01.05.07, 22:36
Uprzejmię informuję szanowne kocury, że myszy mają się wyśmienicie i urzędują
w kociej spiżarni.
Obserwuj wątek
    • dachowiec.fernando Re: Myszy 02.05.07, 03:45
      miau miau! to zmarzniecie, bo my trzymamy chrupki w lodowce! i cielecinke i ryby
      i w ogole wszystko!
      a poza tym to nie moj problem, o zywnosc martwi sie ludzia; ja mam miec podane
      na czas, w mojej pieknej miseczce ze rznietego szkła, i ma byc pyszne bo jak nie
      to zwymiotuje; wiec sie myszy bawcie dobrze, jak zabraknie wyzerki wyslemy
      ludzie po prowiant
      miau!
      • ratonsitoblanco Re: Myszy 02.05.07, 18:25
        "iec sie myszy bawcie dobrze, jak zabraknie wyzerki wyslemy
        ludzie po prowiant"

Skoro tak, to zaczynamy imprezę.
        • dachowiec.fernando Re: Myszy 03.05.07, 14:11
          miau! mamy sporo cielecinki, wiec zabawa bedzie przednia!
          • kotopierz Re: Myszy 05.05.07, 21:42
            Mrrrau...Ja to bym zaprosił jakieś myszy do mojego domku, żeby wyżarły moje
            ohydne chrupki. Weteryn wmówił moim ludziom, że mogę jeść tylko takie. I oni te
            chrupki kupują i kupują...Kiedyś mieliśmy mrówki faraonki, ale one się nie
            chciały tego świństwa chwycić, więc może myszy...
            • dachowiec.fernando Re: Myszy 06.05.07, 04:13
              no to masz tak jak ja dzisiaj - wmuszala we mnie lososia, a ja tak nie lubie ryb
              ani zadnego paskudztwa wodnego! wspolczuje, nie ma nic gorszego niz niesmaczne
              chrupki
              • kotopierz Re: Myszy 06.05.07, 14:26
                Dziękuję Ci, mój drogi za to moralne wsparcie. Dziś jako pociechę otrzymałem
                porcyjkę jogurtu naturalnego. Ale cóż z tego, jak główne danie pozostaje takie samo.
                • dachowiec.fernando Re: Myszy 06.05.07, 19:48
                  tak, to jest powazny klopot - jak sie takie ludzie uprą na jakąs niesmaczną
                  diete, to nie jej nie zmienią zeby nie wiem co; i jeszcze potem twierdzą ze to
                  jest zdrowe!
                  ale jak sobie przypomne co moja ludzia je - przeciez wąchalem nie raz - to juz
                  wole nawet najbardziej niesmaczne chrupki, mrau!
                  • ratonsitoblanco Re: Myszy 09.05.07, 20:01
                    Kiedyś mieliśmy mrówki faraonki, ale one się nie chciały tego świństwa chwycić,
                    więc może myszy...

To się nazywa kocia gościnność...
                    • dachowiec.fernando Re: Myszy 10.05.07, 03:39
                      no przeciez mowia ze darowanej mrowce faraonce nie zaglada sie w zęby...
              • kleo_mini Re: Myszy 10.05.07, 19:05
                Fernando,
                oddam Ci wołowinę za tego łososia, chcesz?
                kurka, kleo wie, że nie cierpię mięsa, nie jadam mięsa, czasem coś skubnę,
                prawda, ale to tak dla urozmaicenia.
                chcę rybę! aaa!
                chodzę koło lodówki, mówię 'r y b a', przekaz werbalny i pozawerbalny - kleo nic
                nie rozumie. a rybę ma, świeżą, wiem.
                i co ja mam robić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka