hihanni77 07.09.08, 11:37 Czy ktoś zna tego rezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldon123 Re: Mohsen Milad Alfa Star 11.12.08, 01:22 ja tez o więcej szczegółów proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0512 Re: Mohsen Milad Alfa Star 11.12.08, 15:41 jego zdjęcie jest już na fotoblogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aldon123 Re: Mohsen Milad Alfa Star 11.12.08, 17:45 a co wiecie na jego temat? miałam okazję go poznać i okazał się sympatyczny i miły. Myślicie że to taki sam podrywacz jak inni? Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 16:28 aldon123 napisała: > a co wiecie na jego temat? miałam okazję go poznać i okazał się sympatyczny i > miły. Myślicie że to taki sam podrywacz jak inni? A który facet to nie podrywacz? Dobrze go znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
k1133 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 19:31 Znam go, sympatyczny chłopak, podrywacz trzeba przyznać :-) z tego co z nim rozmawiałam to ma dziewczynę z Polski, lecz nie wypada tak na forum się o nim rozpisywać, serdecznie pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 21:11 A kiedy z nim rozmawiałaś, dawno????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tutik77 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 22:12 Ja też go znam, to prawda jest bardzo sympatyczny. Czy podrywa to nie wiem, bo jestem z nim na stopie koleżeńskiej. To prawda ma dziewczynę. A co Ty z jakiej strony go znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 23:14 tutik77 napisała: > Ja też go znam, to prawda jest bardzo sympatyczny. Czy podrywa to nie wiem, bo > jestem z nim na stopie koleżeńskiej. To prawda ma dziewczynę. A co Ty z jakiej > strony go znasz? naprawde bardzo mi zalezy napsz mi nagg 8153607 Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 23:09 k1133 napisała: > Znam go, sympatyczny chłopak, podrywacz trzeba przyznać :-) z tego co z nim > rozmawiałam to ma dziewczynę z Polski, lecz nie wypada tak na forum się o nim > rozpisywać, serdecznie pozdrawiam ;-) napisz kiedy z nim rozmawialas Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 29.01.09, 23:04 no wlasnie stopa kolezeńska, ale myslę o tej dziewczynie z Polski.czy coś więcej o niej mówil.Proszę napisz, to dla mnie bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
paularym75 Re: Mohsen Milad Alfa Star 30.01.09, 21:25 malam-egi322 napisała: > no wlasnie stopa kolezeńska, ale myslę o tej dziewczynie z > Polski.czy coś więcej o niej mówil.Proszę napisz, to dla mnie bardzo > ważne. Przecież nie będziesz się przejmować jakąś niby laską ,z którą był nie wiadomo kiedy,o ile był:).A to co wiesz dzisiaj, to jest na razie najważniejsze:).Moim zdaniem,to chyba powinnaś polecieć i szczerze pogadać,ale dopiero w ostatni dzień! No ,coby wakacji sobie ewentualnie nie popsuć:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 30.01.09, 21:34 No wiem kochanie, ty przebiegla lisico, bardzo mi sie ten ostatni dzien podoba, a w ogole to najlepiej jak bys pojechala ze mna, Odpowiedz Link Zgłoś
paularym75 Re: Mohsen Milad Alfa Star 30.01.09, 21:45 Tez bym chciala,ale nie pękaj juz ja Ci scenariusz napiszę:))))))))A poza tym dałam swojemu ostatnią szansę( on jeszcze o tym nie wie:::)))0 i może kupię bilet w toszkę innym kierunku:)Chociaż teraz to i tak mało możliwe,ale mogę pomarzyć:))))))))A Tobie to i tak będę gorąco kibicować,bo czuję,ze to może być coś fajnego.A przecież zasługujesz na to jak mało kto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malam-egi322 Re: Mohsen Milad Alfa Star 02.02.09, 17:55 paularym75 napisała: > Tez bym chciala,ale nie pękaj juz ja Ci scenariusz napiszę:)))))))) A poza tym > dałam swojemu ostatnią szansę( on jeszcze o tym nie wie:::)))0 i może kupię > bilet w toszkę innym kierunku:)Chociaż teraz to i tak mało możliwe,ale mogę to moze sobie pogadamy, ale ty pewnie jeszcze pracujesz, dzsiaj mialam ostry dzien, > pomarzyć:))))))))A Tobie to i tak będę gorąco kibicować,bo czuję,ze to może być > coś fajnego.A przecież zasługujesz na to jak mało kto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś