dachowiec.fernando 26.05.07, 21:30 gosc widzi jak jego sasiad kopie dol w ogrodzie i pyta po co to - moj kanarek umarl, wiec kopie mu grob - aha... ale czy to nie za wielki grob dla takiego malego ptaszka! - ptaszek jest we wnetrzu twojego kota ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleo_mini Re: glupi pseudo-dowcip 03.06.07, 23:02 to za gatunkista z tego sąsiada! a widział, a udowodnił, a za łapę złapał? wystarczy, że jeden ptaszek wybierze wolność, a już kot winny. phi. Odpowiedz Link
nuova Re: glupi pseudo-dowcip 04.06.07, 00:58 A co ja mam powiedzieć ? ja lubie i fruwajace i miauuuczące... Odpowiedz Link
kotopierz Re: glupi pseudo-dowcip 19.06.07, 22:19 Ciekawe, co powiecie na pseudo-dowcip Starszej Rudej (ona mieszka ze mną). Wyjęła z lodówki makrelę wędzoną, ułożyła na tym, no jak mu tam...chlebie. Zająłem strategiczną pozycję, a ta bezczelna kobieta posypała makrelę takim zielonym świństwem, chyba pietruszka natki to się nazywa. I tak oto przepyszny posiłek przeszedł mi koło nosa... Odpowiedz Link
dachowiec.fernando Re: glupi pseudo-dowcip 21.06.07, 21:21 no, to moja bije pod tym wzgledem rekordy glupoty: sypie na jedzenie PIEPRZ nie rozumiem jak jej to nie szkodzi, bo ja nawet tego powachac nie moge, zaraz kicham! Odpowiedz Link
kleo_mini Re: glupi pseudo-dowcip 22.06.07, 20:26 Fernando, jakbyś nie wiedział, że ludzie są niepełnosprawni. ani toto wąhać nie potrafi, ani smaku nie czuje. jak nie nasypie pieprzu na jedzenie, to nawet nie czuje, że je. Odpowiedz Link