Dodaj do ulubionych

prezentowo

04.12.14, 22:12
Laski w pracy wymyśliły prezenty. Wylosowałam dziewczę co go nie znam za mocno. Muzyki jej nie kupię bo mimo rozmowy o jej guście nie bardzo wiem w co trafić. Książki lubi dziewczę takie podróżnicze ala Cejrowski. Doradzicie? Plz
Druga sprawa: koleżanka ma urodziny. Uwielbia czytać kryminały zwłaszcza szwedzkie. Lackberg czytała, Cobena czytała i kilka innych autorek, których już nie pamiętam. I tu też prośba o radę.

Każda z pań nie cierpi durnostojek itp. więc takowe odpadają jako prezenty.
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: prezentowo 04.12.14, 23:12
      to może cos Pawlikowskiej?
      albo np. jakiś poradnik o podróżowaniu. przewodnik.

albo coś z ekwipunku podróżnika? np. fajny bidon,

możesz też kupić kalendarz coś w stylu Rok dobrych mysli (znów Pawlikowska)

kryminały-
      np. jo nesbo (pierwszy śnieg, karaluchy, czerwone gardło itd) . rewelacja.
      albo Mankell seria o Wallanderze, np. Mężczyzna który się usmiechał, Psy z Rygi , albo Chińczyk
      akurat kryminałów jest ogrom, zwłaszcza skandynawskich.

• woezel_pip Re: prezentowo 04.12.14, 23:19
        Z kryminałów to ja lubię Mankella smile Fajne czytadła smile

Dla laski nie wiem co, National Geographic - kalendarz? Pawlikowskiej nie lubię co oczywiście nie oznacza, że koleżance się nie spodoba smile
    • olinka20 Re: prezentowo 05.12.14, 08:41
      Z kryminałow jeszcze pogrzeb w Jo Nesbo, tez sie fajnie czyta.
      • mamaoskarka18 Re: prezentowo 05.12.14, 09:22
        kalendarz , filiżankę, zestaw naturalnych kosmetyków do kąpieli
    • fajtek_kot Re: prezentowo 05.12.14, 14:09
      Cejrowski wydal niedawno nowa książkę(chyba Wyspa na prerii),może jeszcze jej koleżanka nie ma
    • ciri_77 Re: prezentowo 05.12.14, 15:00
      Jak ma smartfona to może powerbank https://images.morele.net/full/646822_0_f.jpg
      niezobowiązujące, a bywa przydatne
      • jk3377 Re: prezentowo 05.12.14, 16:42
        kup obu 'Kalendarz dzentelmenów"-dobrze widziane miec, eleganckie, a i pomozesz dzieciom.
      • andziulec Re: prezentowo 05.12.14, 19:55
        ale co to jest?
        • olinka20 Re: prezentowo 05.12.14, 20:12
          Widziałam wczoraj w pani gadzet smile
          To ładowarka usb do telefonu ( czy cos w tym stylu)
    • fajtek_kot Re: prezentowo 05.12.14, 16:50
      Cejrowski wydal niedawno nowa książkę(chyba Wyspa na prerii),może jeszcze jej koleżanka nie ma
    • gaga-sie Re: prezentowo 05.12.14, 20:31
      Ta ładowarka dla pierwszej koleżanki będzie ok. Z kryminałów polecam "Dziewczyna ze śniegiem we włosach", fajnie się czyta, taka literatura babsko-kryminalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka