beata985 30.12.14, 13:22 ja zakupiłam jak już wczesniej pisała na sylwestra ale obawiam się, że do sylwestra to ja nie bede miała co robić wczoraj zaczęłam dzisiaj już wygląda tak do wieczora pewnie sie jeszcze zmieni, bo światło narazie niezłe.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magjug Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 14:01 o ja cie, a ile to elementów? bo ja układam znaczy tak, kupuje dla syna, bo on lubi, on zaczyna, moja obecność wymagana, bo jak mu sie nie chce, to matka wykańcza ale ja to lubie Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 15:16 Uwielbiam i układam. Wczoraj ułożyłam z dzieckiem jej prezent - 500 el. z Monster High. Czeka na mnie jeszcze 1000 el. z jakimś widoczkiem. Odpowiedz Link
kubona Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 15:39 Ja tez ukladam, ja tez. Obecnie 1000 sztuk jakis widoczek z jeziorkiem ale juz przegladam interneta zeby nowe zakupic. Tych co mam do jutra mi starczy bo w koncowce ciazy zbyt dlugo siedziec nie moge Odpowiedz Link
beata985 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 16:22 1000szt na dzisiaj brakło światła wiec to by było na tyle Odpowiedz Link
solejrolia Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 17:04 o, ja też lubię. ostatnio układałam puzzle 3d, Londyn- świetna sprawa (chociaż drogie cholerstwo ) ale za to jaki relaks, zajęło mi to kilka wieczorów. Odpowiedz Link
melancho_lia Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 17:10 My z mężem jakiś czas temu ukladalismy 5000. Fajna zabawa. Musimy sobie kupic jakieś nowe puzzle. Odpowiedz Link
wilowka Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 17:24 kurde a ja nie układam, bo ułożę jak będę mogła powiesić bo mi szkoda potem do pudła wrzucić - a powiesić to chcę tylko takie kolorowe koty, a na nie nie mam kasy - to skomplikowane Odpowiedz Link
bebe52 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 20:07 ja też układam obecnie 1000 sztuk i od 2 miechów brak natchnienia na dokończenie,wszystkie niemal takie same a mnie szlag trafia że większość ułożyłam w krótkim czasie a reszta nie pasi do siebie za chiny ludowe Odpowiedz Link
beata985 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 20:43 a mi jak nie idzie to odchodzę....po jakimś czasie wracam i zawsze ułożę, choćby 1-2 ale też czeka mnie niebo wiec pewne ze 2 tygodnie poślęczę nad nim.. Odpowiedz Link
hamerykanka Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 22:11 Ja ostatnio ukladalam mape nieba 1000 szt. POd koniec sie poddalam Odpowiedz Link
beata985 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 30.12.14, 22:32 szkoda że fotki nie masz... Odpowiedz Link
enith Do Hamerykanki. 31.12.14, 03:28 Hamerykanko, przepraszam za prywatę, ale potrzebuję się z Tobą skontaktować, a nie mam twojego e-mail'a. Proszę o kontakt na mój e-mail gazetowy (enith@gazeta.pl). Sprawa nie jest bynajmniej pilna, dotyczy info nt. wysyłki roślin/części roślin z USA do Polski. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
krzanowski5 Re: Do Hamerykanki. 20.02.15, 20:47 Do Hamerykanki - ja również mam prośbę o kontakt. Chodzi mi o jagodę kamczacką od profesor Thompson. Mój e-mail: krzanowski@wp.pl. I'll appreciate! Odpowiedz Link
atena12345 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 01.01.15, 10:48 mój mąż wczoraj zaczął 2000, ja nie lubię Odpowiedz Link
valla-maldoran Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 01.01.15, 11:03 Kiedyś namiętnie układałam, największe miały chyba 3 tys. elementów. Teraz niestety nie mam czasu i, przede wszystkim miejsca. Choć jak wreszcie zrobimy dla mnie biurko, to może znów zacznę się bawić. Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 01.01.15, 17:57 Ja pomagam w układaniu. Moja siostra układa namiętnie puzzle od 500 szt w górę. Dziś jak przysiadłam do stołu to mąż zdążył skoki zobaczyć Muszę sobie pożyczyć jakiś 'prosty' obrazek dla relaksu Odpowiedz Link
hanti Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 05.01.15, 15:52 uwielbiam, chociaż czasu coraz mniej jedne mam rozgrzebane od kilku miesięcy i końca nie widzę....ech jak dzieci pójdą na studia to dokończę Odpowiedz Link
melancho_lia Re: trochę to trwało///// 14.01.15, 17:39 Gratulacje !!! My od soboty zaczęliśmy układać 4000 elementów - bukiet kwiatów. Maz stwierdzil, ze żałuje ze nie wzięliśmy jakiegoś widoczku bo byloby łatwiej. Odpowiedz Link
beata985 Re: trochę to trwało///// 14.01.15, 19:59 to niebo to porazka jakas.....14 dni trwało... 4000 łoł.....to ze 3 mce chyba bedzie układane Odpowiedz Link
melancho_lia Re: trochę to trwało///// 14.01.15, 20:23 Ostatnio ukladalismy chyba 4 m-ce - wodny swiat (rybki, koralowce itp). Te nie wiem ale pewnie tez do wiosny sie zejdzie. Odpowiedz Link
jowita771 Re: puzzelkowy wątek-która układa?? 20.02.15, 21:41 Kiedyś kuzynka kupiła swoim córkom pod choinkę puzzle z Barbie. Jej dwie córki i moja jedna się rozsiadły nad puzzlami i zaczęły układać, a że było trudno, to zawołały nas na pomoc. Skończyło się tak, że siedziałam ja z kuzynką, obok nasi mężowie się wtrącali i wszyscy zgodnie odganialiśmy dzieci, żeby nie przeszkadzały. Ależ była fajna zabawa! Ale dziewczyny od tamtej pory nie chcą tych puzzli tknąć, bo po co "i tak mama zabierze". Odpowiedz Link