej potrzebuję 24.11.14, 20:01 Ilość bombek zależy od wielkości choinki, musisz sobie policzyć. Jak masz istotę zdolną zniszczyć szklane bombki (kot, mali kuzyni) to bym je sobie odpuściła. Jeśli nikt nie popsuje szkła to postaw może na różnorodność, nie będzie nudna ta choinka Odpowiedz Link
karra-mia Re: Porady bobmkowej potrzebuję 24.11.14, 21:30 pina co to za pytanie? wiesz możesz potrzebować dwie bombki, a ożesz i nawet 200, zalezy od choinki, od upodoban i takich tam. A jak własnoręczne to raczej nie szklane, chyba że będzie je smaodzielnie wydmuchiwać Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Porady bobmkowej potrzebuję 24.11.14, 22:11 Choinka ma może z 180? Może mniej Pytam, bo niestety bywa, że mam skłonności do kiczu. Chciałam zrobić zamówienie na kule styropianowe i po prostu mam zagwozdkę ile kupić. pierwszy raz robię coś "artystycznego" Co do bicia, to w tamtym roku malutka siostrzenica nie interesowała się drzewkiem (miała niecałe dwa lata), nie wiem jak będzie w tym roku. Moje zamówienie: KULA STYROPIANOWA 4CM/10SZT BOMBKI DECOUPAGE KULE 2 KULA STYROPIANOWA 6CM/10SZT BOMBKI DECOUPAGE KULE 2 KULA STYROPIANOWA 8CM/10SZT BOMBKI DECOUPAGE KULE 2 KULA STYROPIANOWA 10CM/10SZT BOMBKI DECOUPAGE KULE 2 SERCE STYROPIANOWE 8CM -1SZT /STYROPIAN/ 4 ZAWIESZKA-ZACZEP-HACZYK DO BOMBEK 12MM/10SZT ZŁOTE 4 ZAWIESZKA-ZACZEP-HACZYK DO BOMBEK12MM/10SZT SREBRO 3 SZPILKI KRAWIECKIE TETIS 28MM 500GRAM HURT!!! 1 CEKINY 6MM ŁAMANE 900SZT 12GRAM CEKIN - PROMOCJA!! 20 Odpowiedz Link
kk345 Re: Porady bobmkowej potrzebuję 25.11.14, 00:05 pina_colada88 napisała: > Choinka ma może z 180? Może mniej > Pytam, bo niestety bywa, że mam skłonności do kiczu. No proszę Cię...choinkę stawiasz w domu, czy na srodku centrum handlowego? Bo jak w domu, to niech sobie będzie tak kiczowata, jak lubisz- powies na niej wszystko, co się zmieści i napawaj się widokiem Odpowiedz Link
olinka20 Re: Porady bobmkowej potrzebuję 25.11.14, 08:08 Wystarczy, ze masz pokoj w wysokosci 3,20 i choinke po sam sufit to moze byc i 200 Skąd mamy wiedziec jaką masz choinkę ? Odpowiedz Link
atena12345 Re: Porady bobmkowej potrzebuję 24.11.14, 23:27 pina_colada88 napisała: > W tym roku chciiałam postawić na ozdoby robione własnoręcznie. > No i tu pytanie: czy na choince wieszać też szklane bombki czy tylko o takie: pytanie prawie tak samo logiczne jak niektóre formułowane przez moje dziecko hmmm... podumam przez noc nad odpowiedzią Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Porady bobmkowej potrzebuję 25.11.14, 00:24 Zdecydowanie za mało zamówiłas cekinów i szpilek. Robię takie bombki, więc wiem. A ile ich powiesisz na choince, to już tylko i wyłącznie Twoja sprawa Odpowiedz Link
exotique Re: Porady bobmkowej potrzebuję 26.11.14, 22:08 teraz to nie kicz a shabby shic sie nazywa. czyli ze kicz ale w chuj drogi. rob kicz, ja tam na swieta jestem krolowa kiczu-mam dzieci i opcja design w gre nie wchodzi-i tak te sredniomalo piekne lancuchy trzeba gdzies powiesic... no i swieta maja to do siebie zewszystko wybacza Odpowiedz Link